Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

polkupyörän peräkärryjen vertailua

semmonen kapistus on siis tulossa hankintaan, mieluusti ostaisin käytetyn, mutta kun niitä ei tunnu mistään löytyvän, on suunnattava katse uuteen. Sittaris oli joku myynnissä, onkohan ok?   Ja sitten toinen asia: oonko ihan hullu, kun kuvittelen voivani viedä tarakalla pyörän turvaistuimessa vajaa 1veetä ja sitten samaan aikaan peräkärryis 4veetä ja 2veetä :D ?!

7.5.2012
Halitintti
Halitintti

Meillä on Trekin kärry ja siinä 8kk alkaen oon kuljettanut lapsia.On olut hyvä,ei mitään valittamista=)

10.5.2012
huiskutin
huiskutin

osaisko joku kertoa "parhaimpien" peräkärryjen merkkejä? Ollaan huomenna menos kattoon yhelle kirpparille yhtä peräkärryä ja jäin miettiin, että mikähän on paras, ettei sitte osta ihan pilipalivehjettä?

9.5.2012
Halitintti
Halitintti

meillä tuo poika 9kk, uskaltaiskohan sen sitten jo laittaa sinne taakse kärryihin istumaan? o.O Oon vissiin liian varovainen :D

Sussssu, pistäs kuvia ja hintapyyntöä! halitintti@hotmail.com Terv. kovasti kiinnostunut :D

7.5.2012
Halitintti
Halitintti

Jonna: Meillä oli viime kesänä kärryn hankinta harkinnassa, mutta selvitystyön jälkeen jätettiin kuitenkin ostamatta. Meillä neiti oli viime kesänä n. 6kk vanha ja olisi siis pitänyt olla jonkinlainen kaukaloviritys tai vastaava. Lukemani/kuulemani perusteella autokaukalon saattaa saada kärryihin viritettyä, mutta ei mitenkään virallisesti. Eli turvallisuus jää oman harkinnan varaan. Sitten on olemassa niitä pro-malleja, joihin on ihan kärryn oma vauvakaukalo lisävarusteena. Näissä sitten pelkkä kaukalo oli tyyliin 100€.

Halitintti: Viime kesänä meidän kanssa samassa kerhossa kävi äiti, joka kuskasi pyörällä kolmea lasta. Heillä reilu 3v istui pyörän takana istuimessa ja 1,5v kaksoset kärryissä. Eikä kuulemma ollut mikään ongelma. Tämän enempää en osaa kärryasiassa auttaa, mutta uskoisin, että kannattaa sijoittaa hiukan enemmän kunnolliseen jos kärry tulee enemmänkin käyttöön.

7.5.2012
TyPo1
TyPo1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...