Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Varovaisuutta netissä liikkumiseen

Olen kolme kuukautta vanhan tytön äiti. Kyseessä on siis esikoiseni ja ensimmäistä odottaessa kaikki tuntuukin erikoisen jännältä.Minulla oli paljon kysymyksiä joita ei sitten aina muistanut neuvolan tädeiltä kysyä.Surffasin siis netissä ja etsin vastauksia milloin mihinkin mieltä askarruttavaan asiaan. Se oli iso virhe. Netissä on paljon eri keskustelupalstoja raskaana oleville ja jo lapsensa saaneille tuoreille äideille. Kannattaa olla todella varovainen kun niitä menee lähemmin tarkastelemaan koska siellä on paljon ihmisiä joiden tarkoituksena on vain pahoittaa mielesi tai saada sinut huolestumaan entisestään.Toki siellä oli asiallistakin tekstiä, mutta ne ilkeät viestit olivat sitten juuri ne jotka jäivät mieleen. Eli kannattaa aina kysyä neuvolasta jos on jotain mielen päällä ja jos menet keskustelupalstoille varaudu siihen että saat ilkeämielistä palautetta.

14.5.2012
helina1k
helina1k

Samaa mieltä edellisten kanssa, tosi ihanaa porukkaa täällä. En ois varmasti muille palstoille uskaltanut kirjoittaa niistä asioista, joista oon täällä kertonut. Täällä saanut aina tukea ja kannustusta :)

14.5.2012
piglet82
piglet82

loppu ajatus kesken :D Niin jos joku antaa noin nerokkaan neuvon niin osaathan sie sitä olla noudattamatta :)

14.5.2012
riu
riu

miustakii täällä asiallisesti on neuvottu ja annettu vinkkejä :) Toki maalaisjärkee käyttämällä pääsee jo aika hyvin alkuun... että jos joku neuvoo nukttamaan vauvan kastamalla tuttia konjakkiin

14.5.2012
riu
riu

no ylipäätään kannattaa välttää etenki niitä kaikkein pahimpia kauhukertomuksia, myös ihan live-elämässä, ei pelkästään nettipalstoilla.

Täällä on kyllä harvinaisen hyvää ja asiallista porukkaa. Muutama trolli joskus ollut mutta ei ne kauaa ole paikalla viihtyneet.

14.5.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

Jokaisella on omat kokemukset netinkin "vauvaneuvoista".

Liberon puolustukseksi on kyllä sanottava, että täällä on keskustelu ollut asiallista.

14.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...