shokki

olis suuri shokki kuulla ultrassa että olenkin vast rv 8+1, enkä rv 12+1 :O tiesin kyllä että LA saattaa muuttua ultrassa, mutta noin suurta muutosta en osannut odottaa.. mutta isukin kanssa vain todettiin että pää-asia että on kunnossa ja kasvaa, ja että saatetaan saada jouluvauva :) ainiin ja p.s. sydänäänet oli ihanat :)

7.5.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Hirmunen heitto :-O

Mulla tuntu et en pääse viikolta 12 mihinkään ku tuli laskettuun aikaan viikko lisää aikaa eli elin tavallaan rv 12 kaksi kertaa. Tuo on jo varmaan kauhee ku tulee 4 viikkoa lisää odottelua.

8.5.2012
misukka
misukka

Mulle esikoinen oli shokki. Mä olin tehny varmaan kolme neljä raskaustestiä ja kaikki nekoja sitten menin neuvolaan et nyt on varmaan joku hormoonihäikkä ku ei menkkoja kuulu enkä raskaanakaan ole vaikka haluaisinki. Neuvolantäti siinä tuumas että odota nyt vielä vaikka kuukausi ja sitten lähete lääkäriin et saan vähä hormooneja tilannetta tasaamaan ja sit ku olin lähdös niin se täti sitten mulle et mitäs jos tehtäis testi nyt vielä varuuksi. Ja sehän kuule oli positiivinen!!!! no sitten olin menossa varhais ultraan joskus olisko se ollu 7 viikolla niin mun mahas ei näkynykkään kuin ruskuaispussi ja gyne sit vaan siihen että raskausoireet tulee loppumaan ja sitten tulee keskenmeno että tämä on tuulimunaraskaus. Ja jos ei keskenmeno ala niin sit tyhjennetään kaavinnalla tai lääkkeillä. Voi totta minä itkin!!! no sitten alkoikin kauhea pahoinvointi ja ultrasta löytyikin pieni vauvan taimi. Ja viikot seilas... Mun laskettuaika oli alunperin 20.2 sitten myöhäisemmillään 11.3 ja sitten lopuksi se oli 3.3 mut tyttö syntyikin 14.2 viikolla 37+5 että joskus se voi heittää mut pääasiahan on tietysti se että se joskus syntyy...=)

7.5.2012
myrmeli
myrmeli

Ohhoh, en mä oo edes tienny et se vois noin paljon heittää. :o Mulla veikattiin aikanaan ekassa neuvolakäynnissä että muuttuu radikaalisti LA kun ei meinannu näkyä eikä kuulua mitään, vaikka niillä viikoilla olis pitänyt jo kuulua. Mutta eipäs muuttunutkaan, np ultrassa koon mukaan olis ollu päivää ennen LA niin ei muutettu. :b

7.5.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...