vatsa turvoksissa vatsataudin jälkeen? ihan normaalia?

siis esikoisella ollu 3 pvä mahoton vatsatauti ja nestettä juo mutta kakka lentää edelleen. mutta tänään on tuo vatsa turvonnu ihan palloksi asti siis on  kun niillä kehitysmaan lapsilla... onkohan tuo ihan tervettä? tänään mennään/ yritetään päästä kyllä toisen asian kanssa lääkäriin mutta tointaako vatsasta mainita.... ? onko tuo ihan normaalia?

12.5.2012
imppuliina
imppuliina

Mulla oli vattatauti hiljan että molemmista päistä lensi...Niin mulla oli sen taudin loputtua varmaan viikon sellanen vattapöhö, housut kiristi ja oli vaan häjy ja väsynyt olla. Kyllä mäkin kysyisin lääkäriltä

12.5.2012
myrmeli
myrmeli

Kyllä mie kysyisin siitä vatsasta. Ei mulla ainakaan ole koskaan ollu maha turvoksissa vaikka olis kummonen mahatauti ollut. Jos kerran ootte muutenkii lääkäriin menossa ni avaa ihmeessä suusi ja kysy.

12.5.2012
misukka
misukka

ihan en kiinni saisi että ois nestehukkaa suoranaisesti vajausta voi olla... tankkaa muutenkii paljon nestettä niin nyt on oikeastaan juonut vain ja tuommosta vauvojen floridraalia on saanut. päivällä pikkusen rauhottuu tuo vatsa jo eilen ja tänäänkiin hiipumisen merkkejä on kokoajan.

12.5.2012
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...