Vanhemman lapsen mukaanotto äidin raskausaikana?

Eli, mulla on nyt 11kk ikänen lapsi ja oon raskaana viikolla 22+4, eli siis toinen on tulossa. Oon lukenu että isompi lapsi pitäs ottaa mukaan äidin raskausaikana jo ja mieleen on jäänny vaa pyörimää kysymys: miten esimerkiksi noin "pienen" voi ottaa mukaan äidin raskausaikaan? Vinkkejä, neuvoja kaipailisin. Miten te joilla on lapset pienellä ikäerolla (vähän yli vuoden) ja ennen toista raskautta se jo syntynyt lapsi on ollut ainokainen ennen sisaruksen syntymää perheessä ja tottunut vanhempien jakamattomaan huomioon, olette ottaneet esikoisen huomioon raskausaikananne ja mukaan raskauteenne? Toivottavasti joku nyt tajus pointin mitä tarkotin mut paremmin en oikein osaa tätä kysymystä muotoilla :D

12.5.2012
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Meillä toi tyttö on kans 11kk. En oo muute oikei osannu ottaa mukaan raskauteen, ku vaa välillä jutellu jotai pikkuveljestä äitin mahassa. On kyllä itelläki menny koko raskaus nyt ihan ohi kaiken hässäkän keskellä. Mut varmaan otan tytön kyllä mukaan kohan lähen vauvalle ostaa vaatteita ja muita tarvikkeita. Eikä kai noin pieni tosiaan ymmärrä, ku vasta kohan se vauva syntyy.

12.5.2012
huopis
huopis

no meillä oli kyl esikko 1v10kk "jo" kun kakkonen synty, eikä meillä muuten otettu esikkoa raskauteen mukaan, kun annoin silitellä massua ja sit esikko rupes itekki miun napaan huutelemaan siskolle et alahan tulla. en sit tiiä et tarviiko noin pienelle vielä ees asiaa sen enempiä selitellä. voihan sitä kertoa et siellä on pikkusisarus äidin mahassa, mut eipähän tuon ikänen vielä sitä ymmärrä mitä se tarkottaa.. :)

12.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...