Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

horoskooppi

mikä olet horoskoopiltasi? uskotko horoskooppiin?

11.5.2012
immortal
immortal

Oinas ja luonnehoroskooppi sopii aika hyvin mutta en kyllä pidä itseäni ollenkaan itsekkäänä niinkuin oinas muka olisi. Mieheni on kalat ja sen luonne on kyllä aika paljon sen mukainen. Pikkuneiti on neitsyt. Löysin tuon kun lueskelin nuita luonnehoroskooppeja.

"Neitsyen sairaudet:

Oman kriittisen elämänasenteensa Neitsyt tuntee "nahoissaan". Vatsan kouristukset ja suolistosairaudet vaivaavat tavallista useammin. Umpilisäke äksyilee myös helposti. Merkuriuksen alaisena merkkinä täytyy ottaa huomioon mielenhäiriöt ja niistä juontava unettomuus."

-Nyt ymmärrän miksi nukkuu huonosti ja kärsi ihan vauvana mahavaivoista! ;)

Oikeasti en ikinä ole oikein uskonut nuihin mutta ihan kivaa viihdettähän nuita on lueskella toisinaan :)

12.5.2012
Kallikali
Kallikali

leijona oon, enkä usko horoskooppeihin. mielenkiinnolla kyllä joskus horoskooppeja luen, samoin kun vitsipalstojakin. :D mut leijonan luonnekuvaus toimii minuun aika hyvin ja parisuhteessakin tahdon olla se keskipiste ja prinsessa. sit jos semmosta kohtelua ei tule, niin mökötän, kun puoliso ei huomaa. :D

12.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

skorpioni eikä osu kuvus juuri ollenkaan kohdilleen, enkä usko horoskooppeihin :)

12.5.2012
riu
riu

Vaaka. Luonne pitää melko hyvin kutinsa..

12.5.2012
Felize
Felize

kaksonen.

ja luonne osuu aivan kohilleen. ja jotkut muutkin asiat.

12.5.2012
mammae11
mammae11

Minä olen rapu ja nouseva merkki leijona ja olen kyllä niin sitä mitä horoskooppini väittää. Sit mulla on täällä 3 oinasta ja jokainen on sellainen kivipää ja oman tiensä kulkija ettei tosikaan. Jopa tosta vuosikkaasta näkee et hän ei ihan hevillä anna periksi kuten ei isänsä tai isoveikkakaan.

12.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

niin ja en usko niihin. muuten paitsi ehkä siinä on perää mihin aikaan vuodesta syntyy että millanen luonne tulee koska pitävät hyvin paikkansa.

11.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

olen rapu, mies on vesimies, esikoinen on leijona ja vauva on skorpioni. kaikkien luonnekuvaukset pitävät paikkansa paitsi vauvasta en vielä tiedä. tosi helpot lapset meillä joo leijona ja skorppari, no ehkä meidän pohjimmiltaa rauhalliset mutta leikkisät luonteet auttaa jaksamaan hulluja lapsia :D

11.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Härkä olen ja kyllä aika hyvin pitää luonnekuvaus paikkaansa.

11.5.2012
piglet82
piglet82

Mä oon neitsyt ja musta näkee kilometrien päähän että oon neitsyt, kuulemma. 8) Ja uskon horoskooppeihin, sen jälkeen kun luin ihan näitä juttuja "tutkivalta" kirjan nimeltä Neitsyt ja totesin että se on kuin omaelämänkerta. Ainut mikä ei omasta mielestä ainakaan tällä hetkellä käy yksiin, on se että mun peruselementti on äkkiseltään sanottuna kyllä tuli, ei maa. :D Toki seki voi tässä vielä tulla muuttumaan kun oppii elämään tämän tempperamentin kanssa. :b Mut en mä koe tällä hetkellä olevani vahva ja vakaa, pysyvä kuin maa, vaan enemmänkin tulinen ja äkkiarvaamaton.

Mut joo, uskon. En siis mihinkään Seiskan yms. paskakooppeihin, vaan näihin ihan aitoihin ja oikeisiin. :) Ja siis apua! Mä en oo ikinä ollu mitenkään erityisen pikkutarkka juuri mistään, mut en mä tiedä johtuuko äitiydestä vai mistä, mutta kyllä voi jumankavita oon pikkutarkka nykyään ja marisen kaikesta pienestä, kuten siitä että matto on vinossa.. Pimiää. :D

11.5.2012
RJ89
RJ89
2 years, 4-month-old toddler

Leijona. :) Luonnehoroskooppi kolahtaa mones jutussa, mut sitte on jotain mikä on päinvastoin. Pojan piti olla skorpioni, mut siitä tuli vaaka. Mut tuo tulisielu on kyl kaukana vaa'asta. :D Skorpioni olis ollu hirmu osuva tuohon sen luonteeseen. :) Mie en usko horoskooppeihin mut vertailen kyllä niitä mieluusti totuuteen. :)

11.5.2012
Sralla
Sralla

mä olen neitsyt ja luonne horoskooppi pitää aika hyvin paikkaansa. mies ja poika on kaksosia ja jotain samaa on kyllä luonteissa. noihin päivä/viikko horoskooppeihin en usko.

11.5.2012
alexsandra
alexsandra

mä oon kans jousimies ja vauvelistakin tulee jousimies jos syntyy niin kuin pitäisi :)  ja kyllähän mäkin välillä noita horoskooppeja lehdistä lujeskelen, mutt harvemmin niitä kyllä uskon :)

11.5.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

mä oon rapu. enkä usko horoskooppeihin oikeestaan, mutta silti ne on pakko lukea :D mun mieskin on rapu ja mein poika/(pojat) on jousimies :)

11.5.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...