Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomenta

onko muut jo heränny.. minä en varsin paljoo nukkunukkaan :/

6.5.2012
ninnup
ninnup

Hyvää huomenta! :)

Mie nukuin yöllä huonosti ku illalla sain puhelun et piänimiäs ikävöi mua ja välttelee iskää. :(

Noh, nyt on kumminki "hotelliaamiainen" syöty ku sellasen noille ukkeleille väsäsin. :) Vielä maalailua ja sit pääsen hakee murusen kotio. :)

6.5.2012
Sralla
Sralla

Huomenta :)

Ihanaa ku tuo meijän isoin ei herätä ennää minnuu aamuisin :D Nytkii aamulla heräsin ku nenä oli tukossa, niin tyttö istuu olkkarissa ja katoo hiljaa lastenohjelmia. Ihan mahtavaa :) Tännää mies tullee pois kertausharjotuksista, miun ois pakko lukkee saksan tenttiin ja illalla mennään saunaan. Siinä meijän jännä sunnuntai :D

Jonna mie teinä pikkuhiljaa ruppeisin herräämään aikasemmin, ja sitte nuo toiset unet vois olla lyhyemmät... Meill lapset on siirtyny aika nopsaan yksin uniin hoidon alettua, ne yhet on ollu sitte oikein mojovan pituset unoset :)

Mie nään sieluni silmin kuinka beibi sitkuttaa fillarilla ja jarrut vaan vinkuu :D Huh voin vaan kuvitella mimmonen metakka lähtee tuommosesta määrästä 5-vuotiaita. Malttovatko illalla nukahtaa?

Piglet, eiköhän tuo herääminen ennen vauvansyntymää asetu, nyt pieni herrää varmaan ihan vaan valosuuden takia niin aikasin :) Ja eihän sitä tiiä jos se vaava nukkuu yönsä heräämättä :)

6.5.2012
riu
riu

Huomenta! Kyllä ollaan herätty... Taas tuli poika virkeänä herättämään klo 4.40 palapelin kanssa. Sitten kun en suostunut heti sitä tekemään sen kanssa niin kauhea kiukkukohtaus. Mulle iski kova pelko miten ikinä jaksan yksin, kun vauva syntyy :( Jos vauva valvottaa yöllä ja syö tiheään ja sitten isomman kanssa pitää nousta jo ennen viittä...

Ninnup, kyllä meillä ainakin kulma- ja poskihampaiden puhkeaminen nosti välillä kuumetta.

Kohta vois lähteä ulos aamulenkille ja sitten ruuanlaittoon. Muuten ei tälle päivälle erityisiä suunnitelmia, jos vauvanvaateprojektia jatkais jossain vaiheessa.

6.5.2012
piglet82
piglet82

huoh!

pojalla oli yöllä kuumetta, illalla jo tuntu lämpöseltä tuo poika mut yöllä oli jo tulikuuma.. korvamittarilla ei isoja lukemia saatu ku ei sitä saa sinne korvaan kunnolla ja tavan mittaria en löytäny mutta korvamittari näytti 37,5 parhaillaan.. hirviän levottomasti nukku yöllä ja sanoin ukolle et pitää tuo vaippa vaihtaa ennen ku käyt nukkuu et on jo sen verta täys, sillon alkuyöstä et jos tulee iso pissa ni ei mahdu enää.
puolen tunnin välein heräsin siihen ähkimiseen ja kahden aikaan jo alko tuntua kosteelta pyjama, kysyin ukolta että vaihdoitko vaipan ni ei se tuntunu kovin täydeltä.. no onhan tuo aika täynnä ollu ku nyt tulee läpi. yöllä sitten vaihtamaan vaippaa ja pyjamaa ja aivan ääriään myöten täys vaippa.. kävin vettä hakemassa ni isot siivut hörppi vettä, ihan janonen oli ja mittasin sen lämmön, putsattiin nenä ja annoin buranaa vajaan annoksen.. ehkä tunti meni että alko laskemaan se lämpö, siihen asti oli hirveen levoton ja sen jälkeen saatiin pari tuntia nukuttuaki kunnes aamulla taas alotti sen perus potkimisensa.. arvioin että semmonen 2h ois tässä unta takana.. lämpö ei oo uudelleen noussu..

mietin et ku toissailtana huomasin nuo yläkulmahampaat kuultavan tuolta että voisko ne tehdä tuon vai oisko hoidokki tuonu mukanaan pöpön.. sillä on melkonen räkätauti ollu tän viikkoo mutta se kyllä sai pari viikkoo sitten yhden rokotteen ni aateltiin että se siitä ois..

kaveri tulee kuulemma kylään tänään että rillailtas, keli ei kyllä houkuta ainakaan tämän hetkinen mut katsotaan..

6.5.2012
ninnup
ninnup

etusivulle

6.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...