Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

päivälörpötys....

pitäs alkaa lounasta väkertämään,ja viedä pyykit ulos kuivumaan.   mitäs muiden päivään?

9.5.2012
satumamma
satumamma

järkytys, katoin ulkolämpömittari niin +18 astetta! ja hetkeen ei ole paistanut edes aurinko enää ja tuulee kivasti. no ilmankos pihalla tulee kuuma vaikka on pitkähihanen vaan päällä, varsinki kun noita lapsia siirtelee :D se rupee siis jo kesäksi muuttumaan, kunhan kaikki jäät lähtee järvistä niin rupee vesikin lämpeemään niin ei ole niin kylmä tuuli enää.

9.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

oivoi.. toivottavasti ei tosiaan oo munuaisiin asti kerenny tuo tulehdus..

mua väsyttää ihan sikana. kävin tossa papereita läpi, etin noita yksityisen puolen lausuntoja noista käsistä.. otan kopsut ja vien huomenna samalla ku vien pojan sinne lääkäriin.. taas vaan köhii tuolla ja tais herätä.. jes puoli tuntia sitten nukku.. eiiiiiih!

9.5.2012
ninnup
ninnup

On se kumma, jos selkeet labratulokset on, niin täälläkin lekuri laittaa puhelinreseptin haluamaani apteekkiin.. enää tarvii pikkusta juoksuttaa lääkärissä JOS vaikka sais ajan.. :O

9.5.2012
satumamma
satumamma

osa porukasta saatu koulusta kotio, kaksi vielä ja yksi päiväkodista,sit on mun katras täysi 3

viimeinen srk lasten kuoro tänään-herkkuhetki ;)

ja mun vauvalle tuli kutsu maanantaille tutustumaan eskariin.. BYYYÄÄÄH!!!

9.5.2012
satumamma
satumamma

Voi itku kun riittää sairasteluita Taivaltajan perheessä. :(

9.5.2012
Sralla
Sralla

Toivottavasti ei ole noussut munuaisiin saakka :/ pian saa tyttö apua ja helpotusta!

9.5.2012
Felize
Felize

vähän kerran meni järki jonottaa illalla lääkäriin 2h ja huomata että meidät otittiin viimisenä sisään kun epäilin korvatulehdusta. mutta ihan terveet korvat oli :D hammasta teki.

9.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Jos saisi vaikka aikaa :D Mulle kerran tarjottiin kuukauden päähän lääkäriaikaa kun oli selkee korvatulehdus.. että joo.. onneks sain kuitenkin samalle päivälle ajan ja lääkkeet kouraan!

9.5.2012
Felize
Felize

Taivaltaja: Meillä ainaskin omassa terkkulassa toimii sillein, että kun näyte annettu ja labravastaus tullut niin lääkäri sen kahtoo, tekee sit puhelinreseptin apteekkin ja lääkkeet voi käydä sielt hakemassa.. Näin siis jos selkeä pissatulehdus. Ei tarvii lääkärissä juosta :)

Aamu-uinnit jälleen heitetty. Vielä jäätiin naapurin kanssa ulos turisemaan uinnin jälkeen.. nyt poika unilla ja meinasin itekkin tirsat ottaa. Illasta äipän luokse käymään, äipän kummipoika tulee käymään niin kiva nähdä sitäkin :)

9.5.2012
Felize
Felize

Taivaltajalla on taas lääkärit tullu tutuksi :( Ookko syöttäny esikolle puolukoita tai karpaloita? kuivatut karpalot on hyviä ja auttaa mm. pissitulehdukseen. Vaikka varmaan saattekin ihan lääkekuurin siihen. Mut jos sellasta omatoimiapua.

Mulla vauva nukkumassa, se on palannu vakiorytmiin eli nukkuu tunnin silloin toisen tällöin. Eilinen 6 tuntia unia olikin aika huima saavutus. Pyykkimasiina pyörittää vaippapyykkiä ja ite kaivelin esiin esikon vammaistuen uusintahakulaput ja veroehdotelman.

Olivat veroehtotuksessa hukanneet tiedon meidän asuntolainasta et se on edelleen ensiasunto eikä mikään normi asuntolaina. Tyhmiä ovat ko eivät viime vuonna sisäistäneet ilmotusta et ainoostaan lainan numero muuttui ei käyttötarkotus. Ja sit lisänä on mulla henkkoht velkoja jotka pitää ilmottaa joka saaketin vuosi.

Tjooh. Eilen tuli Liberolta lorupussi. Aika ihania on nuo sorminuket pussukassa :) Sit ko vielä olisin semmonen ihminen joka loruttelee ja laulelee lapsille. Täytynee ehkä antaa pussi esikolle ni se saa tarinoida vauvalle. Pikkumies tykkää kovasti ku saa pikkuveikalle kertoa ihan omia tarinoitaan ja satujaan. :)

9.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

ollos hyvä mustikka...

