jatkuva päänsärky

Heips! :) Onkos jollain jotain neuvoja antaa,tai onkos itsell ollut samaa ongelmaa? Eli siis,olen nyt noin 2 viikkoa kärsinyt jatkuvasta päänsärystä.Särky alkaa lähinnä iltapäivällä ja jatkuu kunnes nukahdan.Ja lähinnä sitä kyllä on vain pään etuosassa.Neuvolassa tokaistiin vain,että ota särkylääkettä,mutta kun ei nekään oikein tahdo auttaa.

7.5.2012
höttis
höttis

Varmaan kantsii lääkärille ihan mennä, jos ei neuvolasta apuja heru.

Mulla vaivas älytön päänsärky tossa raskauden toisella kolmanneksella (todettu joskus aurallinen migreeni, mut tuo päänsärky tuli ilman näköhäiriöitä). Kävin sitte sen vuoksi päivystyksessä, ku en ollu ehtiny lääkärineuvolassa puhua asiasta, ja ei Panadolit oikeen auttaneet. Lääkäri määräs sitten Panacodeja.. ja jos Panacod 1-2 tbl x 1-2 ei auta, niin sain ohjeeksi ottaa lisäksi 600 mg Buranaa. Panacodi autto alkuun, mutta on mulle niin kauhea lääke, että pisti ihan oksentamaan (ainut raskaudenaikainen oksennus Panacodeilla xD ). Otin sitte sen 1G Parasetamolia + 600mg Buranaa ja niillä alkoi oireet helpottumaan. Ja kun kuulin sitten heti tuosta Buranasta, että eijjeijjei sitä raskaana ollessa, niin.. Lääkäri (kaksikin eri lääkäriä) kertoi, että nimenomaan siinä raskauden toisen kolmanneksen aikana Buranaa voi käyttää satunnaisesti, mikäli Panadol tai Panacod ei auta.

7.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

mullakin on koko ajan jokapäivä melkein päänsärkyä. yleensä alkaa ku oon nukkunu päikkärit ja loppuu ku meen uusiks nukkuu illalla. mutta tänä aamulla taas alko ja särkee vieläki vähän.  särkylääkkeet ei tunnu auttavan. voisko että olen raskaana vaikka testi näyttää negatiivista. olen 3kuukauden aikana tehny 4-5 raskaus testiä ja kaikki negatiivisia. välillä on myös aamulla huono-olo ja päivän aikanakin.

7.5.2012
immortal
immortal

Itse kärsin päänsärystä jo ennen raskautta nyt viikko 18 menossa. Kun raskaus alko pahat säryt jäivät pois, migreenin tapaset kohtaukset. Nyt päätä särkee aamusta iltaan ja olen fyysisesti ja henkisesti loppu. Tuntuu että voimia ei oo mihinkään.

 

Osin tää on oma vika ku en suostunu ottaa särkylääkettä vahvempaa reseptiä. Käsitin kyllä että vaihtoehtoja on mutta olen jotenkin hysteerinen lääkkeiden kanssa kun on yks keskenmeno takan.

Pyydä aika neuvolalääkärille, tai sitten suoraan neurologille, joka tutkii ettei ole mitään muuta kuin raskaudesta johtuvaa.

Toivottavasti särky loppuu sulta pian.

7.5.2012
sarizi
sarizi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...