Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

kuulumiset 18

Ja tältä tuli meidän lista näyttämään... 3.2. Mira_76               Poika syntyi 18.1. rv 37+5 7.2. Piipa83                Tyttö syntyi 17.1. rv 37+0 12.2. Henna1985        Poika syntyi 1.2. rv 38+4 14.2. Äippä510           Poika syntyi 28.2. rv 42+0 15.2. Riiika                 Tytöt syntyivät 31.1. rv 37+6 17.2. Jennny              Tyttö syntyi 22.2. rv 40+5 20.2. Lollipo               Poika syntyi 11.2. rv 38+5 25.2. Drama87           Poika syntyi 9.2. rv 37+5 27.2. Johannamanna   Poika syntyi 29.2. rv 40+2 28.2. Iputin                Poika syntyi 7.3. rv 41+1

15.5.2012
iputin
iputin

Mun mielestä tota nimimerkkiä ei voi vaihtaa ja tuolta omasta profiilista sen tarkistin. Voithan kokeilla laittaa liberolle postia vaihtaako ne tai sit luot kokonaan uuden profiilin tänne, tosin pistekaupan pisteet ei siirry uudelle nimimerkille jos oot niitä keränny. Mut varmaan libero voi nekin siirtää kun oot yhteydessä etukäteen. Ja ilmotat kyllä sit meille heti nimimerkin vaihdosta ettei tarvi mullistella että kukahan tuokin on :D

Anna mä riiika arvaan. Ootko kenties sattumalta neitsyt horoskoopiltas? Mä en usko pätkääkään mihinkään horoskooppeihin, mutta pelottavasti on löytynyt monta itseni kaltaista neitsyttä jotka on aivan älyttömiä nipoja siivoamisessa ja siinä et kaiken pitää olla tehtynä ja järjestyksessä :)

Joo ei sitä riemulla oo rajaa kun isäntä yhden aikaan yöllä ehdottaa että miten ois jos pistettäs pissavehkeet yhteen kun ite jo toinen silmä kii torkut ja katot kauhistuneena kelloa että just sillon kun mies seksin jälkeen kääntää kylkeä ja pierasee, ite lähdet syöttöpuuhiin :D Mutta sitä se elämä vaan miesten kans on, ne tulee sitä piparia aina tarvitsemaan. Mutta uskokaa, se on erittäin hyvä keino saada nuo miehet pyöritettyä pikkusormen ympäri ;)

Ja tiedätkö, ei ne tytöt sulta vielä vaadi tiptop siistiä kotia, eikä se mieskään. Se on vaan tuo meidän oma pikku mieli joka ajaa meitä siihen hulluuden partaalle että kaikki pitää olla tiptop, olenhan äiti, olenhan kotona jne.. mielikuva pullantuoksuisesta siististä kodista....pyhpah... otahan kuule huomenna rennosti jossain välissä ja lakkaa vaikka varpaankynnet...piristää, usko pois :)

Nii-in, helmikuun ryhmän vauvojen unet takaisin ja heti! Onhan ne nämä lämpimät kelit tietty ja oon huomannu että tuo liikkuminen kans. Ja muistan neidinkin kans että kun uus taito tuli niin hetken aikaa oli unet kadoksissa. Nyt välillä tuo poika pitää hiljaiset menot sängyssäkin, kun menee hakemaan niin joka tuutin nalle on ympäri sänkyä ja tyynyliina missä sattuu kun herra touhuaa.

Ja se että vähänkin kun on lämmintä niin vaunuissa on sit tosi lämmin. Ja meillä ainakin poika on oikee kuumakalle ja kova hikoilemaan heti kun on vähänkin lämmin.

Mut nyt pölyjen pöllyytykseen ja nukkumaan.. huomiseen...

10.7.2012
iputin
iputin

No mutta morjentes taas :)

Tässä pikaisesti kirjuutan ennen saunaanmenoa, mä oon kaikki kotityöt tehny tältä päivältä ja huomiseltakin, jippiii..

Mistähän alottas...

Drama, voi ei... Vaikka noinkin asiat menny, niin kuitenkin tekstistä huokui jotain positiivisuutta. En tiedä oliko koskaan tarkemmin puhetta missäpäin tässä oulun lähistöllä asut, vai onko ne mun aivot vieläkin siellä synnärillä :) Laita vaikka kilsamäärää. Meiltähän on ouluun sellaset vähän reilu 50km.

