Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

PäiVÄÄÄÄ! :)

Ei oo todellista... Puoli vuotta väännettii ja käännettii ja ootettii ja riideltii ja NYT VIHDOIN oli lapsen isä käyny lastenvalvojalla! Tosin mulle valehteli viimeviikolla täysiä vielä, mut pääasia et nyt se on hoidettu. Keskiviikkona ilmotti et on käyny siellä maanantaina, mut kun kysyin valvojan nimee, ni ilmotti et se pystyy hoitaa asian vasta perjantaina. Perjantaina taas isä ilmotti et pystyy hakee pojan vast pari tuntia myöhempää ku on työhaastattelus. MUTTA, siin oli käyny niinkö oletinki, lastenvalvoja lipsautti et isä oli käyny siellä just sillon perjantaina. :D En mie ymmärrä miks sen isän piti tollaseski valehella. :D Noh, mut nyt oottelen sit oman kaupungin lv:n yhteydenottoa, sen jälkee uskallan ilmottaa asianajajalle, kohan saan viel selvyyden et mitä siel elatussuunnitelma ehdotukses sanotaan. Poika katto äitiä sellasel OMG katseel ku puhelun jälkee pompin ja tanssin pitkin keittiötä. :D Ja sit sain puhelun et mun autoki oli pistetty kuntoo, ihan ilman pyytämistä. :) Päivän kruunais vielä se et kirpparilta ois menny ihan törkeesti tavaraa. :D Mitäs muiden päivään? Meillä viel poika pajattaa sängyssänsä, äsken huusi "Mennää bussil kattoo isomummoo!" :D

8.5.2012
Sralla
Sralla

No Taivaltaja ku ei meiän pöydästä ole oikeesti menny juuri mitään. :( Hassua et sillon kun laitoin nettiin niitä ihan samoja kuteita millasia meil nyt aina on ollu ni menee kyllä, mut kirppareil meil oo käyny kunnolla kauppa ku yhden kerran Ihmettelen vaan niitä muiden summia miten ne sellasia saa. :D Ja ku en mie mitenkä kalliilla myy. 0,2-10€ on hintahaarukka, mut silti ei mene niin ei mene. :( Noh, laskin mie eilen kaikki mitä oon huomannu hävinneen, ni pitäs ainaki saada pöytävuokra kasaan et ehkä ei tartte maksaa siihen suuntaan, paitsi jos tavara on liikkunu vaan toisiin pöytiin. :D Niikö en tiedä mis se meitin pimennysverho oli seikkaillu... Hävis ekana päivänä mut oli viikonlopun aikana tullu takasi. :( Siintäki ois sen 10€ saannu.

Noh, mut olen nyt saanu kutsui tän alueen face kirppareille, ni jatkaa sitä myymistä sit siellä. :)

8.5.2012
Sralla
Sralla

Jatketaan pois vaan. Siellä menis NCIS rikostutkijat mut en pääse kattoo ku ukko kahtelee matsia :/ ärh. Jospa mie kohta ottaisin ja menisin vaikka hiusten pesulle. Tulisi tehtyä jotain hyödyllistä. Sit vois vaihteeksi mennä nukkumaankin ajoissa.

8.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

jatketaanko iltaset tähän samaan vai kattooko kaikki mammat peliä? mä oon siitä kummallinen persoona jotta ei kiinnosta pätkän vertaa minkäänsortin pelit ja urheilu..

tosin nukkumaanhan tuota kohta joutaa ku 21 tulee criminal minds foxilta ja oon jääny siihen aivan koukkuun :D

leikkasin äsken veitsellä mukavan haavan sormeen, vuoti ku seula pitkän aikaa, nyt sain laastarin päälle ja jomottelee, koko keittiö veritäppiä täynnä.. ja vitja ku en saa ikinä tota laastaria sormeen sopivan kireelle ku aina on sit sormenpää sininen vaikka kuin löysälle yrittää tai sit rullautuu pois koko laastari. onneks mein apteekissa oli näitä mulle käypiä laastareita ku oon allerginen melkein kaikille..

pojalla on tänään pikkasen rähminy silmäki, voi ei jos tuo tauti on menny korviin saakka.. viimeks ku rähmi ni oli korvatulehdus mut se rähmi huomattavasti enempi, nyt on toisessa silmässä vaan pikku täppä mut sen täpän oon putsannu monet kerrat pois tän päivän aikaan..

8.5.2012
ninnup
ninnup

Niin juu. Käytiinhän me eilen myös esikon fysioterapiassa päänsärkyjen vuoksi. Fysioterapeutti totesi, ettei hän ole koskaan tavannu näin nuorta jolla olis niskalihaksen niin jumissa ko meiän esikolla ja ihmetteli ettei päänsärkyjä ole ihan jatkuvasti. Käski ottaa tyynyn kokonaan pois unikäytöstä koska se vääntää niskat väärään asentoon. Ja sit saatiin jumppailuohjeita. Ihan perus niskanvenyttelyä ja hartiapumppausta.

