Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomenta

niinhän se nousi sitten kuumekin.. yö nukuttu höttöunta, kehkoihin koskee yskiminen ja olo on varsin epätodellinen.. mitäs muut mammat?

14.5.2012
ninnup
ninnup

Voi Mustikka, kuullostaa tutulta. :) Tosin olen itekki joskus allekirjottanut Heli Laaksosen lausahduksen "Olen aina innoissani raivoissani tai väsynyt", joten miten mie voisin olettaa et laps olis muuta. Heilan mummo oli päivälevolla sen pojan raivokohtauksen ajan eli ei nähny sitä, ja totesi mulle sitte myöhemmin ku oli seuraillut pojan leikkejä että "On sulla rauhallinen ja omatoiminen lapsi ku noin kauniisti yksin leikkii". :D Se riippuu just siitä minkä kohan meidän elämää näkee, et mitä mieltä mun lapsesta kukaki on. :D Ja just se itteääki pelottaa, ettei vaan mitää kamalaa kävis, ku on välillä niin itsetuhonen. :( Niikö joskus olen sanonu "Miten ihmees mie saan tuon lapsen pysyy hengissä 18 vuotiaaks?".

14.5.2012
Sralla
Sralla

maanantai päivää! jee osasimpas tehä netissä veroilmotuksen muutoksen, piti miehen työmatkakorvaukset ilmotella sinne. kerrankin tajusin jotain noista kaavakkeista :)

tosta lasen väkivallasta, meillä tuo esikko puristelee kynsillä aina ihan täysiä jostain paljaasta nahasta tai kun raivari on päällä ja nostaa sen johkin niin raapii ja repii meitä naamasta. itestään jos se saa raivarin niin riehuu joko niin että lyö aina päänsä ovenkarmiin, lattiaan tai johki hollilla olevaan tai sitten puree itteään kiljuu ja karjuu. ihan tajuton uhma päällä. hänen mielen laatunsa on aina joko täysin innokas ja iloinen tai vastakohta ei ikinä sellasta keskitietä että rauhassa tekis jotain. noi raivarit jo pelottaa välillä kun ne saattaa tulla ihan salamana mistä asiasta vaan ja loppua ihan yhtä nopeesti. joskus raivarin osaa ennustaa mutta ei sitä kyllä sivuuteta millään. jos se siitä, toivottavasti ei käy vaan pahasti ikinä.

14.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

jaa mullahan alko rv 16 tänään.. kohta ollaan puolivälissä :D

14.5.2012
ninnup
ninnup

ooh, voi hitto.. 

nyt sain uudet kahvit nenän eteen.. ensi laitoin 9 hoitopojan unille, no siinä meni sitten n. tuntia ku taisteltiin oma poika unille ni just ku kerkesin levolle heittäytyä ni hoidokki heräs.. yritin uudelleen unille ni ei millään ja hetki annettiin leikkiä mut ku oma poika nukkuu olkkarissa ni piti vahtia ettei herätä, annoin sit lounaan ja vaipat vaihdettiin ja uudet lämpimät maidot ni viimein puolen tunnin ryttyytyksen jälkeen nukahti uudelleen.. hyvällä tuurilla molemmat nukkus 13 saakka.. tai sit oma herää kohta.. 
hoitopojalla tuntu olevan tänään taas sellanen päivä että en nuku ellet tärisytä petiä, sillä on näitä omia juttujaan ni joka päivä eri tavalla nukahtaa :D tänään piti tärisyttää patjaa vähän ku tärisevät sitterit tekee.. tuli mieleen se sinkkuelämää ku meni mirandan pojalla se tärisevä sitteri rikki ni samantha laitto sen hieromasauvan siihen tärisyttämään :D semmonen pitäs olla kyllä joka taloudessa XD

pistin koneen tyhjänä pyörimään.. hetki on ku se toimenpide on tehty ja ompahan semmonen olo et on saanu jotain aikaseks ku ei jaksa pyykkiä ryllyyttää ni pyöriipähän tyhjänä 95 asteessa :D

tää yskä repii hermoja.. kutiava ja kuiva, välillä pikkasen saa limaa mukaan mutta pääasiassa kuiva ni koskee sikana

14.5.2012
ninnup
ninnup

Niinpä, ei muita (varsinkaa pieniä ihmisiä) saa kyllä missään nimes hakkaa. Niikö nyt sen yhen kerran ku pomppulinnassa tönäs sen tytön kumoo, ni sit lähtiinki himaa saman tien. Eli kyl meilläki kai joskus rangaistaan. :D Siihen loppu sit se hauskuus ku seinää. Mua se nyt koittaa läimiä koska olen ainoo joka sitä komentaa. Isäsä soitti mulle viimeks ku poika oli siellä et onks teil käyny jotain ku poika on ihan omituinen ja alko illal itkeen. No mie valvoin koko yön ja murehin et pienel on ikävä mua. Kunnes vaihossa selvis et poika oli vaa ekaa kertaa uhmannu nukkumaakäymistä siellä. :D Kerroin et voi kuule, mie tappelin sen kanssa vuoden kunnes usko et iltasin käydään nukkumaan. :D Mut nyt menee sit ihan oikein ku joutuu alkaa iskäki kasvattaa, ja et poika uskaltaa uhmata sielläki. :)

14.5.2012
Sralla
Sralla

Ooiih. Ihanaa huomenta. Pikkumies eilen 5kk ja taidettiin tehä uus ylösniusuennätys. Noustiin vasta joskus 10 jälkeen. Jätkä oli toki syöny Nanninsa sillon seiskan pintaan. Aamukahvii tässä lipitän..

