Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

lauantai-huomenet

mitäpä mammat

5.5.2012
ninnup
ninnup

Voi kun Ninnupilla ja Riulla on on pikkuiset lapsoset! :)

Meillä kans painettiin 4kk neuvolassa 7040g vaik syntymäpaino oli 2330g. :DDD Jätkä oli vähän pulla sillon. :) Ei puhettakaan et ois 80cm vaatteet enää vuoden iäs menny. :D No mut ei kukaa enää edes usko et tuo on keskosena syntyny ku on mukamas niin pitkä. :D

Täällä kans vapaa viikonloppu. :) Illal maalasin pojan huoneen ja sen jälkee poljin kaupunkii kattoo Happoradiota. :) Ei aikoihin tullu yksin käytyä missään, joten vähä jännitti mut kivaa oli. :D Sit nukuin aamulla törkeen pitkään, siitä olenki haaveillu jo kauan. :D Heilan kans ei koskaa saa nukkuu aamul pitkää ku se ei jaksa. :D Nyt on syöty aamupalaks ranskalaisii ja lihapullii ni vois maalaa pojan huoneen toisee kertaa ja sit alotella olkkaria. :)

5.5.2012
Sralla
Sralla

päivää jo! täällä sataa rakeita ja vettä sekaisin välillä :) käytiin vauvauinnissa aamulla ja meiän pikkumatami oli kyllä niin innoissaan, uintiopettaja kokeili uittaa sitä vähän ja sanoi että ei ihmettele yhtään jos mulla on vähän vaikeuksia kun tyttö on tosi voimakas ja heiluu innoissaan koko ajan :) sukelleltiin monta kertaa myös. uinnin jälkeen ei ollu ees väsyny, kauhee virtapiikki toisella. johtuisko siitä että nukkui koko yön syömättä, kun sai illalla ekan kerran puuroa iltapalaksi. kerran meinas yöllä vähän itkasta mut lopetti heti :D

kohta ois ruoka valmis. sit mies lähtee koirien kanssa mettään ja pitäs itelle ja tytöille keksiä jotain touhua. vois soittaa veljelle ja kysyä jos haluis vahtia tyttöjä vähän aikaa jos saisin pelata wiitä vähän aikaa :D

5.5.2012
mustikka88
mustikka88

noniin, pojan vaatelipasto vihdoin siivottu ja korjattu.. 20 vuotta vanha sotkalipasto ei oo enää kauheen kestävä..
se siitä hyvästä päivästä kerrassaan: räjähdin taas ukolle ku nukku vaan tossa olkkarin sohvalla, eli nous yöunilta ihan vaan jatkaakseen uniaan 3 tuntia tossa sohvalla!
jos aiot vaan nukkua ni pysy siellä makkarissa poissa mun silmistä eläkä tule siihen nenän eteen kuorsaamaan ku hivenen tuntuu v*ttuilulta tulla siihen nenän alle jatkamaan unia ku toinen joutuu heräämään aikaseen ja rueta tekemään perse ruvella töitä että saa ees aamupuurot keitettyä.. eikä ollu taas mitään niitä asioita tehny illalla mitkä lupas pelin jälkeen tehdä! ottaa kupoliin tuommonen. sitten nous ylös ku hommat oli jo puoli tiessä ja poika saatettu jo päiväunille. monta kertaa sanoin että voitko edes leikkiä vähän ton pojan kanssa ni saisin tehtyä näitä hommia ni ei..

mä taidan olla tulossa kipeeks.. päätä särkee ja humisee ja suklaaki maistuu ihan samalle ku kuumeessa :/

5.5.2012
ninnup
ninnup

juu kyllä meilläkii on mummit ja kummit painonsa arvosta kultaa :D Ihana kun ne lapset voi olla noin pitkään siellä, ne on varmaan kanssa ihan lomalla :) Miun äiti assuu ihan muutaman kilsan päässä ja lapset on siellä usseemmin, mutta vähemmän aikaa kerrallaan :)

Pahus ku ei nyt tuo siivoominen oikein iske... :D Jos alottas varosvasti raivaamalla nuo puhtaat pyykit kaappeihin :D

5.5.2012
riu
riu

Huomenta :) Ihana ku sattaa vettä, helpottaa allergisen oloa kummasti :) Tännää jatkuu siivousoperaatio, toivotaan että miun kaveri tulis kylään (se on tosi huono kyläilemään, että ei juhlita hirveesti ennakkoon...) ja saksan tenttiin pitäs jossain välissä saaha luettuu :)

Mummy, hehheh vai mies on tiellä :D

Minkura mie oon pikkasen kade tuosta siun rauhallisesta päivästä. Kelpais miullekkii yks semmonen :D Mites lapset on viihtyny mummulassa?

Joopa joo, meijän pienin on 1 v 7kk ja se pittää vaatteita 74-86 cm :D Siis onhan se pikkasen kuikelo poika niin boditkii mennee pitkään, hihat vaan jää lyhyeks :D

5.5.2012
riu
riu

Meillä tänään herätys jo klo 4.45... Yritin että eikö huilattais vielä hetki, mutta poika oli toista mieltä. Heti vaan piti äitinkin nousta palapelejä tekemään :)  Toivottavasti nukkuu kunnon päikkärit. Käytiin jo ulkona, vaikka satoikin. Poika innoissaan vesilätäköistä, mulle meinas tulla vähän vilu.

