epätietoisuus

olen 2+5 raskaana ja sain ihan vahingossa lääkäri käynnin yhteydessä tietää asiasta. ongelmana on se että olen tosi epävarma asiasta. koko ajan ajattelee että mitä jos kaikki menee pieleen jne. miten rauhoitella itseä? tai olla ajattelematta asiaa pariin viikkoon?

4.5.2012
maiza83
maiza83

kiitos kaikille vastauksista. mama_sign: joo kyllä. asia tuli täysin yllätyksenä :) pariin vuoteen ei ensin onnistunut ja sitten yhtäkkiä sain kuulla olevani raskaana. tästä syystä en asiaa usko ennen kuin vasta ultrassa :D

12.5.2012
maiza83
maiza83

Mä en osannut olla ajattelematta asiaa. Onneks olin koulussa tollon ja kuukausi plussasta alko 3kk harjottelu niin onneks oli vähä muutakin tekemistä kun vaan ajatella ja pähkäillä. Ajan kans huomas että se keskenmenopelko meni ohi ihan itsestään kun oli niin paljon muuta mietittävää, mut sit tilalle tuli aina jotain muuta. Kun keskenmenopelko meni ohi, aloin pelkäämään ennenaikasuutta ja kun siitä pääsin eroon niin olin ihan sydän syrjällään kohtukuolemapelon takia. Että sellanen raskaus. :D Ihmettelen suuresti ettei nää pelot koskaan päässet ottamaan valtaa ja mm. paineet oli aina ok lukemissa.

Mut mun neuvo on kehittää hirveesti kaikkee muuta puuhaa ja aivoille tekemistä ettei aina ajatus menisi siihen että mitä jos jokin meneekin pieleen. :) Toivotaan ettei sulla tulisi samanlaista pelkokierrettä kun mulla.. :)

5.5.2012
RJ89
RJ89

Olet kyllä ajoissa saanut tiedon raskaudestasi. Onnea!

Raskausuutinen on aina kuitenkin pieni shokki, vaikka olisi kuinka toivottuakin. Etenkin jos sattuu olemaan ylläri, niin mietittävää ja pohdittavaa varmasti riittää. Mutta koeta nyt vaan ottaa iisisti ja nautiskella tiedosta. Ei kannata stressata raskauden takia. Raskaus etenee kuten sen on tarkoitettu. Luota itseesi ja kroppaasi. Stressi ei ainakaan auta tilanteessa mitenkään.

4.5.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...