Englannin kielen taitoset MAALARIT hei!

Tartteisin vähän sanastoa cv:tä varten. Saumaaminen (laattojen)=? Vesieristäminen=? Saneeraustyöt=? Tuun jatkaa ehkä myöhemmin. :)

14.5.2012
Sralla
Sralla

Hih, kuu ymmärrän kyllä Misukka. :) Oisin saattanu ite heittää töistä tullessani saman lauseen. :D

Olipas hienosti kirjotettu mun aikasempi viesti. Ehkä turhan monta kertaa sana "juttu". :D Mulla on se vika et kirjotan suoraa ajatusvirtaa, ni ei niissä aina ole mitään tolkkua. :)

14.5.2012
Sralla
Sralla

No sepä siinä kääntäjässä onkii ko ei voi tietää mitä kaikkia vaihtoehtoja se tyrkkää :/

Hyvä et sait parempaaki apua. Ko olis tuo miun ukko osannu mut ko ei viittiny. Tuli just töistä ni ei jaksanu ruveta mitään sanastoja heittää. Se tuli vaan niin reteesti et kato kuuklesta, ni oli pakko hymynassun kans laittaa... :D

14.5.2012
misukka
misukka

Joo googlen kääntäjää osaan sentää käyttää. :D Mut joissain jutuissa niikö saneeraus on paljon tarkotus juttuja joista en voi tietää mitä se kääntäjä niistä meinaa. Eiks saneeraus voi tarkottaa liikemaailman juttujaki? :D Noloo jos lipsahtaa joku ihan väärä sana. :) Mut nyt sainki onneks vastauksia rakennusalan insinööriltä! Kiitoksia kumminki teitille, jälleen kerran! :)

14.5.2012
Sralla
Sralla

haha..tiesin! marika näköjään tietää enemmänkin..vaan kylläpä yllätyin ko en tosiaan oe mikään maalari ja ammattisanastoa en ole lukenut sivuakaan :DD

14.5.2012
camotar
camotar

enkä siis todellakaan tiedä onko nuo oikein kirjoitettukkaan :DDD

14.5.2012
camotar
camotar

muusta en tiedä, mutta eikös vesieritys ole water isolation ja saneeraustyöt siis renovation..en oo mikään ammattilainen, mutta näin "palikkaenglanniksi"

14.5.2012
camotar
camotar

Meinasin kiusaa miestä tällä mut se totes et kato kuuklesta siel o kääntäjä :D eli apuja täältä, sori.

14.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...