elämäsi rappiohetket?

milloin olet huomannut että on vähän mennyt överiksi, tai päässyt vain toteamaan että rappiohetkistä noustaan vähitellen vaikka ravassa rämpien kohti ylöspäin?   miun rappiohetkeni mahtavat suurin osa ajottautua kouluaikoihin,  jolloin saatoin valvoa yöt läpeensä yllättävässä "siivouspuuskassa" ja jatkaa aamulla kouluun samoilla silmillä. tai pitää esitelmää luokan edessä armottomassa lääkepöhnässä,  jotta oli pakko kyykistyä lattialle ettei kukaan  huomaa ettei jalat enää kantanut. tästäkin esitelmästä  tosin  taisin saada täyden viitosen, aiheena "työntekijä, -kuluva työnvara", mahtoi olla sen verran  hyvä esimerkki siinä puhetta pitämässä jotta toin pointtini hyvin esille xD joskus myös salaa juopottelin tunnilla ja pukkarissa. huh... valmistuttuani amiksesta ja löydettyäni pukkarista puolen  litran vajaan pullon pirtusekotusta, mie mietin että tässä oisi voinut käydä huonostikkin. jäädä vaikka nyt ensialkuun kiinni koulussa juomisesta...

15.5.2012
Blanco
Blanco

Jossain lukion viimesellä, olin täyttänyt 18 ja silloisen parhaan kaverini kanssa tuli ryypättyä melko usein.. No tällä kaverilla oli kavereita, mitkä oli kyl ihan erimaailmasta ku mä.. Joten ajauduin niiden kanssa illanviettoihin toki tää mun kaveri oli siel mukana, en ois yksin lähtenyt.. mut nää hämärätyypit poltteli pilvee ja ties mitä vetelivät, yhdellä oli puolvuotias lapsikin :/ sekin siellä välillä mukana oli..  Mä ja mun kaveri ei kyl noihin tökötteihin koskettu, viina riitti sekottaa pään..

Kyllä onneks järkiini tulin ja jätin sen porukan, ja osittain kaverinikin.. mä en kestänyt sitä että lapsi pyörii tommosissa kuvioissa, eikä menny kauankaa kun laps haettiin pois lastensuojelun(?) toimesta ja olin niin helpottunut :)

16.5.2012
Felize
Felize

varmaan silloin joskus ennen miestäni kun kesällä oli vähän putki päällä ja kun kaveri joutui lähtemään jo kotiopäin jatkoin vielä päivän melkein tuntemattomien ja paljon vanhempien ihmisten seurassa. se oli aika surkee juttu, viina vei voiton. ois itekin pitäny mennä vaan jo kotia.

tommosia tyhmiä kännitoilailuja mahtuu noihin nuoruusvuosiin niin paljon ettei ne tunnu enää kuin hauskoilta ja idioottimaisilta. varsinkin noi yläasteiän toilailut. en ihmettele yhtään miks porukat jossain vaiheessa luovutti ja eivät jaksaneet  välittää kunhan tulin kotiin sunnuntaina niin se hyvä. ehkä osin siksikin nykyään olen aina selvinpäin kun ihan yhtä kivaa on olla kännissä kun selvinpäin. sai ihan kyllästymiseen asti olla kännissä alaikäisenä, nykyään on kivempiäkin asioita olemassa :D

16.5.2012
mustikka88
mustikka88

Mun rappiohetki on huono suhde ja eron jälkeinen vuosi..join paljon 3-4päivää viikossa=(

Juhliminen ja juominen loppui kun tapasin nykyisen mieheni..toki nytkin käytän alkoholia mutta en edes joka kuukausi=)

16.5.2012
huiskutin
huiskutin

Taitaapa mun rappiohetket sijoittua ekaa ammattia opiskellessa sinne viimeselle vuodelle kun täytin sopivasti lukukauden alkuun 18v.. :D Sen jälkeen jokaikinen torstai on aika hakusessa ja hävettää suunnattomasti että mm. matikantunneilla (siis periaatteessa samaa matikkaa kun yläasteella) paikan päällä sain laskettua neljä laskua, ne oli siinä krapulapöhnässä aivan käsittämättömän vaikeita. :D Jokasella tunnilla kyllä olin vaikka olin missä kunnossa tahansa, mut jouduin silti korvaamaan koko kurssin, kumma juttu. :D 

