tyttö oli kolarissa

sain eilen järkyttävän puhelun, jossa toinen tytöistä itki hysteerisesti ja kertoi heidän  olleen poikaystävänsä kanssa juuri kolarissa. seuraavaksi tämä  sai itkemiseltään sanottua, että he törmäsivät ihmiseen:( pitkän itkun ja kyselyn ja epäselvän tuherruksen ja  muun päätteeksi saatiin selville, että nämä olivat siis kuorma-autolla  olleet ajossa valtatiellä,  pitkää nähneet jo vastaan polkupyöräilevän miehen, mutta  yhtäkkiä kun  ovat kohdikkain, mies  oli ajanutkin keskiviivalle. olivat yrittäneet väistää, mutta täydestä vauhista  osuivat silti peilillä miestä kasvoihin. tajuissaan oli kuulema ollut, sormia kyennyt liikuttamaan. tajuissaan oli vielä ambulanssiin nostettu. virkavalta sanoi, ettei näitten pitäisi missään nimessä nyt itseään syyttää tilanteesta, että jos joku sairaskohtaus, huimaus tms on ajanut tämän miehen yhtäkkiä kaistalta toiselle, olisi siihen voinut törmätä kuka tahansa. tämähän ei silti helpota likan oloa, joka itki koko eilispäivän, voi pahoin eikä kyennyt syömään peloltaan ja ahdistukseltaan:( mitään eivät ole saaneet tietää onkoko. mies enää edes hengissä, ja jos on, jääkö nauriiksi. voin vaan kuvitella sitä tuskaa mitä tyttö käy läpi! itse samanikäisenä  satuin ensimmäisenä tuoreelle kolaripaikalle, jossa rekka oli kaatunut vastapuolen ojaan. kuski itki  ojassa ja mummo makasi  kallo halki asfaltilla. vaikken itse ollut osallisena tapahtumaan millään lailla, muistan edelleen sen pulppuavan  äänen, ja miten veri  muistutti  enempi mannapuuroa kuin leffojen töhnää. muistan vielä ne  tuulessa lepattavat hiukset, harmaan  ihonja vahanukkemaisen asennon,  jossa ei ollut enää mitään inhimillistä. rukoilkaa enkeleitä  jotta tämä mies  jää henkiin  ja toipuu vammoistaan!

12.5.2012
Blanco
Blanco

tänään tyttö sai poliisit kiinni ja kuultua että mies on "loukkaantunut vakavasti". sai numeron josta myöhemmin saapi kysellä tarkemmin, jos omaiset antavat luvan.

kyllähän täällä aika hajalla ollaan... tänään juteltiin kriisityöntekijästä, meinataan  kyllä sellainen ettiä tytölle jotta pääsisi käsittelemään asiaa jonkun ammattilaisen avustamana.

14.5.2012
Blanco
Blanco

mahtaapi tulla potilassuojalait vastaan että saisivat tämän miehen kuntoa kysyttä kun eivät kai koskaan ees nimeäkään tälle miehelle kuulleet:/ pitäisi kai saada omaisilta  lupa jotta sairaalasta saisivat kertoa miehen tilasta, mutta milläs kysyt omaisia jos et edes tiedä kuka potilas on:O?

kuulusteluissa varmaankin sitten kuulevat kuinka kävi, mutta onhan se  pitkä odotusaika kun koko ajan tuntee syyllisyyttä ja pelkoa...

likka ainakin on vielä koulussa, joten voisin ehdottaakkin että jos koulun kautta saisi jotain apua.

12.5.2012
Blanco
Blanco

kumpikin aika vaisuja ovat vielä. oli kuulema jo saanut tänä aamuna kuitenkin syötyä jotain. pelko persiissähän he oottavat kuulevansa jotain tästä miehestä,  selvisikö vai palaako koskaan tajuihinsa.

huokaus... ihan sama kelle puhuvat,  kunhan saavat puhuttua tuskansa ulos:( mie pidin  näkyni sisällä, enkä muista ettäoisin kelleen puhunu siitä kuin "nähtynä kolarina". tuota  mielikuvaa kannan edelleen sisälläni.

12.5.2012
Blanco
Blanco

Voi ei! Voimia sinne tyttöselle. kamala paikka ihan varmasti. Kuka sitä tietää vaikka tuo mies olisi ollut itsemurhaa yrittämässä. Mua aina pistää suututtamaan sellaset ihmiset jotka tahallaan törmää johki kuorma-autoon ko se on "varma nakki". Ei yhtään mietitä millaset traumat jää sille vastapuolelle.

Koettakaa saaha se tyttö nyt jonnekin puhumaan ja purkamaan tuo juttu. Ihan ammattilaiselle. Eikös SPR järjestä/tarjoa kriisiapua ja moni muukin taho.

12.5.2012
misukka
misukka

No,jo on ku ei järjestetä mitään kriisiapua tai ees mahollisuutta päästä juttelemaan asiasta.

Kuinka poikaystävä voi?

12.5.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

no eipä ole mitään kriisipalaveria järjestäneet:(ainut kriisiapu oli virkavallan sanat,  ja mun itkuni puhelimeen. eli aika heikoiksi jäivät.

itki että jos tuo mies kuolee, niin  hän ei koskaan enää uskalla auton rattiin, vaikkei  itse siis kuskinpaikalla silloin ollutkaan. tottahan autokoulussa opetetaan että liikenne on  kaikkien osapuolten yhteistä pelipöytää, tulipa vain juuri kortin saaneelle liian kova räpsy huomata, ettei riitä että kuski on taitava ja varovainen, vaan että kenen  tahansa yllättävä liike voi käynnistää peruuntumattoman ketjun josta pahimmassa tapauksessa syytät  itseäsi loppuikäsi:/

12.5.2012
Blanco
Blanco

Voimia teille kaikille sinne todella paljon..Ja tälle miehelle enkeleitä,että toipuu..

12.5.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

up

12.5.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...