Mitäs olette mieltä?

Mitä mieltä olette, että onko kahdeksan( 8 ) vuotias kypsä näkemään kanojen teurastuksen? Meillä siis metsästetään ja poika on ollut kyllä metsällä mukana..nähny hirven ampumiset,jäniksistä ja sorsista puhumattakaan. on ollut nylkyhommissa mukana ja ei tee pahaa..ei tule uniin tai muuta sellasta. ei koe ahdistavaksi omien sanojensa mukaan. Noiden meidän kanojen teurastukseen ei olla sitä kuitenkaan otettu. Hirveästi hän nyt haluaisi siihen hommaan mukaan, mutta jotenki mie olen mietteliäs. Hään siis kyllä tietää mistä meidän ruokapöydän antimet on tullu..siis tietää, että se kana siinä lautasella on omasta kanalasta ja se jänis metsästä jne.. ottasitteko mukaan?

11.5.2012
camotar
camotar

minustakin jos kerta on jo ollu metällä niin eipä tuo enää paljoa tee :)

11.5.2012
imppuliina
imppuliina

joo..pitää miun vielä hioa asia päässäni..meikäläinen kun aina pitämässä ja isäntä vetää kirvehellä päätä poikki..sit mulle jää suolistus ja nyppimiset..

poikahan on ollu nyppimässä kyllä muita lintuja mukana mutta ei kanoja..

kaipa miun on todettava, että on aika ottaa mukaan se. pitänee itkut vääntää saunassa yksin tänään ja todeta että on se jo niin iso :DD

meillä sunnuntaina taas parilta lähtöö henki kun meille tulloo lissee tipusia..

11.5.2012
camotar
camotar

No jos on jo noinkin paljon nähnyt niin kyllä mun mielestäni voi mukaan ottaa. Sanotte vaan et jos alkaa tuntuu pahalta ni laittaa silmät kiinni ja sit juttelette myöhemmin asian läpi.

11.5.2012
misukka
misukka

hoppista!!!!

11.5.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...