MIten aito olit kun menit naimisiin? Miten aito aiot olla?

Tuli vaan mieleen, kun meikäläisellä oli omissa häissä: *ruskeat piilarit(normaalisti sinisilmänen)                                                               *Hiusten tuuhennoksia/pidennöksiä ja reilusti :D *hiusten väri muuttui mustan ruskeaan(porkkana normisti) *Rakanne kynnet(normisti ihan ite purrut :DD ) *Itseruskettavaa(kun ei kärsi ottaa aurinko tämän vaalean ihon kanssa :D ) *Hampaat oli valkastu(tosin lääkkeestä aiheutunut värjäymä poistettiin) ja mitähän vielä :DDD siis kylläpä olin oma itseni..miehen kanssa ollaan naurettukin, että voi jösses..kaikkeen sitä ihminen sen "suurenpäivän verukkeella" rupeaakin. Toisaalta olihan se kivaa muutosta ja vaihtelua itsellekkin ja täytyy myöntää, että noissa meidän hääkuvissa olen täysin tunnistettavissa, mutta ihan hemmetin hyvännäkönen :DD

11.5.2012
camotar
camotar

mie ehin ensin  aatella jotta kyllähän MIE nyt aito olin! :D

kunnes muistin, että...

a) tukkani oli kirkkaanpunainen,  luonnostaan siis harmaa..

b) mulla oli piilarit, ilman piilareita siis pullonpohjalasit...

c)  geelirintsikat, että edes vähäsen täyttäisin mekkoa...

jaja... no ei, siinä ne taisi ollakkin:) yhtä mustat silmät kuin muutoinkin silloin pidin, oiskohan pullorusketusta ollut:D...

12.5.2012
Blanco
Blanco

En oo naimisissa, mu en usko että kummempia lisukkeita hankkisin häitä varten. Kampaajalla ja meikis kävisin, et tuli oikein nätisti laitetut ja ennenkaikkea ei tarttis itse menettää hermoja sen takia :)

Toisaalta voisin ehkä kydä manikyyri/pedikyyrissäkin ihan hemmottelun vuoksi, mut en mitään lisäkkeitä ottais silti.

Ainoo mikä olis kiva noin muutenki olis hampaiden valkaisu, olis kiva ku olis valkoiset hampaat eikä kellertävät, mut sit taas pitäisl uopua kahvista ja kaikesta muusta hyvästä et ne pysyiski valkosina, niin taitaa saada olla..

11.5.2012
Mummy83
Mummy83

tukka oli laitettu kampaajalla ja muovikynnet... siinä se taisi olla ja meikkasin itse ja juhlapuku...

11.5.2012
imppuliina
imppuliina

Kampaajalla kävin hiukset laitattamassa. meikit oli ihan omin pikku kätösin huitastu nassuun ja nekin melko huomaamattomat. Eli aika naturel niinko normistikin. Eihän mulla arkena ole meikkiä ollenkaan, hyvä jos juhliin viitsin pakkeloida edes vähän ku silmät ei tykkää yhtään mistään ylimääräsestä.

11.5.2012
misukka
misukka

naturel on toinen nimeni=) mentiin aivan muualla kuin kotikonnuilla naimisiin niin mä ja mun sisko laitettiin yhdes mun tukka ja itse meikkasinki. Enkä kovin näyttävää meikkiä osaa kyllä tehdä...ja kynsilakka oli ihan omis kynsis ja sitä on muutenki ihan silloin tällöin...

Niin ja nyt olen kyllä vakaasti harkinnu tuota hampaitten värjäystä =) ja ripsien pidennystä tai en siis pidennystä vaan tuuhennosta, mulla on pitkät ripset ja niistä saa näyttävät ku ne ripsarilla laittaa mutta olen laiska laittamaan ja vielä laiskempi niitä pesemään, ja lisäksi ne on aivan vaaleat eikä niis värikään pysy, niin siksi ajattelin että jos tuuhennosta sais ihan mustilla laitettua niin sit vois näyttää hyvältä... saas nähdä kun ikää tulee lisää että mistä kiristys kirurgian penkiltä sitä ittensä vielä löytääkään...vielä ainakin sitä vastaan...=)

11.5.2012
myrmeli
myrmeli

Aika normi, hiukan laitetumpi kun yleensä ja juhlavammat vaatteet. (Ja helkutin puristavat kengät, kiiressä ostetut :D) Mentiin vähän niinku "salaa" naimisiin maistraatissa, laittauduttiin kumpikin ite niinku osattiin ja ihan hyvältä näytettiin, mitä nyt kuvista jälkeenpäin katellut. Olin raskaana kuudennella kuulla ja olotila sen mukanen, mutta erittäin mukavat muistot on tapahtumasta.

11.5.2012
Omenahillo
Omenahillo

Mulla oli kaikki aitoa itseä. En meikkaa normaalistikaan joten en häissänikään käyttänyt meikkiä. Hiuksetkin oli itse laittettu.

11.5.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

ja mulla kans ne klipsipidennykset :) maailman kätevimmät pidennykset, kerran ollu liimalla ja letillä ja ikänä enää en laita :D

11.5.2012
surkelo
surkelo

mulla oli;

-lisätukkaa pääs, että sai semmosen kampausksen kun tahoin :)

-ja tekokynnet laitoin, liimalla :D melkein pysyivät koko päivän/illan/yön :D

ja normisti aina käytän meikkiä yms, eli ei siis paljonkaa ollut näitä "ei-aitoja-juttuja" :D

11.5.2012
surkelo
surkelo

Meikki ja kampaus oli hääpäivänä, ei muuta. Raidat miulla kyllä on, mutta ne on ollu ennenkin ei häiden vuoks.

11.5.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

no mulla oli ihan omat hukset ilman lisäkkeitä, väri ei ollu aito oli värjätyt hiukset, ja piilarit oli, meikkiä ei ollu kuin ripsari ja puuteri. ja kynnet oli omat joissa kirkas lakka.

11.5.2012
mustikka88
mustikka88

korjataas vielä sen verran että mulla nuo pidennökset oli sellasia klipsi pidennöksiä mitkä vaan aamulla tintattiin tukkaan kiinni :D ja illalla pois..

kapaajalla kävin, mutta meikin tein itse..siinä samalla kun istuin kampaajalla :DDD

11.5.2012
camotar
camotar

No siis ei ollu hiusten pidennyksiä, rakennekynsiä, "teko"rusketuksia tms.. mut kävin maskeeraajalla meikissä ja kampaaja laitto hiukset nätisti. Kyllä me aika aitoja oltiin, mutta kuitenki paljo nätimpänä, ku näin normioloissa (mulla mustavalkonen juhlakesämekko ja miehellä puku). Maistraatissa mentiin naimisiin ja kotona pidettiin juhlat.

11.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

hop hop

11.5.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...