Rattaat

Ukko väitti että perjantaina haetaan uudet rattaat jätkälle kaupasta ja mä kysyin että mitkä? Tarttis olla sellaset mitä voi hyvillä mielin ilman suurempia kiroamisia lykkiä joka päivä vähintään 5km ja jätkän pitää voida joka päivä säällä kuin säällä nukkua n. 3h päikyt rattaissa. Ja olis plussaa jos sopii ihan tavallisen henkilöautonkin perään heittämällä. Kertokaapas mitä teillä on käytössä, miten pelittää ja ootko tyytyväinen?

8.5.2012
RJ89
RJ89

Nonniin, rattaat ostettiin. 8)

Lähdettiin ostamaan Huvikummusta Emman BMX rattaita, kevyet, menee pieneen tilaan ja kaikinpuolin näppärät. Paikan päälle kun päästiin niin oli Emmaljungat rivissä oven vieressä ja silmä jäi kiinni Scooter S ja väriin musta-oranssi. No nehän sitte jäi käteen, satasen sijaan tuli hussattua 400e rattaisiin, mut on ainaki kestävät jne.

Ja AH miten ihanat lykkiä noi rattaat, kevyet ku mitkä ja liikkuu kuin unelma (vertauskohtana ikivanhat Firkon F7 jotka puoltaa :D). Olen onnellinen ja nyt lähden testaamaan niitä ekaa kertaa lenkille, ADIOS! :))

11.5.2012
RJ89
RJ89

Meillä on rattaina emmaljungan scootterit ja tykätty on. ne tuli meille matkarattaiks ja nykyään ei muita sit käytetä. niihin saa tarvittaessa emmanlämpöpussin kiinni ja jalkapeitekin löytyy. mä tykkään kestävät ja metallinen tavarakori :)

9.5.2012
Etana81
Etana81

Niin enkä mä nyt suinkaan oo teidän mielipiteiden perusteella ostamassa yhtään mitään, kunhan nyt haluaisin tietää mistä muuta tykkää ja onko jotain selvää ykköstä. Tottakai me mennään kaikki liikkeet läpi ennen ku mitään päätetään ostaa.

9.5.2012
RJ89
RJ89

Rakkaat mammat, en halua yhdistelmiä koska haluan niistä nimenomaan eroon ja haluan RATTAAT. Saisinko siis ihan vaan rattaista lisää myyntipuheita? :b

9.5.2012
RJ89
RJ89

ehdottomasti neljäpyöräiset ja ilmakumipyörillä. kaikista paras työtää pitkiä matkoja säässä kuin säässä :D

9.5.2012
mustikka88
mustikka88

Meillä on noi Tekan mainitsemat Emmaljungan Ceroxit. Ollaan menty niillä vauvasta asti. Pehmeällä kantokopalla josta saa makuupussin. Erittäin tyytyväisiä ollaan. Meillä ei ole omaa autoa mutta ihan pienen kauppakassi auton takakonttiin eivät kyllä mahdu. Meillä on matkarattaat sitten erikseen Peg peregon pliko minit. Mutta niitä ei ole kyllä tarkoitettu Suomen talviin.

9.5.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 9-month-old toddler

mie suosittelen mitä tahansa semmosia missä on kunnon renkaat eikä niitä kahta pientä vierekkäin olevaa kääntyvää rengasta... Liekö niillä nimikii? No joka tapauksessa, ne ei oo kovinkaan ideaaliset lykätä lumihangessa :D

8.5.2012
riu
riu

Mitäs noi Scootterit maksaa? En nyt muka löydä mistään hintaa niille.. :o

8.5.2012
RJ89
RJ89

ihan nyt pitää ekakerran suositella jungan scoottereita...yleensä pidän jungaa turhakkeena mutta nuo scootterit on hyvät. ne on vaan niiiiiin hyvät. ja suosittelen kanssa tuota lämpöpussia.

8.5.2012
imppuliina
imppuliina

Meillä Bebidoo (saksassa nimellä Knorr) Nizzat. Tykkään. Ja menee pitkään kun ratasosan pituus on 94cm, kuomukin ihan kohtuullisella korkeudella ettei ihan heti ota kiinni. Painoa on 17 kiloa mutta noita on yllättävän kevyt työnnellä ja pyöritellä. Nuo meni ihan helposti VW Ventoon (sedan) pitkittäin eli auton kanssa samansuuntaisesti. Ja jos renkaat jaksoi kiskoa irti ni meni vielä helpommin. Yleensä en jaksanut kun meni niin hyvin ilmankin. Menevät aika pieneen pakettiin kasattuna.

Talveksi suosittelen hommaamaan kunnollisen lämpöpussin koska yhdistelmien oma pussi on lähinnä kevät/syksypussi eli näillä keleillä ku alle 10 astetta lämmintä ni ihan mukava olla olemassa mut pakkaselle ku meni ni sai kyllä laittaa kunnolla vaatetta päälle. Ostinki lopputalvesta Eisbärchenin pussin ja sillä meni hienosti vähemmälläkin vaatepakkaamisella.

8.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...