rokotuksista

Kauanko rokotusoireet saisi kestää vauvalla? meillä ei tullut oikein mitään 3kk rokotteista, mutta tää 5kk (kaikki annettiin siis) on ollut ihan kamalaa.. vasta eilen se annettiin mutta koska kuume nousi melkein heti ja ei ole laskenut supoilla ollenkaan (tosin poika kakkaa kokoajan niin en tiedä onko yksikään ehtinyt imeytyä) niin ei ole kiva katsoa reppanaa, inisevää, kipeää vauvaa :( poika on täysimetykellä ja yritän syöttää useammin mutta en liian usein ettei tule sitten mahavaivoja ja vauva syö jotenkin hieman laiskasti.. syö kuitenkin ja en tiedä syökö hieman laiskemmin vaan koska syötän niin usein niin ei olekaan niin nälkä kuitenkaan noin usein kun syötän.. vauvaa en voi siis virkeyden perusteella arvioida koska hän nukkuu melkeinpä kokoajan paria tuntia päivän aikana yhteensä lukuunottamatta kun isi viihdyttää tai kun poika syö... tavallisesti poika on todella virkeä ja touhukas eli kipeänä ero on suuri mutta mietin vaan mikä on normaalia.. poika on muutenkin pienikokoinen ikäisekseen niin en uskalla kauaa toisen kipua katsella ja pelkään kuihtumista :( mikä siis on normaalia/normaaliaika..? kiitos =)

15.5.2012
AMP91
AMP91

Mä en osaa sanoa muuta ku jotta annahan nestemäistä lääkitystä, pysyy sisällä jos kerran kakkaa koko ajan! :o Me ollaan kokeiltu Panadolli ja Burana ja näistä jälkimmäinen mun mielestä parempi! :) Ja noi tehoaa meidän ukkoon ainakin ihan vartissa, tai alkaa tehoamaan, eli ah miten ihanan nopeeta! :b

15.5.2012
RJ89
RJ89

selvä eli ei muutakun huomenna apteekkiin :) tai sitten lääkäriin jos ei sekään auta... :(

15.5.2012
AMP91
AMP91

meille neuvottiin että jollei lääkkeillä laske kuume,niinsit vaatteet veks ja vaippasillaan nukkumaan jotta kroppa ei ainakaan lisää haudu missään yövaatteissa.  tällätavalla meillä on pari kertaa laskettu "manuaalisesti" kuumetta..

15.5.2012
Blanco
Blanco

meillä likka oireili puolvuosikkaana siitä influenssarokotteesta niin rajusti ettei toiste enää uskallettu ottaa. nosti lähemmäs 40c kuumeen joka ei myöskään tahtonut laskea, oli pari-kolme pv kuumeessa ja toooosi kipee..

hommaa mikstuuraa, niin ei jatkossatarvihe pohtia  onko suppo tullut kakan mukana ulos:) näin  mie tein kuntarpeeksi usein likka pierasi supon pihalle:)

15.5.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...