Riiika, kyllähän noi pilleritkin voi tehdä, mutta mites ois tällanen vaihtoehto jonka mä tunnistan myös itsessäni. Kirjotit tuota että sulla on riittämättömyyden tunne. Jos sä oot yhtään ku mä, sä tietämättäs hermoilet ja tärräät sitä että tuo ja tuo asia on tekemättä, mitähän toi mieskin aattelee kun en oo tuota ja tuota tehny. Ja niinku mä kirjotin, pelkäsin herra iputtimen lomaa että mitä tulee kun se on kotona sen heeela 7viikkoa. Tiesin jo etukäteen että mä tarvin omia hetkiä. Siis ihan ennen vauvaakin mulla saatto olla että jo pelkästään viikonlopun aikana alko vi**ttaan katella että oltiin kotona koko porukka. Vaikka oli ihana olla, mutta silti tuli sellanen että voi kun sais olla yksin. Nyt tänään junnun päikkäreiden aikaan oli pitkästä aikaa hetki että mä sain olla ihan itsekseni täällä kotona kun herra iputin oli töissä ja neiti kaverilla. Ja AH, ihanaa! En tehny mitään kummosta, istuskelin, liberoin ja ihmettelin.

Jihuu jennny, mä olin jo hiiirrrveen huolissani että sä tuut kohta tänne paukutteleen että oot hirmusti laihduttanu ja silittelet sixpackia ja kyselevät sua mallikuviin kui helposti ja nopeesti lähti raskauskilot. Tiiättekö, on noi maanantait oikeesti nopeita päiviä :) Mut nyt oon yrittäny tsempata tän kaks päivää ja perhana että nyt jo tekee tiukkaa. Mut mä tiedän että se on se ensimmäiset 2 viikkoa pahimmat, sit helpottaa.

Äippä, jaksamista ja toivottavasti mies huomais antaa sulle omaa aikaa että pääset vaikka kaupungille. Varmasti on hulinaa kahden pienen kans. En voi ees kuvitella millasta se on. On se niin eriä kun meillä toi esikoinen täyttää 8v ens kuussa, siitä on jo niin paljon apua. Esim. helposti onnistuu lasten kans kaupassakäynnit ja lähdettiimpä perjantaina kolmistaan ihan shoppailureissulle.

Meillä ollaan nyt soseita nassuteltu. peruna uppos hyvin, nyt syödään perunaporkkanaa. Ylihuomenna jos keittelis kukkakaalta ja sen jälkeen bataattia ja sitten parsakaalia. Aattelin vasta näiden kasvisten jälkeen alotella hedelmäsoseet, ettei heti herkuille opi. Sittenhän kohta voikin alottaa puuroja.

Viime kirjotuksen jälkeen meillä katos unet vielä huonommaksi. Eilen nukkui aamulla vajaan tunnin aamu-unet, päikkäreitä tunnin ja senki aikana kävin hyssyttämässä 7 kertaa. Sit illalla vajaan puolen tunnin unet. Yöllä heräs jo puol kahdelta syömään. Sit meidän neiti sekoili unissaan ja karju äitiä viiden aikaan herättäen minut ja pojan, joten taas syötiin. Sitten kun kelloo soi aamulla tasan seiskalta, musta tuntu että tippuispa taivas niskaan. Sillon puol kahdeltakin huojuin sängynlaidalla hetken ja mietin että mitä nyt pitikään tehdä kun vauva itkee yöllä :D Vähän unenpöpperössä kun ei ole aikoihin yöllä herätty :D

No, tänään otettiinki sit normaalit tunnin aamu-unet ja päikkärit oli 3h45min kahdella hyssytyksellä. Toi on jännä kun poika herää päikkäreillä nukuttuaan 1h ja 2h, yleensä aina. Ei edes silmiään aukase mutta vaatii hyssytyksen.

Ai niin muuten, ihan hanurista nämä pillerit. En mä niin tasan tarkkaan tunnilleen pariin muista ottaa niin johan persus vuotaa jatkuvasti :D Loppus noi kesäsulut niin käyn sen kierukan laittamassa.

Mut nyt lähden saunaan ja jos sit pölyyttäs lakanat ja alkais nukkumaan toivoen hyvää yötä...

