Päivää päivää :)

Tää oli se epävirallisen gallupin päiväkahviaika :D Joten ehkä mammoja on koneella? Mites on sateinen lauantai menny? :)

5.5.2012
riu
riu

No päivää päivää! :)

Voimie oon kade Taivaltajan roadtripistä! :D

Mieki nukuin kyllä puolille päiville, näämmä se onnistuu vielä ku oikein pinnistää. :) Tosin olin vasta puol kolmen kieppeillä sängyssä ku kävin sitä keikkaa kattomassa.

Tänää olen saanu maalattua pojan huoneen toisee kertaa, ja sit olkkarista pari seinää ekaan kertaan. Sitte pidin sen kauneudenhoito illan joka eilen jäi pitämättä. Kohta tarttis lähtä kauppaan ostaa huomiseks aamupala tarvikkeita ja sit ajella heilalle. Meinaan aamul tehä niille luxus aamupalan. :)

5.5.2012
Sralla
Sralla

päivää.. mun piti siivota tänään enemmänki mutta iskipä sitten vaihteeksi migreeni ni ei saanu aikaseks.. en jaksa ees ruokaa laittaa :O nyt alko ehkä laantumaan tai sitten on levosta johtuva tauko jomotuksessa mut on ees joten kuten inhimillinen olo.. en jaksa kyllä jaloillaan olla..

no saimpahan nyt sen pojan lipaston kuitenki siivottua ja huoneen imuroitua.. ah taitaa alkaa taas jomotus, voi piru! no kaveri kävi tossa kylässä tuomassa yhdet kengät katsottavaksi että ostanko ni samalla varattiin tukan laitto aika parin viikon päähän, ihanaa, kesäks tukka kuosiin ♥

olen tässä nyt viikon odottanu että ukko siivoo omat jälkensä vessan lavuaarista ja kuistilta, kielsin viemästä ruokaroskia tuohon kuistille ku harakat levittelee että viedä suoraan roskikseen tai sit antaa olla siellä paikallaan että minä vien ni ei, hää nosti ne siihen kuistille.. no harakat kävi seuraavana aamuna ja levitteli ne, olipa herra laittanu sit pari seuraavaaki roskapussia siihen samaan pinkkaan ni johan on harakoilla ollu lystiä ja nyt ku tän päivää on vähän myräköiny ni voitte kuvitella miltä piha ja kuisti näyttää.. ihan en periaatteesta siivoa koska asiasta varotin. ja jos naapuri tulee kysymään siivoisko ni kiellän siltäki, saapi ihan itse siivota.
vessan lavuaarissa sentään on järkyttävät hammastahna jäljet siinä missä on "saippuan paikka", oon siitä sanonu monet kerrat, just jynssäsin sen hankaussienen ja vahvan pesuaineen kanssa sen lavuaarin joka puolelta ni seuraavana aamuna siin oli sellanen monen millin hammastahna köhnä ja semmonen about kämmenen kokonen läntti vielä.. wtf?

5.5.2012
ninnup
ninnup

Miekii sain siivottuu! Ihmeitten aika ei oo siis ohi! :DDDD Ennää ois sitte lukemista siihen saksan tenttiin :)

Jonnale, tee siekii toinen nikki sillon jos halluut puida jotakii arempaa asiaa. Saat olla anonyymi sillon :) Tuo on kyllä varmaan inhaa jos lueskellaan juttuja täällä. Mie oon yrittäny pitää libressen omana asiana, mutta mies aina välillä mainihtee jotakii muittenkii kuullen vaikka oon monta kertaa sanonu että se ei kuulu muille ollenkaan.

