Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Äänihuuli kysta/polyyppi

Kävin eilen kurkkutautien erikoislääkärillä ja minulta löydettiin varsin kookas äänihuulikysta/polyyppi kurkusta. Syöpää ei kuulema ole, mutta nyt on laulaminen ja huutaminen kielletty :D mieshän oli tästä varsin riemuissaan XD tahtoisin kuulla kokemukia, mitenherkkään on leikatu?ja onko nielurisan poistosta ollut miän apa vaivaan? minulla on nyt puolen vuoden kuluttua kontrolli johon mennessä pitä päättää, että annanko poistaa kita ja nielurisat. vakutus ääneen on suuri. tuo äänen vaikutus harmittaa vietävästi..joskus olen puhunut täällä lauluäänestäni ja joka vuosi esiinnyt yksityistilaisuuksissa kuten häissä laulamassa. harmittaa kovasti kun ei saa laulaa ollenkaan..se on minulle eräänlainen pakotie käsitellä asioita :/ mutta niitä kokemuksia...

16.5.2012
camotar
camotar

Nostelen..jos jollakin olisi kokemuksia.. :)

16.5.2012
camotar
camotar

nii ja siitä angiinasta!!

se lkuriulta "rapas"sllasella jutulla ihan märkää tulta kurkusta. lähi sellanen kiva pkku kalvo *yökköneeeeen*

nyt sit antibiootit niin voimakkaat että ei aurinkoa saa ottaa ollenkaan eikä siis oleskellakkaan suorassa auringon paisteessa(arva ottaako pattiin kun huomiseksikin lupas 25 astetta lämmintä??)

noh..maha ainakin sekasin joten ikös nuo vaikuttane..

16.5.2012
camotar
camotar

just mustikka eilen se lääkäri kysyi, että pettääkö ääni tai tulee sellasia korkeita kimahduksia välillä jne..keeroin, että tulee jos oikein huudan tai sitten just pitää silleen kröhöm köhistellä ennen kun alkaa puhumaan..kertoi tämän olevan ensimmäinen oire äänihuulissa sijaitsevista ongelmista.

mulla näitä on ollu siis lapsesta saakka..esim.puhelimessa pitkään puhuessa pitää aina nielaista tai *kröhöm*ennen kun alottaa puheen..

tiedä sit kuinka kauan on jo ollu, mutta hyvä kun on seurannassa..

saat uskoa miten hankalaa on kun meillä näitä elukoita ja pojalla taas vaihde, että tuntuu, et tuolla pihalla saa huutaa koko ajan..

nii ja myös se pistävä tunne välillä niellessä on merkki sellasesta kystasta. mullahan on ollu niitäkin jo varmaan 10 vuotta :DD

suosittelen kyllä käymään yksityisellä..mulla tää lysti makso 70 euroa ja mielelläni sen maksoin.

16.5.2012
camotar
camotar

onneks kävit tuolla ''spesialistilla'' etkä tyytyny arvauskeskukseen tota ei ois varmaan löytyny. muuten tollasesta en tiedä. mutta mieheni veli kun oli onnettomuudessa ja hälle tehtiin kaularankaan uusi nikama niin hänellä halvaantui osa äänihuulesta mutta treenaamalla pystyy jälleen laulamaan melkein jo yhtä hyvin kuin ennen onnettomuutta. hän siis laulaa bändeissäkin. että kyllä uskon ettei sullakaan laulut jää laulamatta. tsemppiä kovasti.. tekee paljon työtä ettei vahingossakaan huuda. itellä on niin herkkä kurkku nykyään että jos vähänkin karjahan esikolle niin lähtee vähän ääni ja rupee sattumaan kurkkuun.

16.5.2012
mustikka88
mustikka88

hop

16.5.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...