Hyvää yötä mammuskat, kauniita unia :)

10.7.2012
iputin
iputin

Päivää! =) 

Höh, Dramalle kovasti jaksamisia..Varmasti on rankkaa jos ei oo ollenkaan mitään apuja.. Ei muutaku lähet tonne jonnekki puistoihin pyörimään, jos vaikka löytys vähä juttukavereita:) 

Mulla kanssa tuo maha vaan on ja pysyy, ärrr.. Mä niin pääsin jo hyvin alkuun sen laihiksen kanssa ja painokin vähän putos,mut on aika hyvin tullu takasin tässä.. Nyt niin ärsyttää käyä puntarillaki ku tietää,ettei oo enään samoja lukemia.. Noo jos tässä taas vähän välillä ees yrittäis kattoo noita syömisiä tarkemmin. Ulkoiltua tulee kyllä päivittäin. Ei ressiä! :D 

Meilläkin on ihan hyvin uponnu nuo soseet. Varsinkin hedelmä.:D Mutta hyvin on maistunu myös nuo muutkin.. 

Typykin jo hirveesti pyrkii eteenpäin,ei oo kyl kaukana enään ku se lähtee. Kovasti kyllä pyöritään.. Päristelykin on niin hauska juttu.:D Sama juttu myös ton kuolaamisen kanssa, ja koko ajan täytyy jotai leluja yms syyä nii varmaa on jossai vaiheessa hampaita tulossa.. 

Riiika, mustaki välillä tuntuu,et oon miehelle jotenki semmonen.. outo.. Voisko se olla,et kaipaa yhteistä aikaa tai ees pieniä hetkiä?? Väkisinkin ne semmoset jää tässä vauva-arjessa, mitä nyt illalla sitte on aikaa, mutta ainaki meillä ukko lähtee melkee samoihin aikoihin likan kanssa nukkumaan tai sitte kumpiki tekee omia juttujaan..

Jaaahas, likka heräs.. Palaillaan ja kirjotellaanhan vähän useemmin ku kerta kuukauteen,jooko.. ;)

10.7.2012
jennny
jennny

heipparallaa tännekki...nii ne asiat sit kivasti meni päin persettä... just saatii muutettuu pojan kans omaa kotii ku mies sit ilmotti ettei hänestä isäksi ole ja alko kai ettii jotai kadonnutta nuoruuttaa...eli täällä sitä yksin yritetää pyöritellä tätä vauvaarkea..poitsu herää aamusta 6-7 aikaa ja illalla sit 6-9 aikaa nukahtaa...hyvällä tuurilla nukkuu läpi yön..parit pikku päikkärit vaunu ajelulla ottaa.. onhan se raskasta kyllä ku ei kavereita tai sukulaisia oo lähimain olla ihan yksin...mitä ny naapurin mummo porisee päivisin :D mutta en prkl valita :D o se niin ihana pakkaus tuo nappula.mut pitänee nnukkumattia lähtä kattelee että jaksaa taas huomisen....palaillaan..

9.7.2012
drama87
drama87

Viritellääs tännekin juttua taas pitkästä aikaa :)

Joka päivä mä oon miettiny et illalla pitää käydä kirjottamassa ja kah, niin se on vaan jääny :/

Jennny tuolla toisella puolen onkin hyöriny, mites mennee?

Ihanaa riiika että tytön pääjutut on huolesta pois. Mites isukin kans menee? Entä tyttöjen kans? kävittekö reissussa?

Mites äipällä? piipa? Henna? Ja hei, drama, miten siellä menee, joko päivät on aurinkoisempia kun viimeks oli vähän mieli matalalla?

Mitäs tänne meille. Arki palas, herra iputin meni 7 viikon jälkeen töihin. Ja me ollaan loman jälkeen vielä aviossa! Eikä tapeltukaan pahasti, kerran mulla pimahti ihan täysin mut se loppu yhtä nopiasti ku alkokin. Ihan turhaan pelkäsin että mitä elosta tulee kun isäntä kotona. No, ei kerrota sille, mutta on tämä ihanaa kun saa olla pelkästään lastenkin kans kotona kolmestaan...

Ihanaa kun tännekin tuli ihan kesäkelit, ehtis vaan aurinkoa ottamaan. Voi taivas, eilen vetäsin ekaa kertaa biksut päälle. Ensinnäkin se, että löydäppä sopivat biksut kaapista. No, yhdet yläosat löyty ja alaosa aivan muuta väriä :D Joten huomenna taidan käydä sijottaan alennusmyynneistä uudet biksut. Mutta maha...huoh... ja muutenkin tuli taas mieleen että pitäis alkaa laihduttaan. Ihan oikeasti. Joka maanantai se on tarkoitus, mutta perhana kun se tiistai tulee ennenku ehtii alottaan :D seli seli.... No, herra iputtimen kans päätettiin jotta se alkaa mun kans ens maanantaina ja lupas kovasti tsempata. Tänään jo nakkelin osan herkuista pois ja viikonloppuna sit loput.

