Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vatsa turvoksissa vatsataudin jälkeen? ihan normaalia?

siis esikoisella ollu 3 pvä mahoton vatsatauti ja nestettä juo mutta kakka lentää edelleen. mutta tänään on tuo vatsa turvonnu ihan palloksi asti siis on  kun niillä kehitysmaan lapsilla... onkohan tuo ihan tervettä? tänään mennään/ yritetään päästä kyllä toisen asian kanssa lääkäriin mutta tointaako vatsasta mainita.... ? onko tuo ihan normaalia?

12.5.2012
imppuliina
imppuliina

Mulla oli vattatauti hiljan että molemmista päistä lensi...Niin mulla oli sen taudin loputtua varmaan viikon sellanen vattapöhö, housut kiristi ja oli vaan häjy ja väsynyt olla. Kyllä mäkin kysyisin lääkäriltä

12.5.2012
myrmeli
myrmeli

minä oonki kummajainen :D minusta tulee kuumailmapallon näkönen mahataudin (ja samoin niiden 12tunnin yrjökrapuloiden) jälkeen XD
sormetki semmoset nakit ettei saa käsiä nyrkkiin, kengät ei mahdu jalkaan ja housut kiristää, se johtuu mulla ihan siitä nestevajauksesta :O

12.5.2012
ninnup
ninnup

Kyllä mie kysyisin siitä vatsasta. Ei mulla ainakaan ole koskaan ollu maha turvoksissa vaikka olis kummonen mahatauti ollut. Jos kerran ootte muutenkii lääkäriin menossa ni avaa ihmeessä suusi ja kysy.

12.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

ihan en kiinni saisi että ois nestehukkaa suoranaisesti vajausta voi olla... tankkaa muutenkii paljon nestettä niin nyt on oikeastaan juonut vain ja tuommosta vauvojen floridraalia on saanut. päivällä pikkusen rauhottuu tuo vatsa jo eilen ja tänäänkiin hiipumisen merkkejä on kokoajan.

12.5.2012
imppuliina
imppuliina

voipi johtua siitä mahataudista jos on vieläki maha löysällä ni ne mitä alas menee ei kerkee ehkä imeytyä ja se sit turvottaa ravinnon ja nesteen vajaus.. 
itelläki tulee pahasta mahataudista turvotusta ku ei kerkee imeytyä ko suorilta tulee ulos..

kyllä minä kysysin siltä lääkäriltä voisko sitä jotenki helpottaa sitä mahaa nyt ku tauti on jo ohi mutta oirehtii vielä, ei se varmasti mukavan tuntunenkaan ole.. ja ettei ois mitään muuta siinä tai päässy kuivamaan tms..

12.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...