Pian 2-vuotias ja maitopullo

Meidän poika juo valtavat määrät yön aikana maito pulloja. Laskettiin isännän kans, että yhden yön aikana meni yli litra maitoa. Ja sen kyllä huomaa monesti. Vaippa valskaa ja valuu. Vaikka poika juokin, että pulloon on puolet sekoitettu vettä. Silti en saa yö ryystämistä loppumaan. En enään tiedä mitä tekisin. Olisiko kenelläkään hyviä neuvoja, yösyömisen pois saamiseksi. :/

13.5.2012
Tiixi89
Tiixi89

Heips... Yöpulloilu on alkanut helpottamaan. Vihdoin ja viimein. Välillä kyllä kuuluu "PULLOOO.." huutoa, mutta viimeksi tänään hän alkoi nukkumaan ihan suosiolla ilman suurta konserttia. Saa vain nähdä siirtyikö konsertti kello 4:00... Eli mielen kiinnolla odottelen yötä.

Keittelin jo pullot jemmaan, odottelemaan pikku junioria. Syyskuussa kun uusi pienokainen tulee pullon kanssa taistelemaan :))

18.7.2012
Tiixi89
Tiixi89

Olen miettinyt sitäkin asiaa, että siirtäisin tavallaan "isojen poikien sänkyyyn" samalla jättäisin pullot pois. Ymmärrän minä itsekkin sen ettei tässä pitemmän päälle hyvää seuraa.

Etenkin kun syksyllä on vauva kehissä. :/ Kesä aikaa työstää "vauvelista" isoa poikaa. Välillä tuntuu, että itselleni tämä o vaikeampaa kuin itse pojalle.

14.5.2012
Tiixi89
Tiixi89

Poika ei ole koskaan suostunut tuttiin, jo pienestä pitäen vieroksunut.

Itsestänikin tuntuu hurjalta ajatus "kerrasta poikki".  Vanhin poika lopetti yöjuopottelut kerrasta kun rintamaidolta vierotin, nuorimmalle tuntuu olevan tuo pullo joka asiassa henki ja elämä.

Pojalla on ollut useat korvakuurit muutaman kuukauden aikana. Aina kun joku nuha tai joku muu vastaava tauti tulee. Pullo lipitys vähentyy. Mutta pian se alkaa uudelleen. Tunnen olevani kahden tulen välissä, sillä syksyllä tulee uusi tulokas öitäni valvottamaan ja tällä hetkellä alkaa olla jo melko rankkaa.

 

Kai se pitää kokeilla taktiikkaa pullot piiloon, sillä itselläni on myönnettävä että omistan lyhyet hermot. Etenkin silloin kun on pitkä päivä takana ja olen väsynyt. Silloin on vain helppo sortua ajatukseen "annan pullo, saan nukkua edes hetken."

14.5.2012
Tiixi89
Tiixi89

Vaikka itse kannatan lempeämpää ja lapsilähtöistä linjaa näiden yö-juopottelujen kannalta, niin minustakin melki 2v on liian vanha juoda öisin enempi kuin 1 krt maitoa pullosta..ja tuokin on jo paljon. Meillä neljä lasta jotka kaikki olleet huonosti nukkuvia ja maitoa ollaan öisin vielä yli 1,5v otettu..mikäli sen turvin ollaan saatu vaikka parin tunnin pätkä unta..ja nyt pienin 1v8kk ja saa enää iltaisin unimaidon pullosta. Yöllä kun herää (nukkuu pinniksessä meidän sängyn vieressä) koitan rauhoittaa tassuttelemalla ja hyssyttelemällä tai sitten otan/otetaan hodariksi väliin :)

Tarpeeseen ei enää tuonikäinen juo maitoa öisin..peesit tipihiille, kerrasta maito pois öisin! Nokkiksesta alkuunsa vettä ja sekin piakkoin sitten pois. Kertoo lapsoselle tukäteen, että nyt loppuu unimaidot öisin ja piste. Ostatte vaikka uuden unilelun ja sidotte sen jotenkin siihen maitopullon lopetukseen yms.Kyllä vika tuohon tilanteeseen löytyy nyt sieltä peilistä :)

13.5.2012
tyttö
tyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...