jännittää :)

on ollu kipuja eilisestä lähtien,ei hirveen kovia mutta silleen että ilkeelle tuntuu. välillä kyllä vihloo kovastikkin alakertaan. Limatulppaa vissiin vuotaa taas tai ainaki niin luulisin :) jännittää että jokohan se pieni mies on halukas ulos tulemaan vai jostain muusta syystä on kipuja.. en oikein tiiä että onko nämä supistuksia vai ei kun silleen nipistää ja kiristää mahaa aika usein mutta ei ihan hirveesti satu? ensimmäisen lapsen aikaan kun supisti niin sattu niin kovasti että kaksinkerroin sai olla joten vähä epävarma nyt että onko tämä mitä.. niin ja viikkoja on nyt 36+5.  Ensimmäinen lapsi synty viikolla 39 että saapi nähä pysyykö tämä sinne asti vai ei :)

14.5.2012
piia88
piia88

nyt on taas supistellu vähä kovemmin ja useammin mutta ei edelleenkään silleen hirveesti satu.. aamulla tosin oli vuotanu sellasta punertavan ruskeeta vuotoo vähän että en tiiä mitä se sitten on? sais kyllä tämä möykky jo syntyä kun jaksa tätä mahaa enää raahata mukana :)

16.5.2012
piia88
piia88

Hih, jännää! :) Muuta en osaa sanoa, ja sen että omat harkkasupparit ei tuntunut missään, oma äiti vaan sano kirpparilla että taitaa likalla tulla lähtö hyvin pian ku on niin pinkeenä koko maha ja koko ajan. Ei mulla vaan missään tuntunu, toki vähä kiristi, mut ei muuta. Ja kas, seuraavana yönä tuli lähtö. :b Ja oonpa mä kuullu montaki tarinaa siitä kuinka ne itse synnytyssupistuksetkaan ei oo juuri miltään tuntunu ja sit onki tullu hoppu. :o Eihän noista ikinä tiedä. ;b

15.5.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...