päivä- ja iltalörpät yksintein :)

Mitäs kuuluu? Miun piti lukkee saksaa, mutta ei tästä tuu herttasta hevon veetä. Silmä meinaa painuu kiinni kun lukkee ja nyt sitte pittää vahtia maailman töllöimpiä lapsia. Livistivat nimittäin rantaan... Ja ovat nyt sitte arestissa loppuillan. Perhana. Onneks isimies tullee kohta kottiin X)

6.5.2012
riu
riu

Nea onhan tässä sitte vielä hyvin aikaa vastailla :) Oiskii kiva päästä häihin, siis vieraaksi :D Ne on niin iloset juhlat, ja hauskaa aina ku alkukankeuden jälkeen päästään juhlan makuun :D

6.5.2012
riu
riu

sralla tuon takia autoissa on lapsilukot, siunkii autoon varmaan sais sen laitettuu :) Meillä teki esikoinen saman moottoritiellä aikoinaan, jotta vahingosta viisastuneena se on ollu sen koommin päällä kaikissa autoissa :D

Isimies tuli kotiin, ja se tais heti nähä kuinka äitin pinna oli aika tiukilla X) Se vei pienen pihalle ja komensi isompia siivoomaan poikien huoneen, anto tehä ruuan rauhassa ja pikkasen lukkee saksaakin :D Nyt myö mennään saunaan ja mie oon niiiiiin tyytyväinen että tuo isimies on meijän elämässä :)

Jii mie oon huomannu että noin monella makkarilla olevia yhen kerroksen taloja on liki mahdoton löytää, ainakii näiltä korkeusasteilta :) Että tavoite on siulla kohillaan :D

Nea oho, aika nopsaan pyörähtää tuo pari kuukautta ihan varmasti. Onko tullu jo vastauksia hääkutsuihin?

Felize, enpä oo ennen kuullu tuommosta syytä lettujen teolle... Pakko ihan kysyä että mikä ruoka oli niin pahaa? :D

6.5.2012
riu
riu

J: Espoosta vissiinki pitäis löytyä? Vai onko lähialueet sallittu?

Sralla. Arvaapa miksio meidän autossa on ollu lapsilukot pitkään käytössä. Mä en halunnu et tuollasta käy ikuna. Nyt ku tuli uus auto ni kokeilen luottaa tuohon 6-vuotiaaseen sen verran että lapsilukkoja en laittanu. Katotaan vaan kaduttaako ja kuinka pian. Vauvalle täytynee ehkä jossain lähiaikoina laittaa. Ennen ku ylettää oveen oikeasti. Takaikkunoiden sähköikkunat on jo lukittu et niitä ei takapenkkiläiset rämppää.

6.5.2012
misukka
misukka

Iltaa:)

Taivaltajan ilta kuullosti kivalle :) Ootan että pääsen parin viikon päästä tuulettumaan ;)

Me käytiin päikkyjen jälkeen pyöräilemässä ja laskemassa liukumäkeä.. Tein niin hirveetä päivällisruokaa että oli pakko tehdä isosatsi lettuja jälkkäriksi :D Kohta saunaan ja telsun töllöttelyä.

Beibille peukutukset myös täältä!

Riulle pitkää pinnaa :D

6.5.2012
Felize
Felize

Riulle jaksuja.

Jes,taivaltaja! Ihan huippua.

J pistää nyt sit talokaupat jäihin ja suuntaa katseen uutta ja parempaa kohti. Ja jos suinki mahdollist ani älkää etsimällä etsikö, voi helmi mennä ohi ihan huomaamatta. Millasta kämppää te ootte nyt sit ettimässä?

Ja hyvä beibi, sinne vaan hakupapereita vetämään. Peukut pystyssä täällä.

Meillä pienin raivoo sängyssä, ei suostu nukkumaan, ei millään. Unet menee meillä nyt ihan persiilleen, tunnin tai vähän vajaan nukkuu aina sillon tällön. Tämän päivän unen kokonaissaldo taitaa olla jossain puolentoista tunnin tietämissä. :( Mut mie oon saanu kasvimaan lannotettua ja lannotteet käännettyä pintakerrokseen ja valkosipulit on istutettu.

Tässä mietin et jokohan sitä uskaltaisi porkkanoita ja sipuleita ruveta kylvämään.

6.5.2012
misukka
misukka

voi apua, miulla hajjoo oikeesti pää ihan hetkenä minä hyvänsä... Jos kuuluu iso lojahdus niin se on miun nuppi ku posahtaa. Lapset koettelee oikein urakalla, miehelle menny jo tunti pitempään ku piti ja voin kertoo että saksaa en ainakaan oo saanu luettuu yhtään. On taas semmonen päivä ettei ainakaan totuus pääse unohtumaan X) Mistähän johtuu että aina superkivan päivän jälkeen tullee tämmönen ihan arseesta oleva päivä????

Taivaltaja niin sitä pittää! :D Sie oot saanu rentoutua ja pittää hauskaa samalla ku siun eksä on kasvattanu itelleen selkärangan. Hirmusen hyvä juttu :)

Ohoh jii, ei ihmekkää jos on menny maku koko hommasta, eihän tuommoseen rakentajaan voi luottaa. Voi kehno sentään. Toisaalta hyvä että nyt sitte kerkesitte huomaamaan nuo epävarmuudet koko asiasta... Onko teillä tuo tän hetkinen koti jo myynnissä?

Mummy joo selkeesti huomaa ku miehellä on enemmän aikaa vaikka mihin, ennen sie kerroit mitä kaikkee teit tytön kaa ja nykyään sie kerrot että mitä kaikkee mies tekkee tytön kaa :D

Beibi missäs se poliisikoulu ois?

6.5.2012
riu
riu

Iltapäivää, päiväiltaa :)

Mä kävin vähän kävelemässä kaupungilla rappusia työkavereiden kans :) miehen piti mennätytönkans puistoon ja olivatki hetekn mut oli kuulemma liian kylmä, ni kävivät brunssilla miehen työpaikalla :) mä oon niiiin iloinen tuosta miehen uudests työpaikasta, ku sillä on paljon enemmän vapaa-aikaa ja sitä kautta myös energiaa tehdä asioita.

Ihanaa kuulla taivaltajan ja blancon illasta, et molemmilla oli hauskaa :) ja että taivaltajan mies on ryhdistäytyny, varmasti lapsetki onihan innoissaan siitä :)

Ja harmi ku jiin talokaupat rämpii, toivottavasti löydätte uuden vielä paremman eikä tarttis paljoa enää etsiä.

6.5.2012
Mummy83
Mummy83

sais kyllä isimies oikeesti tulla kohta, sais tuo pieninkii oltuu hetken ulkona tännää. Perhana ku antaa lapsille arestia niin sitte sitä on itekkii arestissa :D

6.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...