Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vanha suola janottaa... Oon kauhee.

Elikkä erosin lapseni isästä noin 2kk sitten. Ero tapahtui niin nopeasti.Pakkasin kamat ja lähdin lapseni ja koirani kanssa.  Syy eroon oli se, koska mies oli todella mustasukkainen. Eikä hän juuri ollut lapsensa kanssa. Silloin kun piti esim. Pissavaippa vaihtaa niin hän alkoi murjottamaan, ja mumisemaan yksikseen. Tai se kun hän tuli joka päivä väsyneenä töistä. Ja oli pahalla tuulella.En saanut esim. käydä kaupassa, kun tuli puhelu " Nyt vittu tänne sieltä, ei toi kakara hiljene millään"Tuo tapahtui vaan kerran, mutta en sen jälkeen jättänyt lastamme hänelle. Hän pyöri kaupungissa kun mikäkin teini. (Miehellä ikää 27-vuotta.) Tuli yömyöhään viikonloppuna kotiin. Ja kun mainitsin asiasta hän sanoi: viet multa kaikki kaverit. Nyt seurustelen uuden miehen kanssa ikää 22-vuotta. (itse olen 20-vuotta) Olemme tunteneet pitkään N.8-vuotta. Ja oltu ihastuneita toisiimme todella pitkään, mutta en ikinä saanut kyseistä miestä. Paitsi nyt. Ei miehessä sinänsä mitään vikaa ole, mutta ahdistaa olla hänen seurassaan, näemme joka päivä. Eikä seksikään toimi meidän suhteessa. Ihan kun seurustelisin 14-vuotiaan suhteessa " pidellään kädestä." Hän tulee toimeen hyvin lapsen kanssa, ja pukee lastani. Ja kyselee lapseni kuulumisia. Unelmamies... Tein todella ilkeän tempun. Mikä ei sinänsä kaduta. Menin vieraisiin lapsen isän kanssa.. Auts. Ja tuntuu, että haluan lapsen isää vain lisää ja lisää.EN pysty pitämään näppejäni erosta hänestä. Mitä tehdä?

5.5.2012
JENNA911
JENNA911

no ei ole kovin kypsää tuo siunkaan toiminta jos exääsi syytät lapsellisuudesta .... noh tehty mikä tehty turha sitä on itkee ko maito on jo lattialla +  muut vastaavat sananparret... nyt kerro ees äijälle että erootte nyt eikä viidestoista päivä... reilumpaa kaikkia kohtaan... ja nyt ko lähdin heittämään kiviä niin viskasempa vielä yhden. oisko fiksua odottaa seuraavan poikaystävän kanssa ennen ko esittelet häntä lapsellesi....nuo ihastukset tulee ja menee... menee lapset sekasin tommosesta vauhdista.

6.5.2012
imppuliina
imppuliina

Ei kait tässä voi kun peesata edellä olevia..

6.5.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Kyllä maailma on täynnä hienoja ihmisiä!!!!!Kauhea olet minustakin, hyvä että myös itsestäsikin.

Älä itke sitten, kun joskus pysyvässä suhteessa elät ja miehesi pettää sinua. Sitä saa mitä tilaa.

Ei väliä, että et itsellesi "kunnon miestä" halua, mutta kykenetkö mitenkään ajattelemaan lapsesi etua?Lapsen biologisesta isästä, et sellaista tule saamaan ja jos tää "uusi" tuttavuus ei miellytä, niin ei ollut selkärankaa sanoa, että tää ei toimi..jolloin olisit vapaa naimaan ketä lystäät.

Kannattas todellakin miettiä rauhassa mitä elämältäs haluat.

6.5.2012
tyttö
tyttö

Peesit aiemmille kirjoituksille. Kannattaa olla jonkin aikaa ihan yksin!

6.5.2012
Felize
Felize

100% peesi Srallalle ja janeccolle.

Jo aiemmin ihmettelin, miksi piti syöksyä heti eron jälkeen uuteen suhteeseen. Ja nyt sen näkee mitä siitä tuli.

5.5.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Suosittelen samaa kuin Sralla. Ole yksin riittävän pitkän aikaa, niin ehkä sinulle selviää, mitä elämältäsi haluat.

5.5.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No todella vauhdilla on edetty ainaki, jos siitä erosta on vasta 2kk ja nyt jo uudessa suhteessa. Oisko siinä sitte vika? Sie et ehtiny siinä välillä edes itteäsi löytää uudelleen...

Mie suosittelen samaa ku kaikille; ole yksin ni ajatukset selkiytyy. :)

5.5.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...