14.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

Eli lyhyesti sanottuna, meillä ei rangaista, vaan tehdään ne asiat pojan käytöksestä huolimatta sillai ku mie käsken. Että tuo oppis et sillä vakivallalla ei oo mitään apua.

14.5.2012
Sralla
Sralla

No meil on se väkivalta tullu nyt ihan vasta lähiaikoina tollasena jatkuvana juttuna. Ja tosiaan paljon vähemmän mua kohtaa ku itteesä. Mut niikö nyt tossa kohtaa oli joku asia mitä piti tehdä, niin siinä kohtaa en ois vieny jäähylle, koska olis päässyy pois siitä tilanteesta, eli ei ois tarttenu tehdä mitä mie pyysin, joten olis saanu tahtonsa periksi väkivallan avulla. Sit usein saattaa alkaa siinä kohtaa hakkaa jos pistän istuimee, ni siihen istuimee laitetaan silti jne. Jos sitte taas on just kotona sellain tilanne et alkaa ihan muuten vaa hakkaa ni jätän yksin ja meen omii hommiini ja sanon etten mie haluu olla sen kanssa jos hakkaa.

Eli tossa kohtaa mie en tehny muuta ku pidin sitä tiukasti sylissä ettei pistä paikkoi paskaks, ja ettei mee takas leikkimää. Ja sitte houkutellen sinne ruokapöytää niin et unohti raivonsa. Toi oli vähän järjetön kohtaus muutenki ku toi on yleensä aina ekana ruokapöydässä ku kylään mennään. Sitä vaan taisi ahistaa ne vieraat ihmiset ja äidin odotukset et käyttäytys nätisti.

Jäähy on varmasti siinä kohtaa ihan hyvä jos on väkivaltanen muita osapuolia kohtaa mut kun on vaan itteesä tai mua kohtaa niin ei oikeen toimis.

14.5.2012
Sralla
Sralla

Huomenta! :)

Paranemisia kaikille!

Voi luojan kiitos äitienpäivä on ohi. Oli kyllä persein päivä taas pitkään aikaan. Eka toi sai itkupotkuraivarit tivolissa jonka seurauksena iski kallon maahan. Sitte heräs kesken päikkärien karjumaa. Heilan vanhemmilla (paikalla koko suku) sai raivo kohtauksen ku piti mennä syömää kesken leikin. Hakkas mua, repi ja raapi ja yritti purrakki, sekä pistää koko ruokapöydän paskaks. Illalla ku tultii kotii ni heittäyty yhtäkkii tahallaa kierreportaissa taakse päin ja suuttu ku mie sain kopin, ja yritti alkaa änkeä niistä raoista itteensä niin et tippuis koko matkan kolmannesta kerroksesta maahan. Voi luoja, ei oo lapsia noiden kierreportaiden keksijöillä, tai jos on ni on just niitä, joita ei koskaan ole edes tarttenu kasvattaa. Ja sit ku mulla on ihan törkee putoomisen pelko ja mulla meinaa tulla oksu nois rappusis jo ilman lastaki ni mie sain sit kotona paniiikki kohtauksen, ku se oli niin kamalaa yrittää pitää se laps kiinni ettei putoa, kaikki meiän tavarat käsissä, ja sit pitää ittesä vielä pyörtymättä ja oksentamatta.

No joo, tänää toivottavasti ehtisin maalaa taas parin taukopäivän jälkeen.

14.5.2012
Sralla
Sralla

Huomenta

Minäkin vihaan allergiaa..eilen ulkoiltiin paljon ja koko perhe ihan tukossa ja silmät kutiaa=(

Suihkua ja lääkettä=(

Kuopus lähtee kohta lääkäriin kun sillä on sama virus mikä muilla on kiertänyt talossa..

Jospa se lääkekuurin sais ja paranee=)Sairaudet on kyllä masentavia..nyt on viikon ajan joka päivä käyny joka lääkärissä..ison perheen kirous.

Mä lähden illaksi treenaamaan kunnolla,kun loppuviikolla ei ehdikkään jumppaan.

14.5.2012
huiskutin
huiskutin

Huomenta :)

Mie oikeesti vihaan kevättä, olo on kamalan tukkonen, silmät syyhyää, nenä on tukossa ja mieli tekis kohta itkee. Ihan hirvee olo ja lääkkeestä on vaan hetken hyöty :/ Koko viikko luvattu kaunista ja lämmintä keliä, eli ei ainakaan mitään helpotusta tiiossa...

Mie viskasin pojta hoitoon ja tyttökii läks kouluun. Yhtään en oo varma että sovittiinko myö niin että pojan kaveri tulis tännää leikkimään, mutta jos sovittiin niin äkkiäkös mie sen pojan sieltä tarhasta haen :D Muuten ois kouluhommia tehtävä ja autoo pitäs käyttää katsastuskonttorilla hakemassa korjauslista X) Kuhan mie nyt ensin otan yliannostuksen jotakii allergialääkettä...

14.5.2012
riu
riu

voisko taivaltaja olla et tekis ylähampaita? 
meillä huusi tuo poika tammikuussa (10kk) ihan kipuitkua yötä myöten ja teki räkätautia ja hinkkas korviaan ja käytin lääkärissä ni ei mitään ollu korvissa tai muuta ni sano se lääkäri et yläikeniin jos on jotaki tulossa ni se voipi heijastella voimakkaasti korviin..

meillä on samanlaisilla oireilla ollu nyt yks pahempi korvatulehdus, ylähampaat ja yks lievempi korvatulehdus.. 3 kertaa sama kaava ja vaan kerran ollu kunnon tulehdus, nyt oli alkava pieni ja edelliskerran ei ollu mitään ku ihan kirkkaat ja puhtaat korvat

14.5.2012
ninnup
ninnup

etusivulle

14.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...