Edelleenkin sitä mieltä että tämä vauva-arki on nyt niin just mun juttu. Mä niin nautin tuosta vauvasta ja tästä kotonaolosta. Jotenkin tuon pojan hymy ja olemus saa jaksamaan vaikka välillä tuntuis että eiiih... Just sanoin yks päivä herra iputtimelle että nyt alkaa hyvin tuon pojan luonne tulemaan jo esiin... on vähän semmonen vekkuli, kova hymypoika. Tyytyväinen ja nauravainen, mutta kiljumalla osaa tahtonsa ilmaista ja itku on harvassa.

Tissittelyllä edelleen mennään. Tänään maisteltiin ekan kerran perunaa, aamupäivällä maiskutettiin kuin hyvää ja suu auki odotettiin lisää. Illalla ilme oli sit sellanen että mitä paskaa sä äiti mulle syötät :D Vähän se sydäntä kylmäs sitä pottua keitellä että nyt mun vauvasta tulee iso. Huomenna meen ostamaan sen "500 ruokaa vauvalle ja taaperolle"-kirjan niin saa vähän jotain ideaa oman mielikuvituksen lisäksi että mitä tekis. Herra iputin osti jo odotusaikana tollasen sikakalliin sauvasekoittimen niin pakkohan sitä on käyttää. Ja kova hinku onkin tehdä ite ruokaa pojalle.

Nyt joku on varastanu meidän päikkärit. Olikin meillä viime viikon puolesta välistä tän viikon alkupuolelle kaikkea hulinaa ja päikkärit ei ollu säännölliset, niin ihan plörinäksi menny. Tänään nukku 2,5h joista puol tuntia sylissä ja kahden tunnin aikana kävin hyssyttään kymmenen kertaa. Sit yks mikä varmasti vaikuttaa on toi liikkuminen. Koko ajan pitää saada lattialla olla, mahalleen touhuaa lelujen kans. Navan ympäri pyöritään kevyesti ja pikkasen jo etiäpäin. Välillä vähän taaksekinpäin. Jos vauhdilla pitää päästä, sillon mennään kierien.

Nyt on yöt lähteny meneen mallikkaasti, nukutaan 21-07 väli heräämättä. Nyt kun herra iputinkin on töissä niin minäkin saan nukkua kunnolla. Silti mä torkun illalla tissittelyn aikana. Ensimmäinen yö kun nyt nukuttiin kunnolla niin mä olin aamulla aivan pöhnässä ja naamakin tuntu olevan niin turvoksissa että suu ei meinannu aueta ja silmätkin aivan turvoksissa. Varmaan oon räkäposkella nukkunu yhdessä ja samassa asennossa koko yön XD Kooma :D

Meillä on vähän hassua vitsiä heitetty että mites ois kolmas. Uskokaa tai älkää, minä olisin valmis vaikka heti. Tosta isännästä ei tiedä. Joku päivä se aina sanoo ettei meille mahdu ja sen sellasta inkuttaa, toisena päivänä se uhkailee tykittävänsä pillerintehon tuhoavaa superspermaa :D

Neiti iputtimen kans menee jo vähän paremmin, alkaa vissiin koulustressi helpottamaan. Nyt ollaan niin niin isoa tyttöä että. Tuntuu se hullulta että toinen täyttää vasta 8v ja on jo ku isot likat. Just oli mun siskon tyttö käymässä joka täyttää 12v ja ihan oli meidän tyttö samoissa jutuissa kuin isompi. Niillähän meni aamulla laittautuessa kauemmin ku mulla :D

Tässäpä nyt meidän kuulumisia taas... kirjotelkaahan itsestänne...

5.7.2012
iputin
iputin

Heipss!

Onpas täällä ollu hiljasta.. Missäs kaikki mammat viilettää menemään?!

Tämmönen pikapäivitys, josko tätä ketjua sais vähän hereille taas.. On niin jääny nää kirjottelut tänne.. 

Meille ei tänne mitään ihmeempiä. Typy kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia.. Hienosti pyöritään lattialla, omaa napaa kiertäen. Soseitakin ollaan tässä pikku hiljaa aloteltu, hyvin on maistunu. Tästä sitä ruvetaan pikku hiljaa syömään enemmän kiinteitä. 

Vissiin on joku kasvuvaihe menossa, kun likka alkanu nukkumaan levottomammin. Taitaa jäädä päivän touhut päälle. Mutta ihan hyvinhän nää yöt on menny, 9-10 aikaan illalla maate ja aamuyöllä syömään ja sitten nukutaan millon mitenki, yleensä n. 8-9 aikaan noustaan. Tuttia saa kyllä laitella,mutta nukahtaa sitten aina kuitenki uudestaan.:) 

Mutta nyt ei kerkiä enempiä kirjottelemaan.. 

