iltalörppää?

eikös täällä oo kukaan joutanu lörpötteleen?  mä oon ollu rampana tän päivää vaikka piti siivota.. no ne pyykit sain hoidettua kutakuinki mutta tuo iskias on jotaki ihan hirveetä.. vihloo tonne pohkeeseen saakka nyt ja koko jalka pakarasta nilkkaan saakka on aivan jäykkä :/ tosi kurja ku oo jaksanu olla jaloillaan 10 min kerrallaan ja istaki kärsii vaan sohvalla tyyny jalan alla..  poika rupes iltatirsoille ja isäntä keitti kahveet.. mun äitienpäivä taitaaki mennä sit siivotessa ku ei tänään kyenny.. täytyy vielä yrittää illalla jos kärsis.. hitto oon yrittäny rentouttaa ja venyttää ja hieroo ja vaikka sun mitä ja jalka on vaan ku puupökkelö, nielu täynnä sitkasta limaa ja ääni painuksissa.. huoh!

12.5.2012
ninnup
ninnup

Ei teil oo nea ketään kaveria joka hoitais? Me ollaan elokuus menos häihin, jos luvattii huolehtia sulhasen lapsista häiden aikana (omatyttöki on mukana niin samalla ne kaks muuta menee :) ) ja otetaan ne yöksi kans ni hääpari saa nauttia hääyön rauhassa.

Et jos joltain kaverilta kysyis, tosi inhottavaa ettei kukaan oo vielä suostunu, jos ootte jo kuitenki kyselly ihmisiltä. Luulis et vieraatkimiettis hääparia ensisijaisesti ja vast sen jälkeen omaa viihtyvyyttä.. .:/

12.5.2012
Mummy83
Mummy83

Minkura ehti jo samansuuntasta ehdottaa, mie olen niin hidas. :D

12.5.2012
Sralla
Sralla

Oisko Nea ihan pöljä juttu laittaa ihan vaik sosionomiks opiskelevien koulun ilmotustaululle ilmotusta et palkataan lastenhoitaja? Mun yhel tutul oli semmoin mut oli kyl vähän pidemmäks aikaa se hoitaja haussa. Ei ne sinne sopimattomia ota opiskeleen edes, ja työhän sen valinnan teette hakeneiden kesken. Riippuen rahatilanteesta voisitte sitte palkkaa hänet jo jokuseks tunniks aiemminki ni ehtis lapsetki tottua. Kyllä se kuitenki varmaan olisi mukava se päivä ja yö viettää kaksin. Saisi kaikki lapsetki olla samassa paikassa ja kotona, jos työ ootte menos hotelliin?

12.5.2012
Sralla
Sralla

höh nea, toivotaan että hoitaja löytys. Asuisitte lähempänä niin mie voisin olla apuna :)

Mies tuli töistä kotiin jo. Hirveen noppeesti mennee päivä kun nukkuu sen kokonaan :DDD

12.5.2012
riu
riu

Joo Ninnup! :D Mieki kävin googlen kautta kurkkaas millasia on hasselbackan ptut ja just tollasia ne oli. :)

Voi Nea... Toivottavasti nyt hoitaja löytyis. :(

12.5.2012
Sralla
Sralla

oi että kuulostaapa kivoilta potuilta, ehkä vois joskus kokeilla :) Mutta ei tänään... Nyt ei riitä puhtia :D

12.5.2012
riu
riu

vastaisi googlen kuvahaun mukaan sitä sun kuvausta :D

12.5.2012
ninnup
ninnup

hasselbackan perunat? jotenki tuli vaan noista viilloista ja mausteista mieleen ne potut.. en oo maistanu mut kuva on mulla yhdessä ruokakirjassa

12.5.2012
ninnup
ninnup

Ne oli niikö kuorittu, sitte sillai melkeen kokonaa vippaloituohuks siivuiks mut alarenunasta kumminki kiinni. Sitte voisulaa päälle sekä mausteita ja korppujauhoa, ja 5 minuuttiia ennen uunista poisottoa mozzarella raastetta päälle. Niillä on kuulemma joku nimiki, mut ei muistanu. Ja selitys on kyllä niin hieno et kukaa tajua varmasti mitää. :D

12.5.2012
Sralla
Sralla

Iltaa vaan :)

Mie täällä yritän elpyä parhaani mukaan, hitto ku nykyään ei jaksa ennää niin ku nuorena... Koko päivä mennee rapulaa pitäessä, vaikka en ees mitenkään erityisen humalassa ollu :) Mutta hirmusen kiva ilta oli, että sinänsä ei harmita ollenkaan :)

Meillä on kotona harvinaisen rauhallista, tyttö on nimittäin mummovaari ja mie oon poikien kaa keskenään. Isimies meni iltavuoroon, joten myö ollaan poikien kaa maattu ja nukuttu hurjat päikkärit, kahottu piirrettyy ynnä muuta järkevää :D Miulla on iltaruoka vasta nyt tulossa, jotta näin siis toimii vuoden äiti 2012 :D

Sralla sinnuuhan on suorastaan hemmoteltu :) Passaako kysyä että mikä ne perunat teki jänniks? :D

Toivottavasti sekä ninnup ja amaliina sais olla kivuitta, ninnupin kertoma kuulostaa oikeesti kippeeltä, että ei paljoo käy katteeks tuommonen.

12.5.2012
riu
riu

Ehtoota! :)

Mua hemmoteltii naudan pihvillä, bearnaise kastikkeella ja sellasil jännil uuniperunoilla. :) Joten nyt on iha masu killillään ja hyvä mieli.

Aikasemmin päivällä pelastettii pojan kans maahan pudonnu Suomen lippu. On niin kova tuuli et lipputangon nuppi oli irronnu, ja sitä myöten lippu pudonnu naruinee maaha. Siinä hetki ooteltii, mut onneks naapurin mummo ilmaantu paikalle ni saatii lippu viikattua kasaa. Yksin sitä ei saa, ja mulla ei isänmaallisuus anna periks et oisin ohi kävelly.

Kohtahan onki jo iltahommien aika, outoa, ku oli toi ruoka niin myöhään. :)

12.5.2012
Sralla
Sralla

no ompa ollu fiksu lääkäri :O kaikilla lääkäreillä ei kyllä oo minkään sortin empatiakykyä, on huomattu näiden mun ongelmien kanssa jonku kerran.. vielä töihin kokeilemaan tohjolla polvella, huihui! sehän vois mennä vieläki pahemmaks jos vaan mahdollista.. 

uh, täytyy ottaa kahvia.. alkaa taas päätäkin särkee mutta ku viime viikolla varasin aikaa lääkäriin ni sain sen kesäkuun alkuun jotta kiva kiitos hei :D jestas

12.5.2012
ninnup
ninnup

etusivulleeeee

12.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...