minkälainen terassi teillä on? :)

minnuun iski tännää terassikateus :D Naapuri on rakentanut kivan pation, ostanu siihen kalusteet ja tännää näky muuraavan grilliä siihen... tahtoo kanssa! Tai halluisin ylipäätään semmosen ison ja kivan terassin, enkä tuommosta kärpäsen kakan kokoista joka kokonaan on katoksen alla. Myökään ei syyä terassilla, koska siihen ei mahu! :D Mutta ei meillä oo varaa haaveilla mokomista, ennen ku mie oon töissä... Mistä ei kyllä tiiä että millon se tapahtuu X) Meillä on siis semmonen tosi pieni, melkein koko päivän varjossa oleva terassi. Siinä ei oo ees kunnollisia kalusteita, vaan vanhat keittiöntuolit. Eipä siihen paljoo muuta mahukkaa grillin lisäks... :)

9.5.2012
riu
riu

no meillä on tämä "etuterassi" jolla grillaillaan. sit lähtee terassikäytävä talon sivua myöten "takaterassille" joka yhdistää töllin ja likkojen aitan.

hullua ehkä, mutta meillä mahtaa kohta olla terassissa enempi neliöitä kuin talossa. vaan ehkäpä just sen tilanpuutteen  vuoksi ollaanki levittäydytty pihalle, ja kun  nälkä kasvaa syödessä, niin  joka kesä on terassia naputettu vähän lisää:D

10.5.2012
Blanco
Blanco

Oooih, meillä on tuommonen ihana vähän reilu 46 neliön terassi, joka kulkee tuossa talon pitkän sivun (käynti myös olkkariin) ja sitten melkein kokonaan toisessa päässä lyhyen sivun (josta käynnit tekniseen tilaan ja kodinhoitohuoneeseen). Päivällä ja illalla aurinko paistaa tonne, katto on toki päällä ja näkymät joelle. NAM.

10.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

Kuules riu me tehtiin viime kesänä hätä ratkaisu tuon terassin suhteen. Ku me ei voida rakentaa terassia ennenku ollaan tehty sauna/suihku/apukeittiö remontti ja niitä ei tehdä ennenku on yläkerta rakennettu joten me ostettiin ihan minimanista sellanen "paviljonki" hyttys verkoilla. Ja alle sellasia miksikä niitä sanotaan... puulaattoja? ja niillä puulaatoilla tehtiin polku tuolta meidän takakuistilta paviljongille. Ja on kuule nättikin. Sinne mahtuu meidän pihakalusto  eli pöytä ja 4 (-kuusi) tuolia ja grilli. Viime kesänä ostettiin ihanat fleece huovat yö kukkumisia varten ja paaaaaljon kynttilöitä, semmosia värikkäitä... Ja tuossahan on semmonen hyvä puoli että sitä saa siirrettyä=)

Honkkaris oli semmonen vielä hienompi mikä oltais haluttu mutta niitä ei sitten ollu enää hyllys eikä jouduttu odottamaan ku haluttiin se juhannukseksi ku oltiin vaan kotona niin haettiin sitte toiseksi paras sieltä minimanista...

10.5.2012
myrmeli
myrmeli

Meillä rivarissa tommonen 3m x 4,5m terassi. Viime kesänä laitettiin puulattia siihen , edellisten asukkaiden jäliltä oli betonilaatat.. Ohan tuo pien ja ei todellakaan vastaa haaveitani.. mut tuohon mahtuu 4hlö pöytä, grilli ja aurinkotuoli sekä pari kukkaruukkua:) ainoa harmi on ettei ole katettu :/ taloyhtiö ei semmosta halua, muilla viereisissä taloyhtiöissä on katetut terassit

Omakotitaloon haluan juurikin semmoisen L-mallisen katetun terrassin jonne mahtuu kunnon pöydä grilli yms.. Ja palju katoksen alle.. Tarvittaessa sitä terassia voi jatkaa isommallekkin alueelle, mut ei sillon tarvii olla katettu :)