Palaillaan ja kivoja kesäpäiviä mammoille!=)

5.7.2012
jennny
jennny

Moikka moi!

Meilläkin oli tänään lääkäri ja meidän neidin pää tähän tietoon muuttuu viel normaaliks, ei ollu saumoissa vikaa, seurataan kasvua. Ihottumaankin saatiin kunnon rasvat ja allergialääke yöks ettei enää tarviis verille ihteesä raapia. Maitoallergiaa ei kuulema ollu ja hyvä niin. Kyllä helpotti, ei tarvii enää tuota päätäkään hermoilla. 

Riiika, eiku vaan tänne ostoksille, kyllä sieltä mukaan aina jotain lähtee. Minä oon eksynyt sinne jo kolmesti vaikka se ei oo kauaa ees ollukkaan. Hyvä ettei teilläkään oo enää pää ongelmia. 

Joo o, nyt pitää lähtee nukkumaan ku aikanen herätys. Lyhyt teksti tuli, mut joku muu päivä lisää.

26.6.2012
piipa83
piipa83

Heipsan!

Pääseehän täälläkin käymään pitkästäaikaa.

Ipu meillä kasvetaan teijän tahtiin. Meijän typy on 64cm, 6400kg ja pää 39. Meillä on kyl tossa päässä vikaa ku kasvaa toispuoleisesti. Ens tiistaina ois lääkäri joka kuvaa sen pään ja kahtelee saumat josko siitä syyn löytäis. hassun näkönenhän se on, mut näin mennään. Samalla saahaan siihen ihottumaan hoitoo ku kortisonilla sain sen punoituksen pois, mut kutina on jäänyt ja raapii yölläkin ihtesä verelle.

Mekin vietetään kotosalla juhannus. Näin äsken uuden naapurin joka varotti et rupee kunnon remppaa tekee kämppäänsä et kaatelee seiniä ja muuta koko heinäkuun. No jipii, ukolla ois sillon loma ni mihkähän evakkoon sitä lähtis, rupee pälli hajoo jos joka päivä poraa kuuntelee. 

On täälläkin aikamoista väsymystä ja hermot kireellä kun typy heräilee vähän väliä yöllä sen ihottuman takia, on siis tosi levoton, syömään ei herää kun kerran. Mun äiti on tulossakin tänne ensviikolla niin mä saan nukkua, ihanaa!!!!.

Ne kaverin häät meni hyvin, mutta minä olin siellä maha pystyssä, siis järkyttävää. Paino ei siis lähe millään alas. Minä tulin anopin päästää jo kympiltä pois ja ukko kulta kömpi kotia vasta 6 aamulla. Railakkaat bileet. Musta on varmaan tullu abso kun en vaan sitä litkua kaipaa.

Jotain jäi kyl sanomatta......mut jatketaan taas.

Hyvää juhannusta kaikille!!!!!!!!!

21.6.2012
piipa83
piipa83

Morjens!

Noniiih, vihdoin pääs tänne ku tää helkkarin libero löi erroria tossa aikasemmin ku yritin kirjautua..

Joo-o, tosiaan tää laihis on nyt vähä tyssänny, kuten arvata saattaa.:D Sillon viimeks ku kirjottelin,että pari kiloo pudonnu nii siihen se sitte jäiki. Tässä tarviis niin paljon sitä kärsivällisyyttä ja sitähän nyt ei oikee löydy aina.. Vähän päässy retkahtamaan syömisten kanssa, ku ei sitä montaa viikkoo jaksanu syyä raejuustoo ja salaattia.:D Nyt on sitte maistunu vähä toisenlaiset ruuat.. Liikuttua tulee kyllä joka päivä, vaunulenkkejä yms.. Ja oon mä vähän nyt vielä kattonu,ettei ihan jotai suklaalevyä tulis päivässä tuhottua. Nyt on vielä juhannukset ja kaikki tulossa, o-ou.. Ens viikko ois vielä aikaa pudottaa se 3 kg, niin sitte ois tavotteessa. Vähän kyllä epäilen tätä hommaa.. No mutta, ei se oo niii justiisa.:D 

Meilläkin typy tossa muutama päivä sitten käänty mahalleen ja on sitä nyt muutaman kerran tehnykki. Mutta ei oo vielä nii innostunu,et koko ajan kääntyilis. Puuhamatolla tykkää näperrellä noita leluja ja kaikkia pitää aina maistaa.:D 

Nyt on alkanu sit aamuöisin heräilemään syömään ja jatkaa siitä sitte unia. Tänäänki heräs vasta 10 jälkeen.:D Tosi vaihtelevaa vielä tuo rytmi. 