Vauvaa katteli sen verran, että totesi selkärangan olevan vielä sen verran pyöreä veppukiidolla liikkuessa että saattaa mennä hyvän aikaa ennen kuin kävelee.

8.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Päivää

Meidän vauva on nukkunu tänään ihan hirveesti päikkyjä. Aamusta olin ihan et whaat?!? ko tyyppi veti 3 tunnin päikyt 9-12 ja nytki se nukkuu, puol3 laitoin koisii. Täytyy vissiin kohta potkii se ylös tuolta.

Eilen käytiin lääkäriä morjestamassa korvakontrollissa, 6 viikkoa sit todettu korvatulehdus. Kirkasta nestettä vasemmassa korvassa ja tervetuloa uudestaa 4-6 viikon päästä. Aikaa ei sanu varattua ku ei oltu luotu päiviä kesäkuulle asti. ja ko mie ens viikolla sinne soitan ni sit haukutaan pystyyn et mikset aiemmin soittanu ku kaikki on täynnä saleen elokuuhun asti. Mut rupes se korviin erikoistunu lääkäri jo viestittelee et jos vielä 6 viikon päästä nestettä korvissa ni putkia pukkaa.

Että näin täällä. Eikä tuo ees valita korviaan, välillä hieroo päätään kyl mut niin se lääkärikii sano ettei tuo välttis o kipee et paineen tunnetta voipi olla.

Ja nyt vaavi huutelee joten käyn viemäs potalle

8.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Voi stralla tuo on tympeetä!!!

Mulla on hartia/niska seutu molempien vauvojen synnyttyä ja menin molemmista hierojalle. Nyt ku tää juniori synty niin tyhmänä minäki maksoin kolme kertaa tunnin hieronnan viikon välein ja ne meni tililtä sitten samana päivänä ku ei olisi ollu siihen varaa... siis 100 yllättävä meno oli aivan liikaa!!!

8.5.2012
myrmeli
myrmeli

No voehan morjes.

Ettei nyt ois liian helpoks menny niin..... Kävin perjantaina nettipankis ja ihmettelin et kui siel on niin paljon rahaa. No aika surutta sitä sit viikonloppuna käytin. KUNNES tänää yritin maksaa kaupas kortilla ja se ei käynykkää. Noh, mie kävin yli kolme viikkoo sitte kampaajalla, ja se pitkää roikku katevarauksissa. Ja katevarauksethan on aina vähennetty kun kattoo sitä "tililtä nostettavissa" kohtaa. No sillon perjantaina se ei enäänäkyny siellä missään. Mut tänää se oli siitä huolimatta nostettu mun tililtä. Siis YLI KOLMEN VIIKON PÄÄSTÄ. Voi perkele, mulla on 20€ lompakossa ja seuraavat rahat on lapsilisät. Mie olen NIIIN tyhmä.... Joskus tääl oli gallu aiheesta et missä kohtaa alkaa tilin saldo ahistaa. No JUST TÄSSÄ. :D

8.5.2012
Sralla
Sralla

päivää.. kauhiasti on tullu asiaa tänne.. ei kerkee ees kaikkee lukee :O

mä laitoin pojat uudelleen unille ja jatkan keittiön jynssäystä, ihan siis sanan varsinaisessa merkityksessä.. just jynssäilin välitilan laatat, tiskipöydällä on cifit vaikuttamassa ja kaapinovista about puolet on nyt hangattu.. lattianpesu ois kätevä nyt ku pojat nukkuu mut ei voi pestä ku ei pysty imuroimaan just nyt :/
yritän epätoivosesti kertoa sokerimuurahaisille tällä jynssillä että täällä mun keittiössä ei oo niille mitään syötävää.. lattialla olkoot jos ovat mut ärsyttää tuo seinillä ja kaapeilla ja pöydillä kiipeilyt, aaargh! ei voi noita kunnon myrkkyjä laittaa ku ei oo semmosia paikkoja mistä poika ei niitä sais ni täytyy vaan yrittää näitä miedompia.. etikkaa, suolaa ja tuoksuvan puhdas keittiö.. on meillä muutama ansa piilossa mutta eivät osu ihan täysin niiden reitille eikä voi reitille laittaa just ku penska käy niitä sitten nuolemassa :/

8.5.2012
ninnup
ninnup

Mä oottelen pojan isomummoa saapuvaksi että pääsen lähtee sinne kasvohoitoon.. Poika vetänyt jo 3h unta, huh mahtaa väsyttää :D

