Päivää päivää :)

Tää oli se epävirallisen gallupin päiväkahviaika :D Joten ehkä mammoja on koneella? Mites on sateinen lauantai menny? :)

5.5.2012
riu
riu

Miekii sain siivottuu! Ihmeitten aika ei oo siis ohi! :DDDD Ennää ois sitte lukemista siihen saksan tenttiin :)

Jonnale, tee siekii toinen nikki sillon jos halluut puida jotakii arempaa asiaa. Saat olla anonyymi sillon :) Tuo on kyllä varmaan inhaa jos lueskellaan juttuja täällä. Mie oon yrittäny pitää libressen omana asiana, mutta mies aina välillä mainihtee jotakii muittenkii kuullen vaikka oon monta kertaa sanonu että se ei kuulu muille ollenkaan.

5.5.2012
riu
riu

voi juma ja vielä sunnuntainakin! :D Ihmeellisiä kirjastoja siellä :D Täällä se perjantainakii mennee vielä aikasemmin kiinni ku muina päivinä :D

Kahos taivaltajaa, ei ollenkaan huono reissu tulossa :) Kerro blancolle terveisiä ja pitäkee hauskaa :D

5.5.2012
riu
riu

Joo on se toisinaan ihan näppärä, joskus otaa vaan aivoon, että joo on se kiva ku kokkaa, mut se keittiön siistiminen ei kuulu samaan tarjoukseen :) mu se on pieni hinta siitä, ettei tarvi ite kokata ja saa hyvää ruokaa :) etenki ku mä tykkään kyllä tiskaamisesta :)

Tääl on kirjasto sunnuntaisinki auki, muistaakseni 12-18 peräti. Ollaan kyl yleensä sillon heti 12 aikaan oven takana :)

Taivaltajalle muksaa road trippiä ja kivoja grillaushetkiä blancon kans! :)

5.5.2012
Mummy83
Mummy83

voi ku täälläkii ois kirjasto auki lauantaisin :) Vaan ei... :D Hei kohta mie jään kotiäiteilemään ja saan lukkee oikeita kirjoja! :D Siis muutakii ku tenttii varten... Elämän pieniä iloja :)

Mummyn mies on kyllä näppärä apulainen ilmeisesti. Tosin meillä jos mies sanos että se voi tehä ruokaa niin mie varmaan laskisin alleni järkytyksestä :D Tosin ei minnuu varmaan hirveesti haitais jos joku tekis miullekkii kakkua :)

Ja jonnakii siellä vetää herkkuja! Mie en ala... Sipsit ja dippi ois niiiiin hyvää! saattaa tapahtua pieni sortuminen tännää :D

Miun puhti katos johonkii. Äh, hitto. Ja just ku homma ois jo melkein valmis... Varmaan johtuu siitä kun sehän näyttää suht siistiltä vaikka onkii pesemättä :D

5.5.2012
riu
riu

Mä sain kans siivouksen loppuun, vaikkei mies ja tyttö mihinkää lähtenykkää. Tyttökattos leffaa ja mies oli tiellä. Hitto vie ku pitää aina tulla JUST sillon siihen huoneeseen mis on tekemäs jotain. Oon keränny vaatteet joka huoneesta ja just saanu koneen päälle kaikki mustat pyykit sisällä, niin SILLoIN se keksii tuoda työkassistaan likaiset esiliinat ja takin, jotka tietysti mustia.

Mä saan just ladattua tiskikoneen täyteen ja päälle, niin just sillon hän päättää syödä tai juoda jotain ja tehdä tiskiä tai kaivaa jostain hemmetin piilosta astioita jotka on likaisia.

Tai just ku saan puunattua keittiön kiiltävksi, niin "mä voin tehdä ruokaa". Toi sen ajoitus on kyl ihmeellinen.. :)

No, mut nyt on siivottu muuten paitsi pyykkivuorta pitää vielä pestä.. mul on kakkutauko, mies teki juustokakkua ja suklaakakkua ja mä syön juustokakun täytteet suklaakakun kera, on hjyvää :) en kauheest välitä juustokakun digestivepohjasta..

Kahviaki olis voinu keittää, mu saadaan vieraita illalla, et jos niiden kaa sitten jois kupin.. kohta lähdetää tytön kans kirjastoo ku se on taas auki. Tai auki se on ollu, mut ei oo saanu lainata kirjoja, ku ne uusi järjestelmänsä. Mu nyt pitäis saada kirjoja kotiinki asti. :)

5.5.2012
Mummy83
Mummy83

Miulla on siivouksessa suklaatauko :D Meillä pienin nukahti sohvalle ku en saanu tuota keskimmäsitä siivoomaan huonetta ennen pienen päiväuniaikaa :D No nyt se imuroi siellä jo ihan onnessaan. Hassuja lapsia ku tuo imurin heiluttaminen on palkinto :D Kyllä sai silti kiristää, lahjoo ja uhkailla ja niistäkin vasta se viimenen toimi :D Nyt ois melkein siivottu, ja se on miun kirjassa jo jommonen saavutus... Loppukiri vaan vielä :)

5.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...