10.5.2012
Felize
Felize

no meillä se on menossa vaihtoon, mutta tällä hetkellä vielä sinisellä maalattu, melkein koko takapihan levynen (miten kirjotetaan :D) 2,4m pitkä jossa hirveet ristikkoaidat kaiteina. ne lähtee heti viikonloppuna mäkeen :D ja tilalle tulee oikee kaide toiselle puolelle ja toiselle puolelle korkeat pitkät kukkalaatikot. ja keskeltä pääsee pois. toisen puolen kaiteeseen ajattelin laittaa parvekelaatikoihin yrttejä, grilli tulee myös sillepuolen. ja toiseen päähän tulee pöytä ja tuolit. tota leveyttä on melkein 7m että ihan kivasti kokoa kun pitää ne lattia laudat ainakin uusia. runko vähän riippuu missä kunnossa on...

10.5.2012
mustikka88
mustikka88

toi grillikota on oikeesti 6-kulmanen, tos kuvas näyttää neliskanttiselta :D

10.5.2012
misukka
misukka

Meillä ei ole terassia laisinkaan. Esikon leikkiaitaukseen on mies rakentanu pergolan mut ei sitä ole koskaan syömiseen tai varsinaisesti oleskeluun käytetty. Sit meillä on tuolla hulvaton (halkaisija 6m) grillikota jonka mies viime kesänä rakensi. No sisäpuoli pitää vielä laittaa et pääsee sinne grillailee. Eli itse grilli uupuu :) Ja kalusteet tietty myös.

http://aijaa.com/0053210164722

http://aijaa.com/0069110164723

10.5.2012
misukka
misukka

no itseasiassa meillä on etupihalla iso kuisti mikä on se varsinainen grillauspaikka ja takapihalla semmonen pieni syvennys mihin mahtuu 4 ihmistä rinnakkain seisomaan :D takapihalle tehdään tänä kesänä semmotti kunnon puulattiasysteemi, samalla isonnetaan sitä ainaki sen verran et mahtuu olemaan lipan alla ni sit sinne sais vaikka 6 hengen ruokapöydän mutta mulle riittäs ku sais kaks tuolia ja pöydän ni vois iltakahvit juoda katsellen ilta-aurinkoa ja vehreitä peltoja mutta valitettavasti myös moottoritietä :D 

etupihan kuistin kohtalosta ei ole päästy yhteisymmärrykseen, siihen mahtuis vaikka minkälainen pöytäryhmä grillin viereen ja haluisinki siihen semmosen ruokapaikan et sais grillistä lappaa eväät suoraan lautaselle eikä tarviis sisälle roudata ja siellä syödä.. sitä mahtus laajentamaanki vielä vaikka 20 neliöö jos haluais mutta isäntä haluaa vaan maalata ikivanhat betonilaatat ku minä tahtosin siihenki puulattian, tai semmosen ritiläsysteemin et ois mukava jalalle..

10.5.2012
ninnup
ninnup

Meillä on kohtuullisen iso terassi, mutta hienosta en sitten tiedä :D

Terassin isoin osa on tuvan ja olohuoneen ikkunan takana. Tässä osassa terassia on tällä hetkellä hiekkalaatikko, leikkimökki, grilli, matontamppausteline ja terassin kolossa kasvava joku matala "havuasia". Puutarhakalusto on hakusessa, kun viime kesänä lahjoitettiin vanha (iso hirrestä tehty pirttikalusto) miehen veljen mökkityömaalle. Tämä osa pitäisi vielä aidata, jotta neiti voi vapaammin leikkiä hiekkiksella samalla kun itse esim. grillaa.

Terassi jatkuu vielä saunan päätyyn asti ja siellä on vastakkainistuttava keinu.

9.5.2012
TyPo1
TyPo1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...