päivä- ja iltalörpät yksintein :)

Mitäs kuuluu? Miun piti lukkee saksaa, mutta ei tästä tuu herttasta hevon veetä. Silmä meinaa painuu kiinni kun lukkee ja nyt sitte pittää vahtia maailman töllöimpiä lapsia. Livistivat nimittäin rantaan... Ja ovat nyt sitte arestissa loppuillan. Perhana. Onneks isimies tullee kohta kottiin X)

6.5.2012
riu
riu

Hui kauhee Tipihii! Onneks ei käyny pahasti!

Kyllä mieki täs kiitän onneeni ettei se keksiny tota motarilla vaik ohitustilantees. Voi kauhee se ois ollu menoa. :( Poika oli siis pelkääjän penkin takana. Huhhuh... Tää on kyl taas niin perus mun reagointia. En mie osannu siin tilantees ajatella tunteella lainka, ratkasin vaan tilanteen ja olin pojalle vihanen, mut nyt hiipii salakavalasti ajatukset mitä olis voinu käydä, vaikken sellasesta ajattelutavasta tykkääkkään. :(

6.5.2012
Sralla
Sralla

No meilhän ei siis omas autos ole takaovia edes, ni en jotenki tajunnu et laps osaa avata ne. Ku ei se ole koskaa yrittänny ja nyt ihan ekal yrittämäl onnistu! Nää saa aina miettii et mitä kaikkea sitä ei tule edes ajateltua, ennenkö vahinko meinaa käydä. :(

6.5.2012
Sralla
Sralla

Nea onhan tässä sitte vielä hyvin aikaa vastailla :) Oiskii kiva päästä häihin, siis vieraaksi :D Ne on niin iloset juhlat, ja hauskaa aina ku alkukankeuden jälkeen päästään juhlan makuun :D

6.5.2012
riu
riu

sralla tuon takia autoissa on lapsilukot, siunkii autoon varmaan sais sen laitettuu :) Meillä teki esikoinen saman moottoritiellä aikoinaan, jotta vahingosta viisastuneena se on ollu sen koommin päällä kaikissa autoissa :D

Isimies tuli kotiin, ja se tais heti nähä kuinka äitin pinna oli aika tiukilla X) Se vei pienen pihalle ja komensi isompia siivoomaan poikien huoneen, anto tehä ruuan rauhassa ja pikkasen lukkee saksaakin :D Nyt myö mennään saunaan ja mie oon niiiiiin tyytyväinen että tuo isimies on meijän elämässä :)

Jii mie oon huomannu että noin monella makkarilla olevia yhen kerroksen taloja on liki mahdoton löytää, ainakii näiltä korkeusasteilta :) Että tavoite on siulla kohillaan :D

Nea oho, aika nopsaan pyörähtää tuo pari kuukautta ihan varmasti. Onko tullu jo vastauksia hääkutsuihin?

Felize, enpä oo ennen kuullu tuommosta syytä lettujen teolle... Pakko ihan kysyä että mikä ruoka oli niin pahaa? :D

6.5.2012
riu
riu

J: Espoosta vissiinki pitäis löytyä? Vai onko lähialueet sallittu?

Sralla. Arvaapa miksio meidän autossa on ollu lapsilukot pitkään käytössä. Mä en halunnu et tuollasta käy ikuna. Nyt ku tuli uus auto ni kokeilen luottaa tuohon 6-vuotiaaseen sen verran että lapsilukkoja en laittanu. Katotaan vaan kaduttaako ja kuinka pian. Vauvalle täytynee ehkä jossain lähiaikoina laittaa. Ennen ku ylettää oveen oikeasti. Takaikkunoiden sähköikkunat on jo lukittu et niitä ei takapenkkiläiset rämppää.

6.5.2012
misukka
misukka

Hei Riu, mie heitän täältä yhen kilpailijan tohon maailman töllöin lapsi -kisaan. Mie olin NIIN rentoutunu tään vapaaviikonlopun jäliltä, ni laps onnistu kuluttaa mun kerätyt voimavarat heti alkuusa. Avasi auton oven kun vauhtia oli 100km/h. Siis sillai et se lensi kunnolla auki. No mie koitan himmata vauhtia ku persees on auto kiinni ja kurvaan bussipysäkille ja siirän purevan hakkaavan karjuvan ja riehuvan lapsen istuimesta toiseen (viisipistevöihin) ovi lukkoo ja loppumatkan kuulin karjuvaa lasta joka visko mun päälle kaikkee mitä irti sai. Voi vittu sanon vaan taas. Kyllä alkaa töihin paluu houkuttaa jälleen.

6.5.2012
Sralla
Sralla

Iltaa:)

Taivaltajan ilta kuullosti kivalle :) Ootan että pääsen parin viikon päästä tuulettumaan ;)

Me käytiin päikkyjen jälkeen pyöräilemässä ja laskemassa liukumäkeä.. Tein niin hirveetä päivällisruokaa että oli pakko tehdä isosatsi lettuja jälkkäriksi :D Kohta saunaan ja telsun töllöttelyä.

