Onko täälä ketään?

Huhuu nuoret vanhemmat! 8) Kertokaa itsestänne!   Ite oon 22v. 9kk ikäsen poitsun äiti Seinäjoelta. Äitiinnyin 3vk ennen kun täytin 22. :b Ukko on 25v. ja ammatiltaan sähköasentaja. Ite opiskelisin kokiksi viimeistä vuotta jos en hengailisi kotona. Aion olla vielä koko vuoden kotona, eli jätkä on n. 1,5v. kun palaan koulunpenkille (tai töihin viettämään välivuotta että olis varaa käydä sielä koulussa). Muksu menee perhepäivähoitoon joko kaupungin palkkalistoilla olevalle hoitajalle tai yksityiselle, saa nähdä missä on tilaa. Mun suurin intohimo on ruoka ja sen laittaminen, toki myös syöminen. ;b Hinku olis jo kova mennä syksyllä takasin kouluun, mutta mieluummin oon kotona ja näen lapseni ensiaskeleet. :) Kai mä saan kotonaki ihan tarpeeks heilua soppakauha kädessä? :D

7.5.2012
RJ89
RJ89

Heips!

Olen 21v ja mieheni 26v. Meillä on 1v 9kk vanha poika ja toinen tulossa marraskussa.:) Asumme Porissa.

Meillä molemmilla on ollut mieheni kanssa melko rankat elämät ja hän alkoi saamaan elämäänsä raiteilleen vasta minun kanssani. Tapasimme 2009, joten olemme tällainen "pikaperhe". Naimisiin menimme 2010, olin tuolloin siis jo raskaana. Mieheni on vihdoin löytänyt alansa ja alkoi opiskelemaan työvoimapoliittisessa koulutuksessa lähihoitajaksi.:) Itse sain vihdoin kovan uurastuksen jälkeen valkolakin päähän.

Perheeseemme kuuluu lisäksi pieni koira, Papillon. Asumme kaksikerroksisessa rivitalossa suht rauhallisella seudulla, vuokralla. Oma talo haaveissa ja tavoitteena ennen kuin täytän 30.:)

16.8.2012
JusSal
JusSal

Mä täytän 20.08 18v ja raskaana 14vk. Ei oo muita lapsii vielä :D Mul on sama toi ruokahommeli, tykkään tehä paljon ruokaa! :D

14.8.2012
AmandaVictoria
AmandaVictoria

Täällä olis pian 21v täyttävä pienen 2kk tytön ylpeä äiti :) Mies kohta 24v ja ajaa taksia. Asutaan Askolassa omistusasunnossa, joka ostettiin vähän ennen tytön syntymää. Olen ammatiltani Artesaani (puu alalla) ja kävin reilun vuoden leipuri-kondiittorikoulua, jonka jouduin jättämään kesken. Haaveissa on saada tuostakin ammatti, mutta jää nyt nähtäväksi. Ihan pian ei tule lapsilukukaan täyteen, joten katsellaan. Töitä oon tehnyt monessa paikkaa, mutta vakipaikkaa ei ole.

6.8.2012
Lottiina
Lottiina
6-month-old baby

Moi! Mä oon 18vuotta, 5kk ikäisen Valtteri pojan äiti!! Avomies löytyy. Asutaan Hämeenlinnassa. Itsellä opiskelut kesken, reilu vuos jäljellä lähihoitajan tutkinnosta. Nyt syksyllä ehkä pitäis jatkaa, tosin en taida vielä jaksaa. Mies on työttömänä tällähetkellä, eli ei meidän rahoilla paljon juhlita! Rauhallista perhe-elämää vietetään. Välillä pinna kireellä kun melki 24/7 toista katselee. Ystävii ei oikein ole joten on vähän yksinäistä.

22.7.2012
kaUnis
kaUnis

Lahdesta 22v ja mieheni 25. Esikois poikamme täytti juuri 4kk :) Olemme olleet nyt 2 vuotta naimisissa. Kävin peruskoulun jälkeen talouskoulun ja hain pari kertaa hoitsu kouluun tuloksetta :/ Nyt äippälomal ja 2-3 vuoden päästä olis tarkoitus lähteä koulunpenkille.

18.7.2012
Noora0
Noora0

Heippa! Minä oon 18v, 5kk vanhan prinsessan äiti. Olin 17 kun sain hänet. Kihlattuni täyttää 20v syyskuussa, ja on taksikuski. Minäkin olen keskeyttänyt koulun ja aloitan nyt etälukion, että saan olla mahdollisimman paljon tytön kanssa kotona. Kauhean on yksinäistä kun ei ole saman ikäisiä äitejä.

Olen ruoka addikti, alipainoinen ja liian tarkka painon noususta. En pääse liikkumaan riittävästi ja on vähän paino noussut mikä kovasti häiritsee minua. Siksi olen päättänyt alkaa kirjoittaa blogia, mikä veisi ajatukset muualle.

14.7.2012
Jkhv26
Jkhv26
2 years, 1-month-old toddler

täällä myös 22.v kohta 8kk vanhan pojan äippä, olemme uudelta maalta ja opiskelut on jäänyt kesken ja eri aloilla töissä ollut ja nyt kotona, odotan toista rv 8 tai 9 :)

mieheni on maanviljeliä ja 30.v :)

12.7.2012
suhmura
suhmura

Olen 21v ja mieheni täyttää 34v ja meillä on esikoistyttö 5kk ja onnellisia olemme kun saimme pienen tytön. Mieheni on töissä rakennus alalla!