Juhannuksena saiski alottaa soseitten maistelun,ku neiti täyttää 4kk. Voi että,mihin se aika oikeen rientää.. 

Saas nähä millon tota tyttöö uskaltaa antaa hoitoon.. Se on nyt yhen kerran ollu silleen,että miehen vanhemmat oli meillä tunnin kattomassa sitä ku oltiin käymässä kaupassa, sieltäki mulla oli kauhee kiire kotia.:D Eipä tässä kyllä oo tarvettakaan antaa hoitoon, mutta ehkä joskus ois hyvä miehen kanssa olla hetki kahestaan, niinku Ipu ja Riiika ootteki täällä siitä jutellu.. Ja varsinki jos tulee tollei totaaliväsymys.. Meillä iltasinkaan ei oikeen jää yhteistä aikaa,ku mies on millon mitenki töissä ja sitte töistä ku tulee nii onki jo iltahommat. Typy lähtee yöunille siinä 10-11 aikaa ja mies samoihin aikoihin.. Viikonloppusinki se oon minä joka jää lähtee viimeseks nukkumaan.. No mutta pitää nauttia niistä pienistä hetkistä jotka saa olla kahden..=)

Se oiski Juhannus jo parin päivän päästä, ei kyllä tunnu siltä yhtään. ;o Me ollaan ihan vaan kotona.. Mitäs muilla on suunnitelmissa? :) 

Nyt käsky käy tuolla lattialla, täytyy mennä pitämää rinsessalle seuraa! 

Hyvät Juhannukset jos ei palailla enään..! :)

20.6.2012
jennny
jennny

Hola!

Unohtu ne neuvolakuulumiset, joten tässäpä ne. Eli 3kk mitat 6,1kg, 64,0cm ja päänympärys 41,2cm. Vielä mennään tissimaidolla, kuukauden päästä alottelis soseita. Terkkari meinas että vellejä ei välttis kannattas alottaa ollenkaan, ottaa soseet tissittelyn rinnalle. Painohan on alakanttinen pituuden suhteessa, mutta terkkari meinas ettei ole huolissaan kun poika menee koko ajan omalla käyrällään. Ja meinas että näkeehän että poika on tyytyväinen, nukkuu yöt hyvin ja kuitenkin kasvaa tasaisesti.

Nyt viimeset neljä yötä meillä on menny niin että nukkumaan mennään n. klo 21, herätään syömään 06 ja jatketaan unia 08-09 saakka. Minä oon aivan kuutamolla kun saa pidempiä pätkiä nukkua. Ja saapa miten käy kun herra iputin menee töihin ens viikolla ja mennään tietty aikaisemmin nukkumaan, kuin tällein puolenyön jälkeen.

Nyt meillä sit napotetaan samantien mahallaan kun se taito opittiin. Jonkinverran saa itteensä hinkutettua kääntymään tai pyllyä nostelemalla menee etiäpäin. Ei kyllä vielä tarttis. Mutta ihana katsoa kun toinen on itekki niin innoissaan uudesta taidosta. Siihen vielä kun lisätään tuo ah ihana kiljuminen niin johan täällä on menoa ja meininkiä :D

Ihanaa riiika, tuosta sun tekstistä paistoi se auringon säde sinne risukasaan. Kuten huomaat, tekojen ei tarvitse olla suuria, ehkä ne pienet teot ja hetket onkin niitä tärkeimpiä :) Ihanaa ihanaa...

Sen minä sanon että huh huh jos tyttöjen kans asuntoautolla lähdette. No joo, ehkä jyrkkää mielipidettä pohjustaa se, että mä en tosiaankaan ole mitenkäänpäin karavaanari-ihminen. En vaan tykkää, olen hotellityyppiä. Kyllähän se ihan hyvin se reissu meillä meni. Tosin auto oli liian pieni meille. Tyttö nukkui ylhäällä, alas levitettiin joka juukelin yö peti mulle ja herra iputtimelle, poika nukku kantokopassa viereisellä sohvalla. Onneks ei vielä silloin hoksannu pyörähtää mahalleen, mä en olis uskaltanu nukkua silmällistäkään.

