Muista säilyttää ostoskuitit

Muistutuksena vanhemmille Kaksi kertaa käyteyt kurarukkasten kuminauhasta irtosi napit. ( Ilmeisesti foorumilla ei saa mainostaa firmoja, jätän siis sanomatta, mutta suomalainen yritys kuitenkin kyseessä) Yhtiö oisi antanut mulle uudet rukkaset, mutta heitimpä roskiin ostoskuitin. Takuu tällekkin tuotteelle oli 2 vuotta. Muistakaa siis jemmailla niitä ostoskuitteja :) Ei tietenkää ihan kaikesta, mutta tämmöisitä tuotteista jotka tulisi kestää!

11.5.2012
Felize
Felize

Kaikki takuukuitit kannattaa ehdottomasti kopioida. Cittareissa ja Prismoissa usein tarjoovat mahdollisuutta et esim. infossa voi käydä kopioimassa ne kuitit. Ne lämpömustekuitit tosiaan haalenee joskus tosi nopeaan. Mulla on kaikki takuukuitit kansiossa ja kopioituna.

Outoa toimintaa ettei muka virheellistä tuotetta korvaa mitenkään. Ei käy laatuun moinen koska siitä on ihan lainkirjain olemassa et tuotevirhevastuu on olemassa ilman kuittiakin.

11.5.2012
misukka
misukka

ei noihin kuittia tarvii, jos tuote on siis viallinen. Sen sanoo myös kuluttajansuojalaki :) Että kyllä ne hyvittää ilman kuittiakin :)

11.5.2012
riu
riu

Kyseinen yritys on lähettänyt uudet rukkaset ilman kuittia kun oon vaan pistäny asiakaspalautuksena entiset sinne=)

11.5.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...