outo uni, eikä unikirjasta apua...

laitoin nyt arkoihin, vaikka ei tää nyt mikään hirmuarka aihe ookkaan. Näin joku yö taaksepäin unen, jonka lopussa mieheni yhtäkkiä syttyy palamaan ja yritän hädissäni sammuttaa palon kädessäni olevalla juomalla, mutta tuli vain roihahtaa voimakkaammin. Mieheni huutaa ja itse olen peloissani. Unen alku oli tosi lämmin ja mukavakin.   Osaisko joku hieman valottaa mitä toi elävältä palaminen vois merkitä? unikirjasta ei ollu hyötyä.

8.5.2012
Halitintti
Halitintti

mieti asiaa huumorilla.

nyt ei ainakaan ole aika lähtä keskenään baariin, polttaa sisällä ja sammuttaa paloa tequilapaululla:)

9.5.2012
Blanco
Blanco

joo mulla se käärme oli aina semmosessa hyökkäysasennossa ja oli juuri puremassa, kun sain itteni hereille... ja ne tosiaan loppu siihen, kun loppu suhdekkin.

En mäkään usko, että kaikki unet tosiaan tarkottais jotain, mutta kyllä jotkut unet ihan selvästi tuntuu erilaisilta kuin ns. normaalit painajaiset. :)

9.5.2012
Halitintti
Halitintti

Teillä rakkaus roihuaa! :D No ei vaan en todellakaan tiedä, ja itse en ees usko että unet merkitsis jotain, musta ne on vaan tapahtumia joita on tapahtunu tai ajatellu ja sit niistä tulee joskus ihan päättömiä kun kaks juttua yhdistyy.

8.5.2012
Lintu4
Lintu4

itekkin oon joskus nähny semmosia unia, että joku yrittää saada kiinni ja viime hetkellä herään unesta. Mutta jotku unet vaan jotenkin tuntuu voimakkaammilta ja tulta en oo koskaan aiemmin nähny unissani.

8.5.2012
Halitintti
Halitintti

mä oon joskus nähnyt enneunia, ja ollessani "huonossa" suhteessa näin aina käärmeunia... ja aika käärme tää mieskin oli loppujen lopuksi. Kyllä ne unet jollain tavalla aina näkijäänsä peilaa, vaikken niitä ihan kirjaimellisesti aina ottaiskaan. :)

8.5.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...