Cybex Pallas, kokemuksia

Elikkäste. Siis palkki-istuinta olen menossa poikaselle ostamaan... Nyt sit pohdin, että ostanko istuimen mikä on 18 kiloon asti, vai semsse mikä on 36 kiloon asti! Tokihan toi olis käytännöllisempi, mikä menee pidempään... Mut minkä painoisia 4-vuotiaat oikein on? Mulla esikko, ni en yhtään tiiä. Nyt on poika siis vuoden ja painaa varmaan jotain 11kg, ni tuntuu hassulta, että kasvais seuraavan kolmen vuoden aikana vaan 7kg :)

11.5.2012
ansuv
ansuv

Mä tuota cybexiä kokeilin silloin autoon ja ei yhtään pysyny paikoillaan liukkaalla kankaalla. Ehkä teillä on sopivampi matsku sit penkeissä. Mut ainahan se istuin pitää hirttää autoon kiinni ettei lähe lentelee mihinkään. Oon tästä jankuttanu isännälle monet kerrat ku se ei yhtään kato et esikon penkki olis turvavöillä kiinni. Oonki nyt vannottanu esikkoo, et aina autosta lähtiessä laittaa turvavyön kiinni.

En usko et se selkänoja irtoaa. Mun mielestäni tota Kiddyä myynyt sanoi ettei nykyään saa myydä istuinta jossa selkänoja lähtee irti. Tiedä sitten onko näin. Esikon istuin on Brio Caro ja siinä kyl selkänojan saa irti. 3 vuotta ollut nyt käytössä.

12.5.2012
misukka
misukka

ninnup, leveneekö teillä siitä hartioiden kohdalta se istuin?

Mä kävin tuota cybexiä kattelemassa mut muistelen että se ei levene siitä hartioiden kohdalta. Ihmettelin silloin et kuinka hyvä se sit on, että tunkee samaan istuimeen vuosikkaan tai 10 vuotiaan. Sit tossa cybexissä on kovamuovinen alusta joka ainakin mun autossani liukui ihan holtittomasti. Lisäksi istuin on melko painava.

Meille ostettiin Kiddy Guardianfix Pro ja se levenee joka suuntaan ja pysyy penkillä hyvin paikoillaan. Lisäksi noi isofix-kiinnikkeet saa vedettyä istuimen sisään jos niitä ei käytetä. Isofixien kanssa tuo painaa kyl saman ku Pallas mut ilman on jonkinverran kevyempi.

12.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...