Raudan saanista

Onko muilla ollu hemoglobiinin kanssa ongelmia nykyisestä tai edellisissä raskauksissa? Jos on ollu niin miten ootte hoitanu asian, rautakuurilla vai ootteko alkanu metsästää rautapitoisia ruokia? Jos ootte yrittäny ruoalla hoitaa matalaa hemoglobiinia nii mitä vinkkejä voitte antaa? Ite jouduin aloittaa edellisen raskauden viimeisellä kolmannekselle rautalääkityksen ku laski alle 110. Ja nyt oli 119 ja vko 11

15.5.2012
marsku88
marsku88
1 year, 7-month-old toddler

Ite en oo kuullukaan muista rautalisistä ku obsidan ++. Siit ei menny mulla ainakaa maha kovaksi, väri muuttu vaan tummaksi ja sen vedsin alas appelsiini mehulla. Sillä nousi hb 120 tienoille n. 3-4 vko alottamisen jälkeen.

15.5.2012
marsku88
marsku88

Miulle ei ole pelkkä rautapitoinen ruoka riittänyt, vaan aina on pitänyt syödä lisärautaa. Miulla parhaiten toimi nestemäinen rautavalmiste.

15.5.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

miulta on otettu hemppari yhen kerran kussakin raskaudessa siinä puolen välin tietämillä, viimesess raskaudessa se oli sillon jotakii päälle 130. Mie oon koko raskauden ajan pyrkiny syömään rautapitoista evästä ja c-vitamiinia kaveriks :) Eli vaikka ruisleipää ja mustikkasoppaa, kokolihaa ja porkkanaraastetta jne :) En tiiä liekö sillä vaikutusta, vai onko miulla luonnostaan hyvä hemppari :)

15.5.2012
riu
riu

Sinähän olet selvinnyt ensimmäisesi kanssa melko pitkälle ilman lisärautaa. Minä oon kummankin kohdalla alottanu rautakuurin puolen välin tietämillä ja senkin ansiosta hemppa pysyny nippa nappa sadan yläpuolella. kakkosesta join floradixiä ja vaikka se melko kamalaa olikin niin piti paremmin hempan ylhäällä ku Maltofer jota esikon aikaan otin.

Mulla ei mene mitkään pillerit kurkusta alas joten toi nestemäinen on ihan pakko.

15.5.2012
misukka
misukka

Rautatabuja söin.. maha meni kovalle, joten otin 3 x viikossa tabletin, se piti lukemat siinä 120 kohilla :)

15.5.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...