lääkitys meni purkuun.

johan tässä kuukauden puolitoista ehittiinkin  niitä syyä, epilepsialääkkeitä siis,  ja nyt meni purkuun. oli labroissa olleet sen verta korkeat lääkepitoisuudet, että oisi pitänyt jo vaikutukset näkyä. mutta kun en mie huomaa mittään muuta kuin armotonta väsymystä  lääkkeistä, niin pistivätnyt purkuunm koko taburuljanssin, ettei turhaan kroppaa  kuormita. vaikka osittain onkin helpotus että niistä pääsee eroon, kun se väsymys mikä niistä tuli, oli aika vaikea, niin ei siinä silti voinu kun huokasta lievästä turhautumisesta. nyt on sitten senkin sairaalan resurssit käytetty loppuun, eikä kuulema kannata heille päin asian suhteen palata ellen ala menettää tajuntaani tai saamaan perinteisiä kouristuskohtauksia:/ pyh, mie vien humalaiset jalkani ja hepreaa kuulevat korvani pois hyvinkäältä, perrrkele:D

14.5.2012
Blanco
Blanco

hihi xDD

juu, jos tämä asia palaa minnuu vaivaamaan, niin ehkäjossain vaiheessa kokeilen taas onneani, mutta nyt; neljän eri sairaalan, MONEN eri lääkärin ja neurologin ja piruvie monenko asiantuntijan ja testin ja psykologin ja herraties mitä läpikäyneenä mie pidän nyt tauon:)

toistaiseksi mulle riittäätieto, ettei se ole ms-tauti eikä  aivokasvain. thats nice.

mie meikkaan ihan itelleni, ja huonoina päivinä vaikka huomion pois humalaisesta puheestani ;))

14.5.2012
Blanco
Blanco

ei, toistaiseksi mie anna asian olla. oottelenhan vielä ammattisairaudesta lausuntoa, joko saapuu viimestään kahden vuoden sisällä, jipii:D!

juu, vaan kun tutkimukset kuitennin tehty. magneettikuvat  ja sähkökäyrät  ja vuoden verran eri testejä,  niin en tiiä mitä yksityiset  voisi  asialle lisäksi  tehdä?

shit happens, life goes on.  tämän kanssa vain opitaan elämään, ehkei sitä sitten vuosien kuluttuaenää ite edes huomaa, kunhan ei pahene vain.

14.5.2012
Blanco
Blanco

juu, ymmärsin kyllä ettei niitä ole hyväksi  syyä muuten vain:O

ja olihan  tää odotettavissakin, kun jo silloin lääkitystä miettiessä tohtorit sannoi ettei anna takuita ettäkö siitä mun tapauksessani mitään apua olisi, mutta että kokeillaan. ja kokeiltu on, ei apua.

14.5.2012
Blanco
Blanco

up

14.5.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...