Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Muista säilyttää ostoskuitit

Muistutuksena vanhemmille Kaksi kertaa käyteyt kurarukkasten kuminauhasta irtosi napit. ( Ilmeisesti foorumilla ei saa mainostaa firmoja, jätän siis sanomatta, mutta suomalainen yritys kuitenkin kyseessä) Yhtiö oisi antanut mulle uudet rukkaset, mutta heitimpä roskiin ostoskuitin. Takuu tällekkin tuotteelle oli 2 vuotta. Muistakaa siis jemmailla niitä ostoskuitteja :) Ei tietenkää ihan kaikesta, mutta tämmöisitä tuotteista jotka tulisi kestää!

11.5.2012
Felize
Felize

Kaikki takuukuitit kannattaa ehdottomasti kopioida. Cittareissa ja Prismoissa usein tarjoovat mahdollisuutta et esim. infossa voi käydä kopioimassa ne kuitit. Ne lämpömustekuitit tosiaan haalenee joskus tosi nopeaan. Mulla on kaikki takuukuitit kansiossa ja kopioituna.

Outoa toimintaa ettei muka virheellistä tuotetta korvaa mitenkään. Ei käy laatuun moinen koska siitä on ihan lainkirjain olemassa et tuotevirhevastuu on olemassa ilman kuittiakin.

11.5.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

ompa kurjaa ettei oo hyvitetty mitenkään :O
mä oon aika tarkka noista kuiteista missä on takuu ja myös muista ku monet kerrat on semmonen tilanne käyny et tuote minkä piti olla tarjouksessa ni ei oo annettukaan tarjoushintaa vaan menny täydellä hinnalla ni oon sit saanu takas, viimeks joskus alkuvuodesta prismasta ostin pojalle collegesetin mikä oli oikeelta hinnalta sitä luokkaa että en ois ostanu mut siin oli muistaakseni 50-70% se ale ni mietin vielä kassalla et meniköhän se, kauhia ruuhka oli siellä ni en ruennu siinä kattomaan ja autolla aloin kattomaan et ei ollu menny..
se oli jotesi epähuomiossa poika siin kassalla nopeesti kiireessä huitassu eikä huomannu sitä alelappua, siin oli alerukkasiakin ni ne kuitenki tarkasti monta kertaa mut se puku meni vaan livakasti ohi ja meillä oli paljon kamaa mitä piti pakata ni en siinä samalla hokassu seurata, ni kävelin takas ja sain infosta rahaa takasi niistä.. onneks en kerenny kotia asti.. 

mies on taas semmonen et ei ota kuittia tai jättää siihen kassan päähän roskiin ja viimekski kävi olutta ostamassa jotain erikoisempaa ni päiväysvanhaa oli ku kotona rupes kattoo..
ainaki siihen asti säilytän et pääsen kotia ja puran ne kassit jotta kaikki tuli mukaan ja vaate yms ostoksissa on oikee hinta ja takuulliset tavarat sit jätän kuitin jemmaan muuten viskaan roskiin

11.5.2012
ninnup
ninnup

ei noihin kuittia tarvii, jos tuote on siis viallinen. Sen sanoo myös kuluttajansuojalaki :) Että kyllä ne hyvittää ilman kuittiakin :)

11.5.2012
riu
riu

Kyseinen yritys on lähettänyt uudet rukkaset ilman kuittia kun oon vaan pistäny asiakaspalautuksena entiset sinne=)

11.5.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...