Ja sit sinä syksynä kun kesällä valmistuin niin alotin työt eräs kaunis torstai päivä. Likkain kans mentiin yhdelle käymäs keskiviikkona ja kas kun kaverin kämppään konttasin 5:30 tuhannen juovuksis ja 7:00 alko työt, luojalle kiitos tien toisella puolella eikä tarvinnu mitään moottoroitua konetta käyttää.. :D Sen jälkeen en muuten oo ottanu niin et on pitäny töihin seuraavana päivänä, otin opiksi. ;D

15.5.2012
RJ89
RJ89

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

15.5.2012
RJ89
RJ89

hih!

muistan miten eroa edellisestä ukosta tehdessänija sen juopotteluun kyllästyneenä provosoiduinvetämään armottomat päiväkännit sen kunniaksi että autoni hajosi helsingin keskustaan, ja ukko päätti kiusallaan jäähä ylitöihin eikä tulla hakemaan minnuu kotia.

mie sit menin junalla keravalle ja  tirvasin aseman baarissa kolmen vartin jurrit jotta miehen tullessa mua vihdoin noutamaan, mie hoipuin remppakuteissani baarin ovien eessä ja tiuskin ohikulkeville kunnon töistä kotiin palaaville jotta "mitä sääkin siinä ihmettelet? mulla hajosi auto!!"

ja räävin sitten turpaani ihan koooko automatkan kostoksi kaikista  juoppomökellyksistä miulle.

 

seoli ehkä sellainen noloja hävettävä, eikä suinkaan edustuskelpoinen hetki, mutta piru vie... siihen hetkeen se tuntui tosi hyvälle:D!

15.5.2012
Blanco
Blanco

.
Ehkä suurin rappion hetki olis, jos siitä jotain muistais, kun entisen poikaystävän kans erottii ja se sai kamansa kannettua ulos, niin kutsuin pari kaveria kylään ja vedettiin pää niin täyteen ettei pystyssä pysyny ja elämäni ensimmäisen ja viimeisen kerran mut on heitetty baarista pihalle sen takia et olin liian kännissä. Törmäilly seiniin kuulemma ja mun ainoa muistikuva siitä paikasta on, et se oli sokkeloinen, ku oli seiniä joka puolella (oikeesti vissii suht selkee tila..)

Sen jälkeen en oo kyllä niin humalassa ollutkaan, onneksi.

Ja toinen, mikä sai mut päättään etten enää IKINÄ ryyppää jos seuraava päivä on työpäivä, oli semmoinen et yhdeltätoista aamulla oli vakaasti sitä mieltä, että mä pystyn korkeintaan konttaan vessaan enkä suinkaan käveleen kahta kilsaa töihin ja seisoa siellä myymässä vaatteita kahdeksaa tuntia. Kahdeltatoista olin töissä, mut päivän mittaan maistu sappi suussa useamman kerran ja välillä seisoin henkarit kädes tuijottamassa tyhjyyteen ajattelematta yhtikäs mitään.

Nii ja sekin päätös muuten on pitäny :)

Ja yks kerta jolloin tunsin olevani rappiolla, vaikkei muuten ollut semmoinen olo tai tilanne, ku keskiviikon opiskelijabileistä menin kaverille nukkuun ja aamulla 11 aikaan kävelin edellisen illan meikit ja tukka rutussa, bilekuteet päällä läpi stoccan ja kauppatorille bussia odottaan ku samaan aikaan tulee vastaan sitä normiarkea viettäviä, siististi pukeutuneita ihmisiä katsoen mua paheksuvasti.. :)

15.5.2012
Mummy83
Mummy83

Eiköhän ne rappiohetket ajoitu fuksivuoteen, tai oikeastaan fuksivuoden kevääseen ja seuraavan alkuun. On tullut oltua pöhnässä varmaan valtaosa vuodesta. Pariin otteeseen varmaan ajelin pienessä sievässä ku en tajunnu etten ehkä ollu ihan ajokuntoinen. Kerran ainakin varmasti ku olin töissä työporukan yhteisen "virkistysillan" jälkeen sunnuntaihukissa, krapula iski työvuoron loppupuolella. Mutta eipä se esimieskään sen paremmassa kunnossa ollut. Vanhemmat kauhisteli ku mun autoni oli siinä alepan edessä "hiukka" vinksallaan. Mie olin mielestäni sen siihen ihan sievästi saanut ja suoraan. No ei se ihan suorassa ollut.*hävettää*

Sellasta se on ku pois kotoo muuttaa ja on vihdoin täysikänen jne. Lähti vähän lapasesta. Mut olen ottanut tiukan linjan sittemmin.

15.5.2012
misukka
misukka

up

15.5.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...