5.5.2012
riu
riu

voi juma ja vielä sunnuntainakin! :D Ihmeellisiä kirjastoja siellä :D Täällä se perjantainakii mennee vielä aikasemmin kiinni ku muina päivinä :D

Kahos taivaltajaa, ei ollenkaan huono reissu tulossa :) Kerro blancolle terveisiä ja pitäkee hauskaa :D

5.5.2012
riu
riu

Joo on se toisinaan ihan näppärä, joskus otaa vaan aivoon, että joo on se kiva ku kokkaa, mut se keittiön siistiminen ei kuulu samaan tarjoukseen :) mu se on pieni hinta siitä, ettei tarvi ite kokata ja saa hyvää ruokaa :) etenki ku mä tykkään kyllä tiskaamisesta :)

Tääl on kirjasto sunnuntaisinki auki, muistaakseni 12-18 peräti. Ollaan kyl yleensä sillon heti 12 aikaan oven takana :)

Taivaltajalle muksaa road trippiä ja kivoja grillaushetkiä blancon kans! :)

5.5.2012
Mummy83
Mummy83

voi ku täälläkii ois kirjasto auki lauantaisin :) Vaan ei... :D Hei kohta mie jään kotiäiteilemään ja saan lukkee oikeita kirjoja! :D Siis muutakii ku tenttii varten... Elämän pieniä iloja :)

Mummyn mies on kyllä näppärä apulainen ilmeisesti. Tosin meillä jos mies sanos että se voi tehä ruokaa niin mie varmaan laskisin alleni järkytyksestä :D Tosin ei minnuu varmaan hirveesti haitais jos joku tekis miullekkii kakkua :)

Ja jonnakii siellä vetää herkkuja! Mie en ala... Sipsit ja dippi ois niiiiin hyvää! saattaa tapahtua pieni sortuminen tännää :D

Miun puhti katos johonkii. Äh, hitto. Ja just ku homma ois jo melkein valmis... Varmaan johtuu siitä kun sehän näyttää suht siistiltä vaikka onkii pesemättä :D

5.5.2012
riu
riu

Mä sain kans siivouksen loppuun, vaikkei mies ja tyttö mihinkää lähtenykkää. Tyttökattos leffaa ja mies oli tiellä. Hitto vie ku pitää aina tulla JUST sillon siihen huoneeseen mis on tekemäs jotain. Oon keränny vaatteet joka huoneesta ja just saanu koneen päälle kaikki mustat pyykit sisällä, niin SILLoIN se keksii tuoda työkassistaan likaiset esiliinat ja takin, jotka tietysti mustia.

Mä saan just ladattua tiskikoneen täyteen ja päälle, niin just sillon hän päättää syödä tai juoda jotain ja tehdä tiskiä tai kaivaa jostain hemmetin piilosta astioita jotka on likaisia.

Tai just ku saan puunattua keittiön kiiltävksi, niin "mä voin tehdä ruokaa". Toi sen ajoitus on kyl ihmeellinen.. :)

No, mut nyt on siivottu muuten paitsi pyykkivuorta pitää vielä pestä.. mul on kakkutauko, mies teki juustokakkua ja suklaakakkua ja mä syön juustokakun täytteet suklaakakun kera, on hjyvää :) en kauheest välitä juustokakun digestivepohjasta..

Kahviaki olis voinu keittää, mu saadaan vieraita illalla, et jos niiden kaa sitten jois kupin.. kohta lähdetää tytön kans kirjastoo ku se on taas auki. Tai auki se on ollu, mut ei oo saanu lainata kirjoja, ku ne uusi järjestelmänsä. Mu nyt pitäis saada kirjoja kotiinki asti. :)

5.5.2012
Mummy83
Mummy83

Miulla on siivouksessa suklaatauko :D Meillä pienin nukahti sohvalle ku en saanu tuota keskimmäsitä siivoomaan huonetta ennen pienen päiväuniaikaa :D No nyt se imuroi siellä jo ihan onnessaan. Hassuja lapsia ku tuo imurin heiluttaminen on palkinto :D Kyllä sai silti kiristää, lahjoo ja uhkailla ja niistäkin vasta se viimenen toimi :D Nyt ois melkein siivottu, ja se on miun kirjassa jo jommonen saavutus... Loppukiri vaan vielä :)

5.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...