23.6.2012
Satu91
Satu91

Täällä oon 22 vuotias äiti. Tytär on tollanen vaudikas ja menevä 1 v 9 kk taapero. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei arjesta puutu. Tytön sain 20 vuotiaana. Mukana hilluu myös 26 vuotias aviomieheni ja tyttären isä. Töihin yrittäisin tässä pikku hiljaa päästä kiinni kotona olon jälkeen.

4.6.2012
Pieniminä
Pieniminä

täällä olis vasta 24v täyttänyt äiti p-pohjanmalta minulla on tänävuona 6v täyttävä tyttö ja nuorempi tyttö täyttää 4v nuorempi tyttö on erityislapsi kolmas lapsi pitäs syntya parin kk päästä miekkoseni on 27v ja tuleva lapsi on meidän ensimmäinen yhteinen lapsi mut minun lapset ei muista omaa piologista isäänsä pitävät nykyistäni isänä nuorempi oli vajaa 3kk kun tapasin nykyisen kumppanini eivätkä ole "isäänsä" sen jälkeen paljo nähneet.meillä on tällanen pieni maatila missä on hevosia,lampaita,vuohia,kissoja,koiria yms. enemmän ja vähemmän karvasta porukkaa..:Ditse olen kotona ja mieheni on rekkakuski/metsäkoneenkuljettaja..

4.6.2012
mire88
mire88

Oon 19-vuotias "heppatyttö" Toijalasta. Lapsi on just 2kk pikkutyttö ja mies on 21v sisustuspuuseppä. Lisäks perheeseen kuuluu superkiltti lapinporokoira Kuurakuonon Gaiccamuorji "Milla". Ammatilta oon Laborantti, yo-tutkinto suoritettu ja ehdin puolvuotta olla pintakäsittelyalan koulussa ennen äitiyslomaa. Töissä en oo ollu ollenkaan... vähän kyllä tekis mieli, mutta jos noita lapsia tulee lisää, niin sit en ehkä malta mennä töihin.

Nyt on päässy taas harrastaan hevosten pariin, ja on kyllä mukavaa taas tauon jälkeen, kun vaan ehtis useammin. Haaveissa, sit ku oon ISO ja mulla on paljon rahaa, joku vanha maatila jostain melkein korvesta ja sinne omat hevoset ja miks ei muitakin eläimiä :-)

24.5.2012
Kauhukakara
Kauhukakara

Mäkin pohdin olenko jo liian "vanha" tänne :D

Olen loppuvuodesta 25v täyttävä mamma keski-suomesta, kotoisin etelä-savosta. Mies 27v, poika 1v4kk ja pikkukakkonen haaveissa :) Avoliitossa ollaan, yhdessä n 4vuotta. Ammatiltani olen sairaanhoitaja, mies koneinsinööri.

Nyt kesäksi menen töihin, syksy on vielä avoin. Poika pidetään kotihoidosssa, kun teen puolikasta työaikaa. Mummot auttelee. Toisaalta haluan olla vielä syksyn kotona, mutta saa nähdä miten kukkaron nyörit antaa myöten. Meillä on nimittäin jossain vaiheessa tarkoitus aloittaa rakentaminen.

Vieläkin pohdin, että mikä musta tulee isona?! Olisi kivaa pyörittää pientä majataloa, tai olla leipomossa töissä.. en tiedä :D

9.5.2012
Felize
Felize

kai mäkin voin vielä kirjottaa :D täytän jussina 24v. mies on 27v. ollaan oltu naimisissa kohta 3v. ja meillä on tytöt 1v9kk ja 6kk. mies on töissä betonielementti tehtaassa, ja itellä on maalarin koulutus mutta on vähän auki mitä teen jatkossa. syksyllä ois tarkotus lähteä töihin tai oppisopimukselle laatoittamaan jos pääsen. lisäks meillä on 2 metsästyskoiraa jota pitää keretä käyttämään vähän väliä metsällä.

ite haluaisin toisaalta olla pitkään lasten kanssa kotona. mutta toisaalta haluan syksyllä jotain työn tapaista touhua kun tämä kotona oleskelu tulee korvista ulos, olin työtön 1,5v ennenkuin esikko syntyi niin on tässä lorvittu jo aika tarpeeks. se tekee myös aika hankalaksi tämän työn haun että kuka ottaa töihin. se on seuraava haaste tässä että hankin itelleni taloudellisesti kannattavaa tekemistä syksyllä.

9.5.2012
mustikka88
mustikka88

Kai mäkin oon viel nuori äiti? :D vm87, eli siis 25 täytän loppuvuodesta! asustellaan pohojanmaalla (seinäjoelle semmonen 80km;), mies kohta 28v ja yrittäjä, tekee keväästä siihen asti että maat on jääs paljon töitä :p, kaksi lasta (poika vajaa 4v ja tyttö reilu 2v), kolmas tulossa rv37 ♥ Kotona oon ollu siitä lähtien ku esikko on syntyny ja meinaan vielä olla vuosia :D ..ainakin niin kauan kuin vain tilanne antaa myöten! Koulunkäynninohjaaja oon ammatiltani ja töitä täältä varmasti kyllä löytyis, mutta ei nappaa :D
Omakotitalossa asustellaan, johon tehdään juuri täyttä remppaa, valmista jo onneksi alkaa olemaan, ei mitään kauheen helppoa ja ihanaa asustaa kahen pienen lapsen kans rempan keskellä, mutta kummasti vain selvitty ;) onneksi lopputulos on ihana!! :D

Ni.. ei kai muuta :D

8.5.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...