Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitä ottaisit toiselta libettäjältä??

Kysyin tätä joskus muinoin, mutta nyt kun alkaa "tuntea" vähä paremmin porukkaa niin kysyn uudestaan..eli mitäs ottasit toiselta libettäjältä jos saisit?? mie tahtoisin ehottomasti: mrsmetallin kärsivällisyyden. Niillä ei huudeta ja aina se jaksaa ymmärtää sitä miehensä duunia. ite tulisin seinähulluksi :D Iputtimen huumorintajun sekä yltiöpäisen positiivisuuden vattumaisiinki asioihin. aina sen jutuista vaan jotain positiivista löytyy.. :D Mushun maailman katselmus taidon..kovin hään aina löytää oikeita sanoja oikeisiin paikkoihin. Huomaa elämänkokemuksen ja sen tuoman viisauden :) Blancolta tahdon taidon olla ällööntymättä kaikenmaailman torakoista ja muista ällötyksistä :D Satumammalta pitkän pinnan ja toimeliaisuuden. jo tuo lapsiluku kertoo, että hänestä niitä löytyy :) Taivaltajalta kirjoitustaidon,huumoritajun jaa jaa ja.... :P jaaaaa...lisäilen jahka noita nimimerkkejä muistaa hän :DD

10.5.2012
camotar
camotar

:)

Srallan ja blancon kodinkunnostustaidot :) neanki vois lisätä tähän, mut nealta haluaisin myös sen tarmon toteuttaa projekteja kaikenkokoisia.

Beibiltä tosiaan sen selkärangan että saa itsensä ylösulos ja lenkille eikä vaan ajattele sitä ja sit olikos se santtuvaan joka laihduttis kans paljon? vai sekotanko johonkuhun toiseen, joka teki sen ruokaremontin avulla..?

Josta päästään mikiliinin intoon ruoanlaittoa kohtaan, mäki haluaisin nauttia siitä eikä olis vaan pakkopullaa.

satumamman rakkauden ja innostuksen työhönsä.

Riun hakuna matata-asenteen

Metallin itsevarmuuden ja tyytyväisyyden itseensä just sellaisena kuin on.

10.5.2012
Mummy83
Mummy83

Jokaisessa liberoäidissä on jotain mitä ihailen, ja joskus jopa kadehdin mut enhän mie osais elää itteni kans jos olisin jotenki erilainen, mitä nyt olen. :D En siis osais itteäni muuttaa vaikka vikoja löytyyki, enkä teiltä keltään haluaisi mitään pois viedä. :)

10.5.2012
Sralla
Sralla

maarualta pitkä  parisuhde,  jossa rakkaus roihuaa vielä niinkin pitkän yhdessäolon jälkeen:) niin valitettavan harvalla tuo rakastumisen tunne sammuu ja muuttuu turtumiseksi, jotta toivon tosiaan, että saanolla yhtä onnekas ja jakaa mieheni kanssa saman tunteen  niin kauan kuin täällä taivalletaan:)

 

ja taivaltamisesta  puheenollen:D taivaltajalta sen kärsivällisyyden ja optimismin! mie oisin jo mooooneen kertaan antanu koko maailman kuulla miten  epäreilua tää kaikki  on!

 

camottarelta voisin kanssa ottaa tuon tukan:) tänne kiitos!

10.5.2012
Blanco
Blanco

beibiltä tosiaan se liikkumisen riemukkuus. eipä ole näkyny täällä päin..tuntuu, että neidin odotusajan maakaamisen jäliltä kuntoki niin romuna että ei vaan jaksa ja aina olevinaan jotain parempaa tekemistä :D

10.5.2012
camotar
camotar

ja jiiltä tää tahtos selkärangan :D viimeaikusten tapahtumien valossa voinee todeta että se on lujaa tekoa :DDD

10.5.2012
camotar
camotar

mie tahtoisin maarun pitkän ja kestävän parisuhteen :D eikös semmosta jokainen toivo..?

ja taivaltajan pitkän pinnan. 

muuta ei nyt äkkiseltään tuu mieleen..

10.5.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

hoplaaaa...los satsumaaas!!!

10.5.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...