turvaistuimen asentaminen ja etupenkin liikuttaminen

noissa tukijalallisissakin turvaistuimissa on myöskin kiinnityshihnat. ja jos autossa ei ole lattiakoukkuja, niin nehän kiinnitetään silloin etupenkkiin. mitenkä ihmeessä sit voipi liikuttaa etupenkkiä? meillä ainakin pitää siirrellä, kun meillä on huomattava pituusero miehen kanssa.

14.5.2012
äipsyli
äipsyli

meillä tulee kaikkiaan kolme istuinta selkä menosuuntaan takapenkille, niin sillä kyselin. yks meillä on jo ja sen on just apparin puolella, niin ei oo ollut ongelmia tähän mennessä.

14.5.2012
äipsyli
äipsyli

Tuossa jos on liikuteltava penkki, ni tulee vähän pakostikin tarkastettua ne vyöt ja kireys. Meillä ainakin piti viikon välein kiristää ne tukivyöt ku ne luisu ja lipsu. Ei silmällä havaittavasti mut ku otti tehtäväksi kiristää ni yllättävän paljon ne kiristy joka kerta.

eli samalla se tärkeä muistutus että kiristelkää niitä tukivöitä!

14.5.2012
misukka
misukka

etupenkithän on kiinni niissä kiskoissa, ja ainakin tähän asti olen sekä uusissa että vanhoissa autoissa pujottanut net vyöt sieltä kiskon alta ruuvien takaa niin eivät pääse pois (näin neuvottiin myös turvaistuimen ohjeessa), eivät siis ole kiinni penkissä niin penkkiä voi liikuttaa miten tykkää. kannattaa katsoa ne kiskot, kyllä sieltä alta pitäs vyöt luistaa, tosin äitini ei saanut niitä pitkine kynsineen :D jotenkin puupää :D

14.5.2012
mustikka88
mustikka88

Laita turvaistuin sinne minne se paremmin mahtuu. Apparin penkkihän voi olla vaikka ihan takimmassa asennossa aina.

Ja jos etupenkkiä pitää liikutella kun hihnat on siinä kiinni, ni hihnat irti aina ku penkkiä siirretään ja säädetään taas napakasti kiinni.

Meillä esikko oli apparin penkin takana koska mies ei olis mahtunu kuskin paikalle ollenkaan jos penkki olis ollu kuskin penkin takana. Ja senki tartti joskus autoa käyttää. Silloin kun meillä oli vaan yksi auto. Meillähän toinen istui sit aina lapsen vieressä takapenkillä ku ei apparin paikalle mahtunut.

14.5.2012
misukka
misukka

Siis pitääkö turvaistuin laittaa kuskin taakse vai vaan apparin puolelle? Jos apparin puolelle, ni eikö lyhyempi voi istuu siinä "pitemmän säädöillä"..

14.5.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...