Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

G: äitienpäivä=)

Minkälaisesta huomisesta haaveilette? Minkälainen siitä todennäiköisesti tulee? Onko teillä jotain "vaikeutta"/harmitusta huomisessa päivässä? Hyvää huomista päivää teille kaikille!!!

12.5.2012
myrmeli
myrmeli

Mä kans odotan tuota tytön pklla tekemää pakettia :) siel on jotain muutaki ku kortti ;)

Muuten ei odotuksia, plussaa olis jos sais nukkua, mut en odota liikoja. Kakkua mies ei oo vielä tehny ja toivottavasti ei edes tee, synttärikakun tuhoamises meni monta päivää..

Ja mies menee huomenna tekee töihin muille äideille brunssia, niin tää saa tehdä ruokansa ite.

12.5.2012
Mummy83
Mummy83

Kakun ajattelin väsätä tälle iltaa ja huomenna syödään hyvää ruokaa ja se kakku. Mies on ostanu paketin mulle, saapa nähä mitä siellä on:) ei mitenkään muuten erikoinen päivä:)

12.5.2012
Kallikali
Kallikali

Mie toivoisin et poika ei hakkais mua, eikä puris, ja hymyilis mulle paljon. Sit toivoisin et ois niin hyvä keli et voitas lähtä käymää tivolissa. :) Mut odotuksia mulla ei sillai ole, et tuskin petyn. Noi toiveet nyt ois sellasia mitkä sais mut super iloseks. :)

12.5.2012
Sralla
Sralla

no ois kiva jos lapset ei kamalasti tappelis :D Mutta siis isäntä mennee aamuvuoroon, joten mie nukun niin pitkään ku lapset antaa, sitte päivällä käyvään miun äitin luona ja illemmalla anoppilassa, meijän tyttö on siellä yökylässä niin lunastetaan se samalla :) Mie oikein innolla uotan että mitä ihanaa lapset on miulle askarrellu :)

12.5.2012
riu
riu

ois kiva jos sais nukkua vähän pidempään ja nousta aamupalapöytään.. 
todennäköistä on että ku sain nukkua tänään ni en saa huomenna jotta huomenna noustaan klo 6 tai 7 ja itse saan kahvini keittää.. ja saan tehdä itse ruoat ja muut koska mies grillasi tänään..

harmituksia on vaan jos tää lantio ja jalkasärky ei helpota yhtään.. tän päivää oon rellottanu sohvalla ku ei kärsi olla jaloillaan ja siivota piti että jospa huomenna ois parempi.. epäilen suuresti :/

12.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...