Mut vaatettahan piti olla paljon mukana, pyykkipussit ei ollu kivoja kun kotiin tultiin. Eihän vauva sillain reissusta vielä paljoa noteeraa, kunhan äiti on mukana. Vaunut oli muuten haaste et miten matkaan mukaan, siksi meillä olikin mukana kevyemmät rattaat ja vaunun kantokoppa.

Mut ihan riippuu siitä kuinka sydämestäsi olet karavaanarihenkinen ja osaat soveltaa vauvojen kanssa elämää vähän alkeellisemmin kuin kotona :) Mä varaan syksyllä meidän toiselle kesäreissulle hotellin :D

Äh, mä lähden nukkumaan niin jaksan tos aamunsydämmellä heräilläkin :) Kuulumisia kuulumisia...laitelkaa...

Miten jennyn laihari? Et viittis osan motivaatiota laittaa tänne tulemaan?

19.6.2012
iputin
iputin

Kirjottelempa minäkin nyt pikaisesti meidän kuulumisia.

Meillä siis poika nyt 4,5kk. Refluksilääkitys ollut käytössä 1,5kk ja kiinteät aloitettiin lääkärin ohjeen mukaan vajaa kuukausi sitten. Tällä hetkellä menee siis aamulla hedelmäsosetta purkillinen, n. klo 13 kasvissosetta purkillinen ja sit vielä illalla joskus kuuden maissa toinen purkillinen kasvissosetta. Rinnalla poika käy vielä 8-10 kertaa vuorokaudessa, toki päivällä tissittelyt on jotkin vaan sellaisia pikakäyntejä, ilmeisesti jano välillä vaan on eikä varsinaisesti nälkä. Maitoa tulee edelleen ihan hurjana, syö kerralla vaan yhdestä rinnasta ja joudun joka päivä lypsämään aamulääkettä varten maitoa ja oon pumpannutkin kerralla rinnan tyhjäksi (n. 150-175ml) ja laittanut loput pakkaseen myöhempää käyttöä varten. Tuttipullosta ei poika osaa ollenkaan juoda, joten ollaan nyt harjoiteltu nokkamukista juomista. Vettä siitä juo aina ruuan päälle.

Kiinteiden aloituksen jälkeen refluksivaivat ovat jääneet lähes kokonaan pois, parin viikon päästä pitäisikin lääkärin ohjeen mukaan kokeilla pudottaa lääkitysannos puolikkaaseen ja jos hyvin menee niin parin kuukauden päästä vois kokeilla ilman lääkitystä. Nyt on poika nukkunut kuukauden verran omassa sängyssä yönsä ja nyt viimeiset pari viikkoa on yöt menneet ihmeen hyvin. Herää vain 2-4 kertaa ja nukkuu nuo välit kunnolla, parhaimmat yöt siis menneet silleen että klo 21 unille, klo 01-02 herää syömään, klo 06 herää seuraavan kerran syömään ja sit nukkuu vielä n. klo 09 asti :) Tämä äitikin on siis saanut vihdoin nukkua yli 4h unipätkiä, aika luksusta :)

Niin ja 4kk mitat oli hurjat 64,4cm ja 8622g :D

Nyt ottamaan omaa aikaa telkun ääreen :) Palailen taas kertomaan kuulumisia...

15.6.2012
henna1985
henna1985

Moroo!

Täällä aamu jo hyvissä kantimissa kun junnu päätti nippanappa ennen kuutta herätä. Nukkukin hyvät unet kun yhdeksältä nukahti. Nyt se tosin tuolla vetelee aamu-unia kun hetken kävi tissitankkauksella ja jumppaamassa.

Meillä eilen opittiin kääntymään masulleen. Olin syömässä aamupalaa kun junnu jumppas puuhamatolla, alko kuuluun komentava karjuminen niin menin kattoon, jätkä siellä oli tullu jo leikkimatolta ulos matolle ja naama koirankarvoissa mahallaan makas karjuen. Sittenpä se meno alkokin, oppi heti että kierimällä pääsee liikkeelle. Koko ajan nyt pitää punnata mahalleen, näytti heti kuinka näpsäkästi se käy hoitopöydälläkin. Anoppihan tuo varotteli että isäänsä jos tulee niin lähtee kohta konttaamaan. Ja vähän näyttääkin siltä että ryömimiset jää välistä ja suoraan alkaa konttaamaan.

Kohta olis neuvolaan lähtö, laittelen mittoja sit kun ehdin. Saas nähdä miten saa seuraavan ajan heinäkuulle kun on kesäsulut.

Ihana kun tännekin nyt tuli ne kesäkelit, mutta on tosiaan niin juukelin paljon hyttysiä että ei paljoo mieli tee näyttää poikaa iltasella ulkona.

