raskausajan jälkeiset harmitukset

Löytyykö muilta mammoilta asioita joita odottanu raskausaikana että SITTEN kun vauva on syntynyt voi, saa ja kykenee tehdä ja sitten kun pystyy tekemään niin joutuukin pettymään että ei ollutkaan niin kivaa tai joku ruoka ei ollutkaan niin hyvää jne... Itsellä tuli parikin 1. Maksalaatikko, himoitsin koko raskausajan että pääsen kunnolla mättämään sitä nassuun. No avot, tossa yks päivä lämmittelin ja aloin syömään niin se olikin PAHAA. Aivan uskomattoman pahaa! 2. Siideri ja lonkero, odotin että miltä maistuu kylmä lonkero saunassa. No, se olikin taas PAHAA! Ja siiderikin kun uskaltauduin maistamaan. 3. Sit kolmantena ipumaiseen tyyliin, seksi ilman isoa mahaa. Sitä fiilistelin et kuin ihana on sit ilman pallomahaa jumppailla ja olla notkea sängyssä... Köh, kyllä ollu notkeudet ja "taidot" ruosteessa raskauden jälkeen :D Tällasia tuli pikasesti itellä mieleen :)

10.5.2012
iputin
iputin

No ainakin odotin, että saisin taas pukeutua "normaaleihin" vaatteisiin, mutta sen verran paljon oli kertynyt painoa, että niissä äitiysvaatteissa vierähti jotenkin huomaamatta vielä pari kuukautta. Vieläkin parin vuoden jälkeen on vatsassa sellaiset makkarat ja löysää nahkaa, ettei vaatteet hirveästi innosta, vaikka painoa on vähemmän kuin ennen raskautta. Pitäisi vaan treenata, kun vaan sais itsestään irti. Lisäksi harmittaa, kun vatsa täynnä arpia, jotka eivät ole edes paljoa vaalentuneet. Sitten odotin myös petipuuhia, mutta halut on edelleen kateissa ja olen huomannut että tunto on alapäästä jotenkin heikentynyt. En sitten tiedä onko oikeasti synnytyksessä tullu sellaisia vaurioita, jotka vaikuttanut hermoon tms.

11.5.2012
PikkuJ1
PikkuJ1

no mie kyllä nautin ruoastaja juomasta ihan yhtä lailla ennenraskautta,  sen aikana ja sen jälkeenkin:D

mut yks mitä ootin hirmusesti raskauden  jälkeen  oli a) pystyisin hölkkäämään, treenaisin vaikka zumban avulla, pyöräilisin...

b) seksi ilman jättimahaa      ja c) äitiys varmaan pakottaisi mun räkäfobian unholaan.

vaankuinkas kävikään... a) joo-o,heti kun mie kykenin taas hölkkäämään, niin tajusin ettei kunto riitä siihen, KOSKA en ole  sitä kymmeneen vuoteen tehnykkään! joten miksi tekisin nyttenkään xD zumba sai multa  kunnon loppumaan jo viidessä minuutissa ja huomasin tosiasiaksi senkin,  että kyllä; pyörälläajotaidonkin VOI unohtaa...

b) seksi ilman jättimahaa on ihanaa. kunhan vaan mamman silmät pysyisi auki eikä  lupsuisi epäeroottisesti toinen itään ja toinen  länteen. myös kuorsaus on sellainen ääni mitä ei huokailujen välissä varmaan kukaan  halua kuulla.

ja c) ei,  se räkäfobia ei katoa mihinkään vaikka oisi luullut siihenkin tottuvan ja turtuvan kun  räkälinkoja  on  yksi kaikenaikaa läsnä. vaan ei  niin ei. muut on saaneet  pyyhkiäneidin nenää kun mamma juttelee pöntön kanssa.nice.

10.5.2012
Blanco
Blanco

no jaa, miulle ei tuu muuta mieleen kun se miten mie esikoisen synnyttyä olin jotenkii yllättyny ku se vauvamaha ei niin vaan hävinnykkää :D Nyt kolmen lapsen jälkeen on kyllä aikamoinen pallomaha X)

10.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...