G: Täydellinen vapaapäivä? :)

Millainen ois teijän täydellinen vapaapäivä ilman lapsia? Siinähän se kysymys oiskii kaikessa yksinkertaisuudessaan :D Enkä hae nyt mitään hymistelyjä siitä miten kaikki tehdään lasten kaa, ihanaa naminami ja pusipusi, vaan siis mitä tekisit ilman lapsia kokonaisen vapaapäivän ajan :D

13.5.2012
riu
riu

Nukkuisin piiiiiitkäääännn ja hartaasti. Hengailisin koko päivän yökkäreissä, varmaan makaisin koneella ja tv:n edes koko päivän. Sit kun tulis tylsää kotona niin lähtisin kaupungille tovereiden kanssa, ihan vaan kaffille jaarittelemaan.

13.5.2012
RJ89
RJ89

Nukkua pitkään, shoppailla, käydä ravintelissa sapuskoimassa, illalla ystävien kanssa menovettä ja jalalla koreaksi :)

 

tai sit vaan telsu auki ja olla möllöttää koko päivän..

13.5.2012
Felize
Felize

Mul on yks kiva muisto tuollaisesta täydellisestä vapaapäivästä, mut se oli jo ennen lasta ja silti keskellä koulu ja työkiireita eli oikeesti teki gutaa.

Hyppäsin aamulla 8 junaan ja Helsinkiin tapaamaan miespuolista kaveria. Suunnattiin ensin aurinkoiselle terassille ottaan lasillinen ku vaihdettiin ne pakollisetkuukumiset. Sen jälkeen mentiin veneajelulle, joka kiertää sitä helsingin edustaa, juotiin pari lasia lisää niin et oli semmoinen pikkuhiprakka. Sit mentiin muistaakseni ratikalla? messukeskukseen muotimessuille, jossa iski vähän laskukausi hiprakasta. Sen jälkeen käytiinparis vaateliikkees hankkimas lisää vaatettapäälle ja mulle uudet kengät koska vanhoissa särki jalat niin paljon :) sit tavattiin pari miespuolista kaveria lisää, ostettiin juotavas ja mentiin puistoon istumaan ja juomaan ja juttelemaan. Sit jos oli ollu ihan täydellinen päivä, niin olisin lähtenypoikien kans kattoon ilotulitusta suomenlinnaan, mut piti lähteä kotiin, koska seuraava päivä oli työpäivä.

Mut ku mietin täydellistä päivää, niin tuo tulee ekana mieleen. Nyt sen tietty vois tehdä eri seurassa ja eri kohteessa, mut parastatuossa päiväs oli se, ettei suunniteltumitään vaan mentiin fiiliksen mukaan :)

13.5.2012
Mummy83
Mummy83

Nukkuisin pitkään ja sitten siivoisin ja järkkäisin IHAN RAUHASSA :D Uskokaa tai älkää. Kun koti olis mallillansa lähtisin lenkille ja saunoisin. Sitten sopis nappuloiden tulla takas.

13.5.2012
tyttö
tyttö

Mä oikeesti kaipaan joskus noita yh aikojen vapaita viikonloppuja=D

Nyt kun on suhteessa niin ei viiti ihan joka toinen viikonloppu hävitä kotoa..kerran vuoteen vaan=D

Mutta viimeksi kun olin viikonloppu vapaalla menin kaverin luo ja kumpikin maattiin omilla sohvilla ja juteltiin monta tuntia ILMAN keskeytyksiä.Sitten rauhassa pari siideriä ja valmistuttiin iltaan..

Käytiin kattomassa yx keikka ja nukuttiin pitkään..sen jälkeen kaupungille syömään,shopailemaan ja tapaamaan muita kavereita..ja päikkärit.

Sitten taas pari siideriä ja kaverin luo missä juteltiin koko yö aamuun asti=)

13.5.2012
huiskutin
huiskutin

hahah nea :DDDDD hihhihhii :DDD

13.5.2012
riu
riu

miulla on tässä ihan laiskotteluaspekti vaan mukana :D Kaunis ja lämmin kesäpäivä, en nukkuis liian pitkään vaan heräisin joskus vaikka yheksän-kymmenen aikaan. Menisin pihalle hyvän kirjan kaa, siemailisin jääteetä ja ottasin ehkä nokoset pihalla. Ruokaa en tekis, vaan käytäs joko ravintolassa tai tilattas jotakii kiinalaista. Saunottas illalla pitkän kaavan mukaan ja lopuksi kahottas miehen kaa joku leffa, niin ja tietty sitte vielä höntsyntöntsyn ja vaikka ihan äänen kaa :D Mutta semmonen kiireetön, ei oo pakko tehä mittää-päivä :) (eli koti ois jo valmiiks siisti :D)

13.5.2012
riu
riu

jaa:)mustase oisi ehdottomasti lämmin kesäpäivä, jolloinka heräisin auringon tunkeuduttua makkariin, ei kukonlaulun aikaan  kiljumiseen. tekisin rauhassa aamupalan, lukisin akkaria, lojuisin suihkussa.  sit puuhastelisin pihalla, nurmikon leikkuuta tai terassin   rakentamista miehen kans.

sit jos elettäisiin  kuvitelmissa että oisi rahaakin, kävisin shoppailee yksintai miehen tai likkojen kans. ikkunaostoksia, ehkä joku halpa heräteostos,  kiiwipirtelöt lähtiessä nautittas. joku mansikkarovekkin ostettas.

sit takas kotia. auringonottoa, hyvää seuraa. illalla grillausta ja hyvää seuraa:)

13.5.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...