Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomenet

huhhuijaa mikä yö..

9.5.2012
ninnup
ninnup

ninnup. laita sängyn vierelle valkosipulia ja höyryhengittele pojan kanssa vaikka kylppärissä. Kunnon sakee höyry sinne kylppäriin ja sinne istuksimaan joksikin aikaa. helpottaa siihen köhimiseen kumpikin ja valkosipuli pitää nenän auki yöllä.

joskus vuonna nakki ja makkara hoitivat korvatulehduksikin valkosipulilla. Korvasipulia korville ja niin päin pois :) En ole koskaan kokeillut mutta kuullut olen näistä entisajan hoidoista tällaista.

9.5.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

huhhuu.. ompa tullu tekstiä..

huomiselle sain ajan, ensi sano ettei oo aikoja ja huomiselleki vaan päivystysaikoja jotka jaetaan aamulla ekoille soittajille (yllättävää taas) sitten vasta kysy mitä ois asiaa ja selitin että vuoden ikänen poika ja hirmu köhä, liki viikon pitäny kuumetta tai alkuun oli vaan räkäsyyttä ja lämpöö ja viikonloppuna oli jo ihan tulikuuma poika nyt taas lämpöö vaan ja hirviä yskä ja itkee yskäänsä, vähän haroo korvia mut enämpi suutaan ja silmä rähmii ni rupes löytymään aikoja..
ois jopa tälleki päivälle ehkä ollu joku rako mutta ku mies on koulussa just sen aikana ni ei oo ketään joka sinne veis ja kahen kanssa en pääse ite ni huomiselle sain.. ja sain itelleniki sitten kesäkuun alkuun ajan että saa siirrettyä ne mun käsitiedot sinne omalle lääkärille jatkoo varten ja jos sais lääkettä tähän migreenijuttuun..

pojat nukkuu.. oma poika ei meinannu millään rueta ku ei meinannu suostua selälleen syliin mut viimein ku sain siihen ja pään koholleen ni nukahtiki alta aikayksikön.. kyllä väsyttää.. just keitin lisää kahvia ja oon pari kertaa yrittäny neuvolaan soittaa että oisko jotain millä voisin tuota yskää helpottaa että ens yö pärjättäs.. ei oo ennen yskää ollu ni tiiä yhtään voiko siihen jotain antaa

9.5.2012
ninnup
ninnup

Hih, ihmettelin et mitä se heila tähän aikaa soittelee, ni poika pommitti sitä tekstiviesteillä. :D Toisee oli onnistunu ihan kirjotteleenki. :D

9.5.2012
Sralla
Sralla

Huomenta

vauva koisii ja esikko viety hoitoon. Hitto että se lapsi ei usko mitään. Varsinainen pässinpää... Huoh.

Mulla oudot menkat, Varsinaista isoo vuotoo joka normisti kestää 2 päivää ei ollu ollenkaan ja nyt jo, neljäntenä päivänä näyttää siltä, että nuo olis jo loppumassa. Tihkuu enää. Kummallista. Mut en mie valita jos kerranki näin helpolla pääsee.

Tarttee varmaan tuossa laitella vaikka makaronilaatikkoa tulille. Ei jaksa taas yhtään miettiä ruuan laittoa ni mennään nyt sit helpoimman mukaan. Laatikkoa uuniin ja syödään sitä seuraavat 4 päivää. Eipä sit tarvii ihan lähiaikoina taas tehä samaa.

Ihana aurinkoinen keli ulkona mut mie oon jotenki ihan löllö ja saamaton. Eipä tainnu irrota työpaikkaa ko ei oo mitään kuulunu. Ja ens viikolla pitäs ihan viimestään ilmotella kuntaan jos mie irtisanon esikon hoitopaikan pariksi kuukaudeksi. Saa ees kesäkuukausilta sit kuntalisän. On se 200 euroa ihan kiva lisä. Mut oisin mie mieluummin sen työpaikan ottanu. Olisin päässy ihmisten ilmoille ja tekee mielenkiintosia hommia. Nyt mie saan ressata sit vielä pari kuukautta lisää et mistä mä sen työpaikan elokuuksi revin :/

9.5.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Huomenta! :)

Paranemisia kaikille kipeille! 