Alf antokin hyviä perusteluja.. saa aikuiset käyttää "mutku mä haluun" syytä XD

8.5.2012
Felize
Felize

Sanokaas tai keksikääs mulle jokin hyvä perustelu miksi mun pitäis päästä tänään jumppaan. Mies olis peltohommis ja meillä on nuo lapset... Eli miksi miksi mun pitäis päästä? Mä en keksi mitään muuta perustelua kuin sen että "noku mä vaan haluan" (aivan kuin neljä vuotias)

8.5.2012
myrmeli
myrmeli

Alf, Juu sen perään juurikin. :) Eri osotteis asutaan mut samas kaupunis kumminki nii nähää melkeen joka päivä. :)

8.5.2012
Sralla
Sralla

Tiina: kuvittelin että se olis vähän ku jazzit,et olis "katu" missä sais nauttia loistavasta musiikista. epäreilua että kaikki täytyy olla meidän lapsellisten  ulottumattomissa..

8.5.2012
satumamma
satumamma

Alf, juu entisii "naapureita" ollaan. :D Täällä länsirannikolla nykyää asustan. :) Ja onpas ihana vaihto ollut siellä! :D Meillä se on sellasta et poika poika hakkaa mua ja karjuu kurkkusuorana niin kauan et saan sen köytettyä penkkiin, ja oven kiinni, sit se lopettaa ku seinää. :D Vaik yleensä aina koko aamupäivän on innoissaa lähös, mut se vaihto hetki kun koittaa, niin pitää näyttää äitille et olet tyhmä kun et tule mukaan... No nyt ei kyl viime kerral ihan raivoomista ollu joten vähän helpommalla pääsin. :)

Satumamma, ai se on sellanen tapahtuma. :( No ei mekä kyl sit osallituta. :(

8.5.2012
Sralla
Sralla

poistin kun tuli kahteen kertaan:)

8.5.2012
satumamma
satumamma

Täyty käydä hakee tuo höpöttelijä sängystänsä, ei me muuten ehitä mitään tänää. :D Aijjoo, ne äitienpäiväkortikki tarttis tehdä... No jos vaik huomenna. :)

Vuoden äiti täällä antoi lapselle jäätelöä välipalaks. :D Meni vähän mönkää kaikki eilen unohin oivariinin ja juuston pöytää ni piti ne heittää roskiin... No jos kohta sieltä kaupasta ostais jotaki järkevää. :)

8.5.2012
Sralla
Sralla

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

8.5.2012
satumamma
satumamma

höpsis!! Ipun muka kauppaKASSIEN tyhjäystä ;)

 

hih.. kiva sralla että asiat järjestyy.. btw,taitaa RB jäädä väliin :/ ainakin kaiken infon mukaan mitä ite löysin,kaikki tilaisuudet on K18suljettuja iltatilaisuuksia :/ ei sinne sitten viitsi vauvankaan kanssa lähtee:(

mun kuulumisia,jos jotakuta kiinnostaa,voi lukea  tosta iputtimen spe..ei ku siis kerma ketjusta xDDD

8.5.2012
satumamma
satumamma

Ompas Mustikalla paksu tukka! :)

Voi pientä, meni nyt jänis ihan ohi. :(

8.5.2012
Sralla
Sralla

täällä kaupasta kotiuduttu, pitäs jaksaa noi KAUPPAkassit tyhjätä ja lähtee sit pihalle rapsuttelemaan. Mukaan kaupasta tarttu runkoruusu ja orvokkeja niin pitäs ne laitella purkkeihin.

Jäbä tirsaa pihalla ja neiti tekee vielä läksyjä...

Alkaa kiirus tulemaan äitienpäivämuistamisten kans, pitääköhän sitä ens yönä tehdä yövuoro korttien askartelun kans

8.5.2012
iputin
iputin

pitäs varmaan kahvia keitellä. tuli 4 kuun vesilasku ja ei ollu kuin 140e, vähän äimäsin kun odotin ihan kauhulla et mitä sieltä tulee kun mies lotraa aina varmaan 10min suihkussa. se tekis niinku 35e kuussa :D 

pitäs varmaan alkaa kuivaamaan hiuksia, kun kävin pesemässä ne kun eilen en jaksanu. on niin paksu tukka että kestää sen 2 päivää kuivua jos ei kuivaa hiustenkuivaajalla ja päänahka ei oikein tykkää sellasesta märkänä olosta, lisäks mulla menee niska jumiin jos vähänkin pitempään on märällä tukalla on noi hartiat sen verran hyvässä kunnossa :D

8.5.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Haha! :D Roska-autot on kyllä JÄNNIÄ! :D Mullaku oli viime kesänä kolme pientä hoidettavana, ni kaikki kolme nenää oli tiiviisti kiinni ikkunas ainaku roska-auto kävi pihassa. :)

8.5.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...