allergia lääkkeet??

saakohan 5 vuotiaalle antaa mitä allergia lääkettä astmalääkkeen lisäksi? näkyy menevän hengitys vähä hankalaksi ja jokapaikka on tukossa.. että tietääkö joku jotain mitä vois antaa? :)

16.5.2012
piia88
piia88

Aeriusta saa meidän 5-vuotias 2,5ml päivässä.

17.5.2012
huiskutin
huiskutin

juu soitin kun täällä on niin vaikee päästä tuonne päivystykseen kun eivät mielellään ota jos ei oo kuoleman vakavaa näköjään,aina kun soittaa niin on niin tympee palvelu ja vastaus että kato eka kotona vointia ja soita uudestaan seuraavana päivänä jos tarvii..:/ ja lääkäriin on matkaa 22km yhteen suuntaan niin ei huvikseen kehtaa mennä sinne istumaan jos ei aikaa kerta löydy. Astmalääkettä saa ihan normaalisti ja nenäsuihketta myös.. Mies haki apteekista lääkettä niin nyt on pikkusen parempi vointi pikku ukolla.

17.5.2012
piia88
piia88

Totta kai annat allergia-ja astmalääkitystä pojallesi.

Meillä kanssa 5-vuotias poika, jolla tarvittaessa astmaan ventoline sekä Flixotide. Allergiaoireisiin 1/2 tbl Heinixiä tarvittaessa (nuhaoireet).

Lisäksi meille on sanottu, että voi antaa nenäsumutetta.

Nyt on pahin koivun siitepölykevät 20 vuoteen, joten lääkkeet käyttöön, jos lapsesi saa oireita, ja heti nyt eikä ylihuomenna.

16.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

lääkäriltä kysyin niin sanottiin vaan että turha antaa vielä mitään että kannattaa katella vointia vielä muutamapäivä!! mutta kyllä tuo pieni mies minusta selvästi jotakin lääkettä tarvii kun olo on kurja.. pittää sanoo miehelle että tuo edes jotakin kun töistä pääsee :)

16.5.2012
piia88
piia88

apteekista löytyy kyllä vaikka millä mitalla, lapsille on esim. ihan zyrteciä olemassa. Ja lääkärin kautta saa ne paremmat tropit :)

16.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...