Beibille peukutukset myös täältä!

Riulle pitkää pinnaa :D

6.5.2012
Felize
Felize

kah päivää.. vieläkö täällä on joku koneella..

tuossa pakon edessä jouduin kattoo peliä ku poikaa piti nukuttaa samalla.. raasu on ihan kanttuvei, kuumetta nosti vielä päivälläkin eikä oo saanu nukuttua ku tunnin höttöunta :/ reippaasti se on jaksanu valvoo mutta on ihan tokkurassa kuiteski koko ajan ni viimein sain sit nukahtamaan tunti sitten.. siinäki välillä vetäs raivarit..

pihahommia piti tehdä tänään mutta en viittiny tuota poikaa ulos raahata ni jäi tekemättä.. mies kavereineen grillaili, ei itelle oikein maistunu ni söin vaan salaattia ja pari kanansiipee. nyt alkaa jo olla nälkä. vielä pitäs siivoilla ja pesasta koneellinen pyykkiä, kaveri toi poikansa pieneks jääneitä kuteita jokuset ni käyttää koneen kautta vaikka puhtaita ovat mut heillä on koiria ni mulla käy itellä niin herkästi koiran pöly nenään ni pakko on uudelleen käyttää ennen ku voin tonne kaappiin laitella..

6.5.2012
ninnup
ninnup

Riulle jaksuja.

Jes,taivaltaja! Ihan huippua.

J pistää nyt sit talokaupat jäihin ja suuntaa katseen uutta ja parempaa kohti. Ja jos suinki mahdollist ani älkää etsimällä etsikö, voi helmi mennä ohi ihan huomaamatta. Millasta kämppää te ootte nyt sit ettimässä?

Ja hyvä beibi, sinne vaan hakupapereita vetämään. Peukut pystyssä täällä.

Meillä pienin raivoo sängyssä, ei suostu nukkumaan, ei millään. Unet menee meillä nyt ihan persiilleen, tunnin tai vähän vajaan nukkuu aina sillon tällön. Tämän päivän unen kokonaissaldo taitaa olla jossain puolentoista tunnin tietämissä. :( Mut mie oon saanu kasvimaan lannotettua ja lannotteet käännettyä pintakerrokseen ja valkosipulit on istutettu.

Tässä mietin et jokohan sitä uskaltaisi porkkanoita ja sipuleita ruveta kylvämään.

6.5.2012
misukka
misukka

voi apua, miulla hajjoo oikeesti pää ihan hetkenä minä hyvänsä... Jos kuuluu iso lojahdus niin se on miun nuppi ku posahtaa. Lapset koettelee oikein urakalla, miehelle menny jo tunti pitempään ku piti ja voin kertoo että saksaa en ainakaan oo saanu luettuu yhtään. On taas semmonen päivä ettei ainakaan totuus pääse unohtumaan X) Mistähän johtuu että aina superkivan päivän jälkeen tullee tämmönen ihan arseesta oleva päivä????

Taivaltaja niin sitä pittää! :D Sie oot saanu rentoutua ja pittää hauskaa samalla ku siun eksä on kasvattanu itelleen selkärangan. Hirmusen hyvä juttu :)

Ohoh jii, ei ihmekkää jos on menny maku koko hommasta, eihän tuommoseen rakentajaan voi luottaa. Voi kehno sentään. Toisaalta hyvä että nyt sitte kerkesitte huomaamaan nuo epävarmuudet koko asiasta... Onko teillä tuo tän hetkinen koti jo myynnissä?

Mummy joo selkeesti huomaa ku miehellä on enemmän aikaa vaikka mihin, ennen sie kerroit mitä kaikkee teit tytön kaa ja nykyään sie kerrot että mitä kaikkee mies tekkee tytön kaa :D

Beibi missäs se poliisikoulu ois?

6.5.2012
riu
riu

Iltapäivää, päiväiltaa :)

Mä kävin vähän kävelemässä kaupungilla rappusia työkavereiden kans :) miehen piti mennätytönkans puistoon ja olivatki hetekn mut oli kuulemma liian kylmä, ni kävivät brunssilla miehen työpaikalla :) mä oon niiiin iloinen tuosta miehen uudests työpaikasta, ku sillä on paljon enemmän vapaa-aikaa ja sitä kautta myös energiaa tehdä asioita.

Ihanaa kuulla taivaltajan ja blancon illasta, et molemmilla oli hauskaa :) ja että taivaltajan mies on ryhdistäytyny, varmasti lapsetki onihan innoissaan siitä :)

Ja harmi ku jiin talokaupat rämpii, toivottavasti löydätte uuden vielä paremman eikä tarttis paljoa enää etsiä.

6.5.2012
Mummy83
Mummy83

sais kyllä isimies oikeesti tulla kohta, sais tuo pieninkii oltuu hetken ulkona tännää. Perhana ku antaa lapsille arestia niin sitte sitä on itekkii arestissa :D

6.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...