Mulla vähän oli köyhät ideat mutta kokeilin kuitenkin... Mummoille tulee tollaset sydämen malliset ovikyltit jotka tyttö saa askarrella. Taikinasta vaan sydämen mallinen lätty ja sydämen sakaroihin upotin pienet lenkkikoukut että saan ketjun laittaa. Sit noille ajasta poistuneille mummoille tein ruusut taikataikinasta. Ihan vaan pyörittelin varren, sit tein lehtiä ja sit ruokalusikkaa apunakäyttäen tein ruusun. Ensin tuskailin että miten hiivatissa saan sen kukkaosion tehtyä, mutta rullasin eka keskiön, sit lusikkaa muottina käyttäen tein terälehtiä ja ne asettelin sit limittäin. Oma haasteensa sit on miten saan uunin jälkeen lehdet kiinni varteen ja ruusun sinne nokkaan kiikkumaan. Toki muistin tehdä ruusuun loven sinne pohjaan että saa varren sisään... huh, olipa selitys :D

9.5.2012
iputin
iputin

ihana kiitos iputin! nyt tiiän mitä teen äitilleni lahjaksi, taikataikina jutun! jee. pitääkin käydä ostamassa suolaa. voi että.

9.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Kyllä minä ainaki emmman muistan! :) Ihan hyvin me ollaan tänne kotiuduttu. :) Mulla on eka vuosi aina uudes kaupunissa kaikkein kotosin olo. :D Sen ajan jaksaa fiilistellä kaikkee kaunista ja hienoa, sitte niille tulee valitettavasti sokeeks. :( Mut mitäs sulle? Kuin koulussa menee, vai joko sie valmistuit? :)

9.5.2012
Sralla
Sralla

Nyt on junnu unilla ja neiti just tuli koulusta. Mulla aamu meni ahkerasti taikataikinan kans väkertäessä. Piti isolla vaihteella polkasta äitienpäivälahjojen teko käyntiin... Aika kiireisiä nämä päivät, anopin synttärilahjakin odottaa tuolla että valmiiksi saan. Mutta ehkäpä hän ymmärtää että mulla ei kovin kauheasti ole ylimääräisiä tunteja päivässä :)

9.5.2012
iputin
iputin

päivää. me käytiin neuvolassa aamulla ja sit vähän kaupoilla. ''pikkusella'' tuli tänään täyteen 6kk ja käytiin vähän neuvolassa ottaa mittoja :D 9205g ja 67cm.. on tota painoa ainakin kivasti puoli kiloa tullu kuukaudessa :) pitäs varmaan alottaa se salilla käynti että jaksan kantaa noita tyttöjä yhtäaikaa, toinen painaa yli 12kg ja tää vauva päälle on tämmönen 154cm äiti vähän pinteessä :D

illalla on vielä pakko hakee itelle allergialääkkeitä, nyt tänään rupes jo nenäkin vuotamaan. ihmeen pitkään oon pärjänny. ootetaan kun noi koivunlehdet tulee niin tän mamman silmät turpoo kiinni :D

9.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

päivää..

saatiin yskänlääkettä tuolle pojalle.. ihan pikkasen helpotti jo ekasta annoksesta, yskä on siis edelleen kova mutta ei ihan niin terävä, ainakaan ei yskimisen jälkeen valita enää.. voi tätä sotkun määrää mut nyt on nii veto pois että en jaksa siivota millään.. eilenkös se oli se mun keittiön jynssäys, no se on muisto vain enää :/ voi jestas sentäs

9.5.2012
ninnup
ninnup

mulla oottaa tuolla pari konneellista viikattavaa,kun äsken toin sisälle, aamukosteus pitää saaha pyykeistä pois ennekuin voi sisälle tuua :) kuopuksen ruoka uunista kohta valmis,mun pannulta. oltiin hammashoitajalla ap käymässä, meni aikaa siihen  :) pyykit on ulkona kuivumassa.

mut muuta pestävää ei sit ookkaa enne huomista..valkosta pyykkiä niin vähän korin pohjalla etten ilkee laittaa konetta päälle :)

 

no, illalla tilanne korjaantuu kun saunaan mennessä tulee taas kopat täyteen:)

huomenna olis esikon inssikirjalliset (toiv läpäsee) ja kohta pian jo inssiajokin..huih!! :OOO

9.5.2012
satumamma
satumamma

Päivää! :)

Ah, mie taas jumahdin tsekkaileen äkkilähtöi! :D Ei tyhmä lakkaa haaveilemasta. :) Meil on jo lounastettu, pesty pyykkiä ja viikattu puhtaat kaappiin. Ja sain ruuvailtua tuolt ikkunalaudasta amppelikoukkuja irti ja kitattua reiät. Ja verhon takaa paljastu vielä yks törky kohta joten sen rapsuttelin puukolla puhtaaks ja tasotetta siihenki. Poika kiusaa kissaa joten tarttee mennä se pelastaan, ja ripustaa pyykit samalla. :)

9.5.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...