Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Osaisko joku auttaa?

Meillä on tän 3kk neidin kanssa sellanen ongelma, että imettäessä tytön hiukset kastuvat litimäriksi hiestä siitä kohtaa mistä pää lepää käsivarrellani. En oo varma hikoaako tytön pää vai mun käsi, joskin epäilisin tytön päätä. Tää ei siis oo todellakaan mikään iso ongelma, mutta kysyn silti jos joku vaikka osaisi neuvoa :)

16.5.2012
sallla
sallla

Imetän aina pojan makuullaan kun mahdollista, ja yksi syy on toi hikoilu. Me hikoillaan molemmat jos imetän sylissä! Ja pojan pää varsinkin ihan märkänä. Että ihan tuttua!

16.5.2012
hookoo
hookoo

teka, mulla on kans toi pikku piian tyyny ja ei oo moittimista. Aluksi oli hankala kun ei ollu täytteet "painautunu", mutta nyt kun on jonkun aikaa jo käytetty niin kivasti saa muotoiltua. Meillä on toi sohva jossa syöttelen päivin öin sellanen mallia lökö, niin kyllä tyynystä on kova apu. Et suosittelen kyllä jokaiselle :)

16.5.2012
iputin
iputin

Teka, mä kokeilin tota et vauva imetystyynyn päällä niin tää meidän herra on niin liukasliikkeinen että hukassa olis ollu tyynyn alla tai vieressä tai jossain. Mutta oon löytäny hyvät asennot tyynyn kans vauva käsivarrella. Ei ole kertaakaan ollu hartiat jumissa, toisin kun esikon kans kun tavis tyynyillä mentiin. Olikohan tuolloin ees imetystyynyjä keksitty :D

16.5.2012
iputin
iputin

Kiitos, harso toimi hyvin :)

16.5.2012
sallla
sallla

Meillä oli sama homma. Lähinnä pidän harsoa pojan pään alla koska jos olikin pitkähihainen paita itsellä päällä. Sen olisi saanut vaihtaa joka syötön jälkeen. Pojan päästä ei todellakaan jäänyt mitään piemtä märkää vaan kunnon isoläiskä.

16.5.2012
alexsandra
alexsandra

No mä en osaa olla ilman että mulla on pitkähihainen päällä ihan ton takia että se on minun käsivarsi joka hikoaa pojan päätä vasten. Ja senkin eron oon huomannu että puuvillainen hiha on miellyttävämpi ku esim villatakki.  Meillä ainakin joutuu laittamaan harson pojan kaulalle kun maitoa tulee niin valtavasti että aluksi sitä enimmät valuu suunpielestä, siitä kiepsauttaisin sitä harsoa käden ja pään väliin jos ei olis pitkähihaista päällä.

16.5.2012
iputin
iputin

etusivulle

16.5.2012
sallla
sallla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...