30mppiset, jokos ryppyvoiteiden käyttö on aloitettu :) ?

Itse täytän tänä vuona 30 ja olen kärsinyt jonkin aikaa pientä kriisiä siitä että mäkään en ikuisesti pysy nuorena. Nyt jo huomaa että ei näytä enää ihan kakskymppiseltä (paitsi eskariope luuli että olen 23 ;). Ensimmäiset rypyt ovat jo ilmaantuneet.  Joo tiedän että jokainen vanhenee eikä sitä voi estää. Olen kuitenkin ajatellut että jos siihen jotenkin voi vaikuttaa, niin hidastamaan ainakin. Kävinkin tänään ostamassa apteekista A-vitamiinivoidetta ja ryhdyn nyt käyttämään sitä. A-vitamiini kuulema todistettavasti ehkäisee/hidastaa ryppyjä ja tekee ihosta kimmoisamman. Ja silmänympärysvoide on tietty ollut myös käytössä :) Onks kellään muulla 30 kriisiä?

8.5.2012
Lizzy
Lizzy

Noh, mä olen jo 35v enkä ole kuuna päivänä "ryppyvoiteita" naamaani tahkonut :) Ihan perusvoiteella mennään, joskus muuten kesäaikaan käytin silmänympärysvoidetta (pitäkin taas muistaa), mutta siinä se :) Ja asiakkaani (siis oppilaat koulussa) luulee mua alle 30-vuotiaaksi ;DDD (Tai sitten ne on pirun kohteliaita ;DD)

8.5.2012
Myy76
Myy76

Ei oo ryppyvoitehia. Kuhan satunnaisesti muistan vähän jotain kosteusvoidetta laittaa jos iho kiristää. Ja riiseillään riiseillään tottakai. pari kuukautta armon aikaa...

8.5.2012
misukka
misukka

Alf: tuo vitsi kyllä nauratti muakin...=D=D=D

8.5.2012
myrmeli
myrmeli

onks satumamma kuullu siitä kermamaisesta proteiinipitoisesta "kasvorasvasta" jota monasti kovin kehutaan että on huippuominaisuudet ja parantaakin vaikka mitä vaivoja :D soooorrriiiiii :)

8.5.2012
iputin
iputin

No siis mähän en ole 30 ku ajokortin mukaan, oikeesti lähempänä 25 tai sinnepäin. Joku ihmeen virhe tullu ku ovat ajokorttia tehneet, kattoneet varmaan syntymävuoden väärin ;D

Ei mullekaan isompia kriisejä tullu, tuntuu että nyt sitä alkaa olemaan parhaassa iässä. Tietty hassu ajatella että on jo kolmenkympin paremmalla puolella vaikka olo tuntuu että olis nuorempi. Mutta nyt vasta elämä alkaa olla mallillaan.

Voitehia on pakko käyttää kun kärsii kuivasta nassusta ja taitaa niissä olla vähän silottavaakin. Kaikkein parhaimmaksi oon kuitenkin havainnu garnierin uuden bb-voiteen jolla on sävyttävä/peittävä ominaisuus. Se pelastaa mut pikalähdöissä  ja aamuina kun ei jaksa laittautua.

Mutta tähän loppuun mun ipumainen tokaisu. Lapset kasvaa, mutta onneks sitä ite pysyy aina niin nuorena ja pirun seksikkäänä :D

8.5.2012
iputin
iputin

Kuukausi ja kolmekymmentä. Ei ole voitehia, mutta ei se naama enää kovin nuorelta näytä... Siis että omistan nykyään ihan rehelliset silmäpussit jotka kaiken lisäksi on tummat ja nauru"rypyt" on syvemmän/enemmän mut emmä kyllä sitä vielä myönnä että ne oikeita ryppyjä olis. Mä olen ajatellut että sitten ku ne uurteet näkyy ilman että naamaansa laittaa ryppyy niin sitten ne on ryppyjä... Pitäis kai sitä jotain yrittää...mutta nyt olen taas löytäny ihan perusrasvan jolla ihoani rasvailen että ihan hyvä sekin edes... mut näin se menee... en tiedä miltä näytän mutta jokseenki voisin veikata että ihmiset ajattelevat vanhemmaksi... noin vajaa 5 vuotta vanhemmaksi...? Pitäis tehdä sellanen koppi testi mitä näis muuttuja ohjelmis on... Kestäiskään pää nuppi. Enemmänki mä mietin tuota vaatetusta nyt enemmän että mikä vois vanhentaa/nuorentaa ja tunnun olevani täysin hukassa tässä asiassa...

8.5.2012
myrmeli
myrmeli

mul on ennenaikaisesti, ku täytin viikko sit 29 :) tosin aika moni yllättyy että oletko sä niin vanha, mua luullaan ehkä 25-26 vuotiaaksi.

noista ryppyvoiteista, niin mä ostin tänä keväänä elämäni ensimmäisen silmänympärysvoiteen ja oon alkanut käyttää sitä ja sit ostin erikseen yövoiteen eli nyt on päivä ja yövoide käytössä. Ja iho voi kyllä mun mielestä paremmin. :) Mut ne ei kyllä ryppyvoiteita vielä ole, lueskelin niitä pakkauksia ja mun ihoa en kyllä miellä sit millään "vanhentuvaksi" tai "aikuisen naisen" ihoksi :)

8.5.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...