Ah, toi pojan aaltoileva unen määrä on kiva sillon ku mennään hyvillä unilla, mut tää huono vaihe on pöljää. :D Eilen vähensi päikkärit pois kokonaa ja aamusta tuntii aikasemmin ylös kunormisti. Kahta tuntia jos vertaa siihen hyvään univaiheeseen. :/

Tänään mun on pakko saada maalailuja eteenpäin, telat ja pensselit kuivaa kohta. Illalla iski niin kauhee ahistus päänsärky et otin rennosti vaan. Sit on kirpparipöydän tyhjentämistä, ja täytyy postimerkit hakea ja askarrella äitienpäiväkortit. Nii ja pankissa  voisin käydä sulkees yhden tilin jonka vaari mulle avas muksuna kun se aina kummittelee joka paikassa. Ei siel kauheest pitäs rahaa olla mut jotakin kolikoita jos saa ni on seki plussaa tässä katastrofissa. :D

9.5.2012
Sralla
Sralla

Huomenta

Mä pakenen Hoploppiin pikkusten kanssa että täällä saa sairaat levätä=)

Mies ja yx koululainen sairastaa ja mies on loppuviikon kotona sairaslomalla.

No on auto sitten meillä käytössä niin pääsee nopeesti liikkumaan ja jumpilla käyn jos mies jaksaa ola sen aikaa lasten kanssa.

9.5.2012
huiskutin
huiskutin

Kiitos Beibi 3

9.5.2012
piglet82
piglet82

Joo saavat auttaa myös siivouksessa. Mut ainakin vielä tuntuu että selviän hyvin kotihommista. Aattelinkin jos ei joku kerta ole kauppa-asioita ym. niin vois hoitaja lähtee pojan kanssa ulos ja itse lepäillä vaan.

9.5.2012
piglet82
piglet82

Huomenta kaikille!

Ihanaa poika nukkui koko yön ja heräsi VASTA  kuudelta! Ilmakin näyttää kivalta, vois kohta lähteä ulos. Neuvolan perhetyöntekijä tulee päivällä käymään juttelemassa. Ja pojan isä sitten illalla käymään. Menen sitten tuohon läheiseen kauneushoitolaan kasvo-ja käsihoitoon, kun sain sinne lahjakortin synttärilahjaksi. Siinäpä ne tämän päivän suunnitelmat. 

Sain kaupungilta tilapäistä kotiapua 4h/viikko vauvan syntymään saakka. Sitten tehdään uusi sopimus. Lähinnä tuon 2v. hoitoon ajattelin nyt aluksi tuon avun käyttää. Eilen oli ekan kerran hoitaja täällä ja vähän jännitti miten tuo poika suhtautuu vieraaseen tätiin. Mitä vielä, hetken oli mun sylissä ja sitten alkoi leikkiä hoitajan kanssa. Ei edes itkenyt perään, kun lähdin asioille. Nyt eron jälkeen ollut nimittäin kovasti takertuvainen minuun. Hyvin oli mennyt koko aika täällä ja kova meno oli päällä kun tulin takaisin :)

9.5.2012
piglet82
piglet82

Huomenta :)

Nyt mie keksin miks mie oon näin kamalan väsyny, allergialääkkeen vika. Nytkii on ainakii kilo unihiekkaa silmissä ja nenä tukossa. Hehkeempikin olo on joskus aamulla ollu X) Tännää ois pojilla nla lääkäriä ja tytöllä koululääkäriä, että eessuntaassun saahaan ajalla koko aamupäivä :) Illalla ois katuviesti,mutta en taija jaksaa lähtee lasten kaa sitä kahtomaan, olla möllötetään vaan kotona. Pyykkiä ois valtava vuori viikattavaksi ja vissiin sukkiakii pitäs pikkuhiljaa lajitella :D

Voi ninnupin pientä, menkää ihmeessä lääkäriin jos pojalla on vaikka joku tulehdus. Toivottavasti ei oo laryngiitti, siihen ku ei lääkkeet auta, se ei mee pois ku yskimällä. Pikaista paranemista!

9.5.2012
riu
riu

oivoi, täytyy soittaa pojalle lääkäri aika, tänään pitäs olla tiettyyn aikaan tai sit huomenna mihin aikaan vaan.. alko yskimään yöllä ja tuo yskä on sen kuulonen et itelläki sattus kovaa ja niinhän tuo pojuki ainaku vähän yski ni itkut perään.. aamulla annoin puoli annosta panadolia ens hätään ni ei enää itke yskän jälkeen, irvistää kyllä vielä mut sai jo ihan hyvin yskittyä tuota limaa, sais vaan tuon lopunki annettua mutta ei ku huuto alkaa heti ku näkeekään ton ..
silmä rähmii ja nokka vuotaa. nyt on oikeesti nenä kipee ku ei anna ees sumutetta laittaa tai pyyhkästä nenää, sen se antaa yleensä nätisti tehdä mut nyt ei :/ aina tulee se stoppi ku tosi kipee.. 

ohhoh, ei taida tälle päivälle juuri muuta olla.. hoitopoika tulee mutta onneks mies on vaan 2 tuntia koulussa tänään, kun vaan sais sen lääkäriajan jotenki hyvään rakoon..

9.5.2012
ninnup
ninnup

ja etusivulle..

9.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...