minkä väristä limatulppa on?

Auttakee tyhmää kun en tiiä :) nyt on viikkoja 36+3 ja on 4 päivää tullu sellasta keltasta limaa /vuotoa.. tulee aika paljon kun joutuu noin 3 kertaa päivässä pikkuhousun suojan vaihtamaan. että onko se vaan edelleen runsaampaa valkovuotoo vai sitä limatulppaa? ei oo mittään tarkkaa muistikuvaa miltä se tuon ekan lapsen aikaan näytti,muistaakseni siinä oli sillon pieniä veriviiruja.. Sen muistan että se irtos viikoilla 38+5 ja poika synty tasan 39 viikolla. Jos joku viittii auttaa niin olis mukavaa :)

12.5.2012
piia88
piia88

jännittää kun ei varmaks tiiä mitä vuotoo tämä nyt oikein on :) onko teillä muilla joilla vuotanu useemman päivän se limatulppa niin ollu supistuksia? mulla ei oo ollu kun muutaman kerran tässä parin päivän aikana.. ja vuoto on edelleen sellasta keltasta liman näköstä juttua.. välillä sitä näkkyy tulevan enemmän ja välillä aikas vähä.

12.5.2012
piia88
piia88

mulla on kaksi kertaa limatulppa ollu kirkas hieman veriviiruinen klöntti... toisella kerralla sitä oli vaan ihan megapaljon!!!!!

12.5.2012
imppuliina
imppuliina

esikosta mulla vissiin tuli osina lmatulppa, kun taas kuopuksesta tuli kerralla isona klönttinä joka siis oli oikeen hyytelömäisen näkönen klöntti :D (hyi) siin oli veriviiruja mukana ja sit tulikin jo muutenki pyyhittäes verta, siitä sit alkokin supistelut ja samana päivänä tyttö synty :)
nyt oon rv37+3 ja aina vessaan mennes jännittää, että koska toi irtoo :DD

12.5.2012
surkelo
surkelo

Yhden kerran olen bongannut limatulpan ja kuusi kertaa olen synnyttänyt..:D ..ja se mikä sillon tuli, oli niin selkeä..bingispallon kokoinen sitkeä limamöykky, melko kirkas, jossa oli muutamia veriviiruja..synnytys käynnistyi seuraavana päivänä.

12.5.2012
ämppis
ämppis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...