Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

minkä väristä limatulppa on?

Auttakee tyhmää kun en tiiä :) nyt on viikkoja 36+3 ja on 4 päivää tullu sellasta keltasta limaa /vuotoa.. tulee aika paljon kun joutuu noin 3 kertaa päivässä pikkuhousun suojan vaihtamaan. että onko se vaan edelleen runsaampaa valkovuotoo vai sitä limatulppaa? ei oo mittään tarkkaa muistikuvaa miltä se tuon ekan lapsen aikaan näytti,muistaakseni siinä oli sillon pieniä veriviiruja.. Sen muistan että se irtos viikoilla 38+5 ja poika synty tasan 39 viikolla. Jos joku viittii auttaa niin olis mukavaa :)

12.5.2012
piia88
piia88

ei oikeestaan..  sitten vasta oli säännölliset kivuttomat supparit ku oli se vuoto loppu ni sitä seuraavana iltana muutaman tunnin, sit loppu ku seinään ja 4-5 tuntia myöhemmin meni vedet ja sit lähdettiin ja sillon vasta alko ne kovat supparit.. 

itse vuodon aikana ei supistuksia ollu ku ne muutamat harkkarit mitä nyt muutenki päivittäin oli mut ei niinku sen enempiä.. alapäätä vihlas jonku kerran ilkeesti ja vihlasua seuraavalla vessakäynnillä tulvahti aina sitä keltasta limamähmää..
paksua, venyvää ja ihan keltasta.. ensimmäisenä mulle tuli siitä lällistä mieleen sellanen räkä ku on poskiontelotulehduksen jälkeen ku alkaa ne ontelot tyhjentymään.. tosi ällöö :D mut joo ei verta, ei klönttejä, sitä vaan paksua limaa..

mulla tehtiin sisätutkimus 36+5 illalla ja seuraavana päivänä alko valuttamaan, 3 päivää sitä valu ja poika synty tosiaan 37+2.. tuolla välillä kävin vielä neuvolassa kerran ja kätilö oli samaa mieltä että kyllä se limatulppa on tuo kumma lälli :D
en tiiä oisko se ronkinta sitten edesauttanut tuota limatulpan irtoomista vai mikä mut sit oli menoa, seuraavan neuvolan saiki sit synnäriltä perua :D

12.5.2012
ninnup
ninnup

jännittää kun ei varmaks tiiä mitä vuotoo tämä nyt oikein on :) onko teillä muilla joilla vuotanu useemman päivän se limatulppa niin ollu supistuksia? mulla ei oo ollu kun muutaman kerran tässä parin päivän aikana.. ja vuoto on edelleen sellasta keltasta liman näköstä juttua.. välillä sitä näkkyy tulevan enemmän ja välillä aikas vähä.

12.5.2012
piia88
piia88

mulla on kaksi kertaa limatulppa ollu kirkas hieman veriviiruinen klöntti... toisella kerralla sitä oli vaan ihan megapaljon!!!!!

12.5.2012
imppuliina
imppuliina

kuulostaa limatulpalle..
mulla oli sellasta keltasta limaa.. hyvin räkämäistä se limatulppa, sitä vuosi yhteensä 3 päivää ja siittä meni n. vuorokausi ku tuli lähtö..

12.5.2012
ninnup
ninnup

Mulla tuli kans osa, se oli semmonen kirkas kiinteä klöntti. Vedet meni saman päivänä.

12.5.2012
Sralla
Sralla

esikosta mulla vissiin tuli osina lmatulppa, kun taas kuopuksesta tuli kerralla isona klönttinä joka siis oli oikeen hyytelömäisen näkönen klöntti :D (hyi) siin oli veriviiruja mukana ja sit tulikin jo muutenki pyyhittäes verta, siitä sit alkokin supistelut ja samana päivänä tyttö synty :)
nyt oon rv37+3 ja aina vessaan mennes jännittää, että koska toi irtoo :DD

12.5.2012
surkelo
surkelo

Yhden kerran olen bongannut limatulpan ja kuusi kertaa olen synnyttänyt..:D ..ja se mikä sillon tuli, oli niin selkeä..bingispallon kokoinen sitkeä limamöykky, melko kirkas, jossa oli muutamia veriviiruja..synnytys käynnistyi seuraavana päivänä.

12.5.2012
ämppis
ämppis

itsellä lähti limatulppa tosi ajoissa en muista millä viikolla mut about 33-35, oli sellaista vaaleaa niin sanotusti ''klönttistä'' ja vetelää limaa. Tarkistin asian neuvolassa ja sitä saattaa kuulemma tulla useampiakin päiviä pois.. :)

12.5.2012
sofia88
sofia88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...