puuh pullo tai nokkis mikään ei kelpaa..

eli tähän on tultu :D en ois uskonu... eli tissit kasvoikin merkittäväksi osaksi pojan elämää ja nyt vähän ketuttaa ko ei sitä pulloa tarpeeksi usein tuikattu suuhun että osaisi edes juoda ikää nyt 6kk..... eli ongelma on seuraava: 25.pvä mieheni valmistuu koulusta ja olis tarkoitus lähteä ravinteliin syömään ja juomaan ja nauttimaan kokoluokan seurasta ja muustakin oheistoiminnasta. noh  ainoa paikka mihin pojat voi Turvallisesti laittaa hoitoon sijaitsee 200km päässä eli vaatisi pojalle pullon tai nokkiksen mutta ei huoli mitään mallia mitä oon tarjonnu.... oisko jotain vippaskonstia mitä en oo vielä älynnyt? kertokaas. illalla pojat lähtis ja seuraavana päivänä mentäisiin sitten pojjaat hakemaan vai nyyhkytänkö kotona yksinäni poikien kanssa...

14.5.2012
imppuliina
imppuliina

noni bileet ohi ja poika ei ollut suostunut mummilta ottamaan nokkamukista mutta ainun normipulloon oli  mummi vielä kokeeksi ostanut luonnonkumituttiosan niin siitä suostu ottamaan :) eli asia näiltä osin jeespoks :D mennyt hyvin ja jätkät vetäneet unta kuuppaan molemmat putkeen 11h xD

26.5.2012
imppuliina
imppuliina

no eiköhän tuo pärjää... kerroin mutsille ja se tuumi että asennoituu niin että homma pelittää vaikka valvosivat yhen yön xD ihanaa :) ehkä mie pääsenkii sitten mukaan :)

16.5.2012
imppuliina
imppuliina

miun tissimaidot on tässätapauksessa pumpaukset pumpattu... ei heru enää  pumpulle tai ainakii se on niin kovan työn takana pikkutirut että ei toinna :D sitä on siis juonut silloin ko 1-2kk ikäisenä sai pullosta. nyt ei kelpaa nanni ei tutteli ei nutrilon. no on meillä taikamukikin xD meillä on krhm aika monta mallia xD pullojakin taitaa olla kolme eri sorttia :D ko esikoinen joi mistä vaan sai ;D niin nokkia oon vaan uusinu noihin :) ja siis nukin mukista suostuu juomaan vettä sen verran että suu kastuu..

16.5.2012
imppuliina
imppuliina

ja tarkotus ei nyt ehkä oo vetää ihan tuuttiin ihteesä mutta ajattelin nyt ottaa ruoan kanssa sidukan tai viinin ja JOPA EHKÄ jos hurjaksi heittäydyn niin toisen jälkkäriksi ja jos maistuu niin kolmas saa mennä en mie lasiin sylje mutta ei vartavasten lähetä siis koomaamaan xD mutta lähinnä on se että päästään ulos PARINA ja viettää aikaa muidenkin kanssa ko lapsien.

15.5.2012
imppuliina
imppuliina

joo mummi on allerginen kissoille ja meillä on niitä kaksi. eli ei pysty olemaan meillä paria tuntia pitempään.

15.5.2012
imppuliina
imppuliina

ihan hyvä keksintö tuokii :) 2ml kerrallaan maitoa huiviin

Pääasia et menee jotenkin. Edes vähän.

Ja juhlistakaas sitten miehen valmistumista komiasti :) Se on sellanen juttu kyl et pittää juhlia ko koulusta pois pääsee.

15.5.2012
misukka
misukka

no siis isäntä keksi eilen että ko nyt meillä on antibiotteja syöty ja muutakin kipulääkettä saatu ruiskun kautta niin sillä ottaa maitoakin xD eli mummille ruisku ja nannitetrapakkaus mukaan xD miusta tuntuu että mummi kiittää minua vielä xD

15.5.2012
imppuliina
imppuliina

Meillä nuo 2 nuornta siirtyny suoraan tissistä nokkamukiin..oon vaan joka ruualla tarjonnu vettä mukista ja siitä oppineet,parhaita on jotkut Ikean halpiskupit missä ei ole mitään venttiilejä=)

Vauva ei varmasti vuorokaudessa kuivu vaikka ei nyt joisikaan ihan hirveesti..onhan ruuassakin nestettä..puuron voi tehdä löysemmäksi yms..ja pullo/kuppi voi kelvata paremmin kun tissit on poissa=)

Meillä tuo toinen tissitakiainen ei huolinu pulloa ikinä missään muodossa ja aika jumissa olin kotona,toinen taas sai pulloa max kerran kuussa kun olin jossain ja hyvin oli juonut..en mitenkään totuttanut edes siihen=)

15.5.2012
huiskutin
huiskutin

ihana ko en saanukkaa mitää kivisadetta "ole nyt kotona lasten kanssa, nauti ko ovat vielä pieniä äläkä juokse ravintelissa, oisko pitäny juoksut juosta ennen lapsentekoa"

14.5.2012
imppuliina
imppuliina

tissit oli tänäänkin karussa että isi sai rauhassa opettaa pojalle nokkiksen suuria saloja. meiläkii tuo silikoninen mutta ei .... mistä suostuu vetensä juomaan on nukin mutta ei niin ei maitoa vettäkin menee juuri ja juuri se määrä että suu huuhtoutuu

14.5.2012
imppuliina
imppuliina

no sehän on vaan et syöttää maitoa lusikalla, ihan törkeen näppärää ;P Mut kyllä sillä tavalla jonkin verran uppoaa. Testattu juttu.

14.5.2012
misukka
misukka

joo en tiiä osaako tuo mein mutsi kui hörpytellä :D hahah siinä on sille hommaa joo :D

ja misukka oi kertosin jos itsekkin tietäisin.... :D mie siis eilen synnytin! ja nyt se vetää pakkirallia tuolla matolla että... aika menee turhan nopeaa!!!!!!!!

14.5.2012
imppuliina
imppuliina

hörppyytys ihan lusikalla, jos ei siis tullut selväksi

14.5.2012
misukka
misukka

hörppyytä, hidasta se on mutta uppoaa melkein takuuvarmasti. Eikä se lapsi kuole jos hiukka heikommilla maitomäärillä elää yhen päivän/yön. Eikös hän jo kiinteitä syö?

Ja kerropa mulle missä välissä se tein kuopus on noin isoksi ehtiny kasvaa?

14.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...