Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Lumelääke

pakko oli laittaa tänne! :D meillä on esikoinen 4v saanu nyt jo useempaan otteeseen lumelääkettä ja hyvin on tepsiny! ekan kerran reilu vuos sitten kun tytölle tehtiin pienimuotonen leikkaus, niin useempi viikko sen jälkeen kun valitteli vieläki et on kipee, niin kokeeks annoinki vitamiinitabletin ja kappas, se autto heti! :D valitteli kuitenkin niin useesti et en viittiny antaa yliannostusta vitamiineja vaan kehittelin ihan oman lääkkeen :D lääkeruiskuun haaleaa/kädenlämpöstä vettä vähän ja himppu vaikka jotain maustetta, mie oon käyttäny sokeria. :D ekan kerran kun tyttö sai tätä "lääkettä" niin oikein irvisti ja sano et on pahaa, totesin vaan et niinhän ne lääkkeet on ;D tänäaamuna taas tyttö heräs itkien, oli vissiin vähän niskat jumissa ja ite pisti sit vähän näyttelijän taitoja peliin.. annoin "lääkettä" ja itku loppu kun seinään. :D myöhemmin sano et vielä vähän koskee mut ei haittaa. :D toki olisin antanu sit oikeetaki lääkettä jos ei ois tuo lumelääke tehonnu, mut tuo on kyl hyvä konsti kokeilla et onko oikeesti kipee, vai ei.. ;)

10.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

joo ja marruhan oli kommentoinu näköjään samaa :DDD4

11.5.2012
camotar
camotar

pakko kuitenkin sanoa tohon, että onkohan tuo melki jokapäivänen lumelääkkeen syöttäminen noin jatkoa ajatellen ihan tervettä. siis että tästähän nopeesti lapsi saa kuvan, että lääkkeen ottaminen kipuun on ihan normaalia. sit kun kasvaa niin meneekö ihan tavasta siihen että kun tyyliin sormi kolahtaa ni samantien pilleriä naamaan. ja isompanahan ne ottaa sit jo ihan itsenäisesti oikeita lääkkeitä....

miun mielestä kuulostaa hurjalle, että otetaan joka vaivaan nirinään ja narinaan "lääkettä"..voi olla kauas kantoset seuraukset..

ja tästä nyt ei sit tarvii alkaa draamaa repimään kenenkään. mielipide on minun..

11.5.2012
camotar
camotar

Heh. En mie tosiaan anna joka kipuun totakaan lääkettä. Nytkin tunnin kuuntelin sitä kiukkua ensin. Ja edellisen kerran on saanu "lääkettä" reiluvuos sitten.. eikä välissä oo oikeita tarvittu. :)

11.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä ei tällainen lumelääke menisi lapsilla läpi. Nuorempi tietää myös lääkkeiden (kauppa)nimet, ja niin meillä kutsutaan d-vitamiinia, omega3:a ja Relaa. Allergia -ja astmalääkkeitä kutsutaan meillä myös yleensä kauppanimillä, niin meidän lapset kuin me vanhemmat myös.

Ei auta keksiä jotain muuta, tai että lääke vaikuttaa muuhun asiaan kuin se vaikuttaa. Ei siis menisi meidän lapsille läpi.

10.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Joo todellaki kannattaa eka kokeilla lumelääkettä. Muistan ku pikkusiskoni valitteli pääkipua niin äiti antoi panadolia, samantien lääkkeen otettuaan siskoni totesi että kylläpä helpotti :D eli ois sekin pääkipu mennyt ohi ihan vain lumelääkkellä :)

10.5.2012
Kallikali
Kallikali
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...