handyclip ruohonleikkuri

Onko kellään tuollaista? Onko ihan huono? Mä oon nyt jo useamman vuoden haaveillu mutta mies on vastaan ku kuulemma ruostuu ja on raskas jne mutta ku mä niin haluaisin!!! Kertokaa kokemuksianne!!! Kun tuollahan pystyis leikkaamaan lasten päiväunien aikana ku ei tuo meteliä, eikä olisi mitään polttoaine ongelmaa ja sen vois ihan yksi kaks käynnistää ja sammuttaa ja tulis nurmikko leikkattua ja vähä liikuttua ja eikä maksaisi paljoa jajajajaja...olis ekolooginen jajajaja...=)

15.5.2012
myrmeli
myrmeli

juu meilläkii oli semmonen vanha joskus ja ei se mittää leikannu, vaan taitto. Sai höylätä sitä postimerkin kokosta alaa aika monta kertaa eestaas ennen ku sai yhtään mitään aikasiks :D

16.5.2012
riu
riu

No kun meillä on just tuollanen vetävä ja siinä on kaikkia ihme nippuloita ja nappuloita ja jos rehellisiä ollaan niin mä en vain jaksa kuunnella sitä mölyä ku päivät pitkät lasten kans jne...eli mä en halua sillä ajella...=) tähän asti ollumiehen hommia toi nurtsi... Anopin kans juttelin niin se sanoi nähneensä sellasen missä oli vielä keräävämalli että siitä joku pussi roikkui=) ai että!!! millään nimellä toi sitten kulkis...vois tutkailla kuinka paljon hinta pompsahtais? ajattelis ettei se pahasti pääsisi ruostumaan jos sitä aina vähän joka ajon jälkeen pyyhkäsis ja noin.

8kiloa ei ole kyllä paha

15.5.2012
myrmeli
myrmeli

Ei löydy täältä moista. Mut mitä kattelin ni painaa 8 kiloa eli ei se ny mikään hirveen painonen ole. Ainakaan ku vertaa tohon meidän bensavehkeeseen joka painaa varmaan 30 kiloo. Ja on sen verran vanha ettei siinä mitään vetäviä pyöriä ole niinko nykysissä hifistelyvehkeissä.

Testiin vaan.

15.5.2012
misukka
misukka

hiiop, kokemuksia mulle!

15.5.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...