Jennny senkin, menny laiharin alottamaan!! Miten saatais se kipinä tartutettua minuunkin?! Motivaatio on kyllä paennu johonkin autiomaahan asti?

Mites riiika? Luin tuolta toisaalta että oli ollu vähän huonompia päiviä? Mulle tuli niin suru kun luin sen sun tekstin ja et sulla on noin paha olla. Jos asuisin lähempänä niin hakisin tytöt hoitoon niin saisit levätä. Tiedätkö, meillä oli herra iputtimen kans vaikea hetki silloin kun tyttö täytti vuoden. Eräänä kauniina päivänä tuo mies vaan latas päin naamaa että hän ei ole onnellinen. Se oli täystyrmäys. Ja kun alettiin asiaa selvittelemään, tuli just nuo samat joita kirjotit, minä olin aina naama happamana, vit*uilin kaikesta, mäkätin, olin itkuinen, en huomioinu miestä tarpeeksi jne. Ja samalla, annoin itteni ryvettyä huonoon kuntoon ulkoisesti, ehkä myös sisäisesti. Mutta sitten tunnistin, olin väsyny, kaikki vauvan kanssa oli uutta ja yritin tsempata ja olla yliahkera äiti.

Meillä kans tuolloin tuntu että lähdetään eri suuntiin, mutta tehtiin päätös että ei lähdetä. Ja tässä ollaan edelleen. Se vaatii teiltä molemmilta erikseen ja yhdessä paljon kun kasvaa yhtäkkiä äidiksi ja isäksi, onhan toki raskausaika ollut aikaa tottua ajatukseen, mutta todellisuus tulee vasta kun lapsi/lapset syntyy. Ja jos ihmettelet että miksi nyt kun lapset on jo useamman kuukauden. Luonto on hoitanut sen alun niin että vauvat nukkuu alussa paljon, jotta vanhemmat ei heti aivan uuvu kun normaalit aikuisen rytmit ja perusarki ja arjen touhut muuttuu. Mutta nyt kun vauvat on isompia, nukkuvat vähemmän ja vaativat seuraa erillälailla.

Aivan mahtavaa että pystyt miehes kanssa juttelemaan. Mutta muista sanoa miehelles että et sä kaikkea tiuskimista ja rumia sanoja tarkoita. Saatko kuinka paljon omaa aikaa? Ihan vaikka kävisit kaupassa tai kävelyllä yksin, tekisit jotain mielekästä puuhaa YKSIN? vaikka olisit kotona yksin, istuisit ja ihmettelisit, mies ottaisi tytöt mukaan ja kävisi vaikka vanhemmillansa. Ja usko tai älä, se ei vaadi sen suurempia ohjelmia jos miehen kanssa haluatte olla kaksin. Ehkä paremmin saattekin nautittua toistenne seurasta jos esim. tytöt menee mummolaan ja olette kotona, saunotte, syötte, röhnötätte sohvalla ja juttelette. Jos lähtee kaupungille liiteleen,  on sekin tavallaan yhteistä aikaa, mutta tässä tilanteessa tarviitte ehkä enemmän tota ihan ihan kahdenkeskistä aikaa.

Sitä myös mietin että millainen rytmi tytöillä on? Mihin aikaan menevät illalla nukkumaan? Ihan tällä ajattelin että jääkö teillä miehen kanssa miten yhteistä aikaa ennen nukkumaan menoa? Meillä on tuon esikoinen aikana jo opittu että tarvitaan illalla se hetki kahdestaan ennen nukkumaanmenoa, siinä saadaan jutella ja olla ihan kaksin. Siksipä meillä junnu menee nukkumaan yhdeksän aikaan, esikoinen sänkyyn kouluaamuina ennen ysiä ja nyt lomalla vähän myöhempään.

Uuh... nyt on huoli purettu pois. Jännä kuin tuli huoli ja murhe riiikan pahasta olosta vaikkei kummemmin edes tunneta. Mutta taistelkaa miehes kans, se vauva arki yrittää nakertaa rakkauden tukipilaria, mutta älkää antako! Mulla on ollu tässä parin päivän aikana niin paljon asiaa jota ois pitäny sulle kirjottaa, mutta arvaa tuleeko tän enempää nyt mieleen :)

Jahas, kello riensi sen verta että kai se on puettava päälle ja lähdettävä sinne neuvolaan, tuskin ne mua aamutakissa sinne huolii :)

Ihanan lämmintä päivää!

Tulen illalla takas...

15.6.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...