Lumelääke

pakko oli laittaa tänne! :D meillä on esikoinen 4v saanu nyt jo useempaan otteeseen lumelääkettä ja hyvin on tepsiny! ekan kerran reilu vuos sitten kun tytölle tehtiin pienimuotonen leikkaus, niin useempi viikko sen jälkeen kun valitteli vieläki et on kipee, niin kokeeks annoinki vitamiinitabletin ja kappas, se autto heti! :D valitteli kuitenkin niin useesti et en viittiny antaa yliannostusta vitamiineja vaan kehittelin ihan oman lääkkeen :D lääkeruiskuun haaleaa/kädenlämpöstä vettä vähän ja himppu vaikka jotain maustetta, mie oon käyttäny sokeria. :D ekan kerran kun tyttö sai tätä "lääkettä" niin oikein irvisti ja sano et on pahaa, totesin vaan et niinhän ne lääkkeet on ;D tänäaamuna taas tyttö heräs itkien, oli vissiin vähän niskat jumissa ja ite pisti sit vähän näyttelijän taitoja peliin.. annoin "lääkettä" ja itku loppu kun seinään. :D myöhemmin sano et vielä vähän koskee mut ei haittaa. :D toki olisin antanu sit oikeetaki lääkettä jos ei ois tuo lumelääke tehonnu, mut tuo on kyl hyvä konsti kokeilla et onko oikeesti kipee, vai ei.. ;)

10.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
15-month-old baby

Heh. En mie tosiaan anna joka kipuun totakaan lääkettä. Nytkin tunnin kuuntelin sitä kiukkua ensin. Ja edellisen kerran on saanu "lääkettä" reiluvuos sitten.. eikä välissä oo oikeita tarvittu. :)

11.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä ei tällainen lumelääke menisi lapsilla läpi. Nuorempi tietää myös lääkkeiden (kauppa)nimet, ja niin meillä kutsutaan d-vitamiinia, omega3:a ja Relaa. Allergia -ja astmalääkkeitä kutsutaan meillä myös yleensä kauppanimillä, niin meidän lapset kuin me vanhemmat myös.

Ei auta keksiä jotain muuta, tai että lääke vaikuttaa muuhun asiaan kuin se vaikuttaa. Ei siis menisi meidän lapsille läpi.

10.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...