Tämä päivä ollaan ihan kahdestaan. Päikkäreiden jälkeen sitten ruokakauppaan. Jos illalla laittelis vähän vauvanvaatteita valmiiksi kaappeihin.

5.5.2012
piglet82
piglet82

Sateista huomenta!

Poika päätti herätä klo 6.45, noh tunnin verran jakso leluja ihmetellä.. sit alko kitinä ja vein takasin sänkyyn ja siellä vielä unta porskuttaa. Sain itekkin tunnin verran viel unta. Jospa sitä nyt aamukahvin keittoon..

Lähdetään takasin tänään kotio, voi olla että lähtö menee myöhäsemmäksi kun nyt viel nukkuu.. meinasin päikkäreitten aikaan lähtee ajelee..  Mut saapahan mies olla nyt autotallilla urakalla ja meinas vielä tänään avata mp kautta, jos sää yhtään sallii...

Musta tuntu, että toi meidän poika siirty jossain 9kk tienoilla käyttää 80cm ja sit 10-11kk 86. 80 oli semmonen välikoko.. nyt ostelen 92. Meinasin eilen ostaa lindeksiltä semmosen haalarin, koot tais olla 86/92 ja 98/110, aattelin josko tota isompaa pitäs ostaa XD jätin vielä hyllylle..

5.5.2012
Felize
Felize

Huomenta. Sateista sellaista täältäkin.

Mul on siivouspäivä ja miehellä vapaa viikonloppu, niin se vois viedä tytön johonki ni sais siivota rauhassa. Js ei tytön takia, mä oon siihen jo tottunu, mut mies on tiellä ;)

Minkura, kivoja leffahetkiä mä katoin Tuulen viemän just maanantaina ja on se vaan ihana leffa vaikken lopusta tykkääkään. :)

Ja nealle kivoja prijekteja, joskus harmittaa ettei asu semmoises talos missä vois tehdä just kaikkia projekteja. :) täytyy tyytyä pieneen mittakaavaan..

5.5.2012
Mummy83
Mummy83

Metalli, Aatteles täälläki syntyissään alle 3kg ja 4kk painoi jo melkein 7kg!

Tuolla oli taas joku häiriöyö; piti syyä ennen neljää ja sit sit kasin pintaan noustiin ylös.. Kasin pintaan vietiin nukkuun, koitti kapinoida ensin itkemällä, annoin itkeä vähän aikaa, kunnes kävin pistään tutin suuhun ja simahti heti.. Puhhuijaa.

Tämä lähtee puutarhamessuille!

5.5.2012
pelargoni1
pelargoni1

no siin on pojalla komiat mitat XD
meillä siirrytiin 80 joskus 10kk, sillonki vielä jotku 74 kävi, tutan käy vieläki 1v2kk :D
muutamat hm housut on lyhkäset lahkeista tai kinkat vyötäröltä mutta mitä enemmän vauhti pojalla kiihtyy ni sen paremmin se 80 istuu, ruokamäärä on aika vakio.. syksyllä varmaan se 86 sit menis ku rupee taas pitkähihasia hommaamaan ni varmaan saa jo 86 hommailla :D pojan kummi osti toiselle kummilapselleen hetkonen joululahjaks eli 5,5kk ni 80 vaatteita :D samankokosia ku meille 9,5kk

meillä on poika kasvanu silleen pyrähdyksittäin.. hissukseen tasasesti muuten mut sit on tullu aina väliin hurja spurtti

5.5.2012
ninnup
ninnup

:D ai kauhistus, nyt jo 86 :D meillä siirryttiin tuossa iässä vasta 74 XD taitaa olla pikkanen poika tahi pitkän livakka likka :D :D

5.5.2012
ninnup
ninnup

huomenta..

ollaan koko porukka jo hereillä, minä aamukahvilla, poika kattoo muumia dvd:ltä ja mies pötköttää sohvalla.. pitäs ihan just laittaa puurot, oho, sehän alko pikkukakkonen jo..

eilen tuli ne pojan kesävaatteet, ihan oli hyvät ku arvoin sitä kokoa et oisko jo 86 ottanu mut otin 80 ja soviteltiin eilen ni jopa reiluja oli vähän, sortsit löysiä ja paidat pitkänlivakoita mutta hyvin voi pitää.. nyt on tepsut ja kesävaatteet, lämpiäis vaan kelit :D
tällä todellaki vihmoo jotain ällöö, kylmää hyiiii!

tänään täytyy siivota ja itseasiassa se päivän pääjuttu on kyllä tuo pojan lipaston raivaus et saa noi kesävaattee sinne.. tarviis jo isomman lipaston tai vaatekaapin ku ei tuon kokosia vaatteita enää tommosiin lituskalaatikoihin monen monia mahdu :/

5.5.2012
ninnup
ninnup

etusivulle

5.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...