Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

päivää, iltaa

onko täällä ketään huudeilla

4.5.2012
ninnup
ninnup

Iltaa! Pidetään Misukalle peukkui! :)

Mie kävin pojan heittääs iskäviikonlopulle. Tarkotus oli käydä juoksulenkil mut koska pari tuntia oli isä myöhässä sovitusta ajasta, nii en menekkään. Nyt tarttis päättää mitä sitä alkais tekee...

4.5.2012
Sralla
Sralla

Iltoja

Tänään on käyty yksi kierros työhaastattelua läpi. Näkkeepähän kuin ämmän käy. Lupasivat ens viikolla olla yhteyksissä. Pitäkee peukkuja ja varpaita pystyssä että mie saan sen paikan. Kivalta työltä ainaski kuulosti.

Naperot oli sen ajan isin kanssa "töissä" ja hauskaa niillä tuntu olleen. Esikko ainakii ihan intona. Vauva oli kieltäytyny nukkumisesta joten se oli ihan umpiväsy ja nukahtiki heti autossa.

Meillä on nukuttu tänään 3 vajaan tunnin pätkää, kivaa. Saisi tuo rytmi ny tasottua johonki suuntaan. Noi tunnin pätkät on hiukka ärsyttäviä. Etenkii ku koko poika sit kitisee ja vinkuu väsynä koko armaisen päivän. Ihan ko pelkkä hammaskitinä ei riittäis :/

4.5.2012
misukka
misukka
3 years, 9-month-old toddler

iltaa :) täällä ihan normipäivä, töitä ja siivousta kotosalla :/

pelattii tytön kans jatsia muutama erä, se innostus täysin tuosta pelistä nyt :D

mul on uuniperunat uunissa (oli jo tunnin mut vielä raakoja, et ehkä ne täytyy olla puolitoista.. ) ja lihakastike työn alla kiehumassa, samalla siirrän kuvia vähän nettiin, et saa tytön isovanhemmat katsella :) ja jos tuo picasa huolii, niin laitan videonpätkiäki. Toi on muuten aina niin kauhee projekti, nuo valokuvat. Nyt siirsin tabletilta pöytäkoneelle ja tarttee koneelta polttaa CDlle, mut sit miettisin et uskallanko silti poistaa ne koneelta, joten blokkaan niitä tärkeämpiä nyt sit picasaan, ni ne on netissä (yksityisinä, ei julkisina) mut en uskalla sinne mitä vaan kuvia laittaa, ku ne varmaan pystyy johonkin kaappaamaan sieltäki. huoh.

Mut sit taas toisaalta typerää tulostaa niistä kaikista paperiversioita, ku en kuitenkaan albumeihin laita ku muutamia. Että osaa olla vaikeeta ja sit ku pitäis aina parin vuoden kuvat käydä kerralla kunnei  sitä hommaa jaksa koko ajan tehdä..

nii ja mä sain muuten mieheltä sormuksen synttärilahjaksi. . Ja aika hyvin, oli siis itse yksikseen ostamassa ja sai kolme neljästä kriteeristä täytettyä :) halusin valkokultaisen, kunnen tykkää keltakullasta (ja semmoisen oli ostanut), halusin yksinkertaisen ( ja semmoisen oli ostanut), EI timantteja (täs on yksi..) ja koko oli täysin oikea :) eikä sillä ollut edes mitään vertailukohtaa, oli kaupassa vaan heittäny jonku koon ja nappiin meni :)

4.5.2012
Mummy83
Mummy83

hoplaa.. hyvät oli eväät..

mulle tuli tekstiviesti postilta, ois henkkamaukka paketti tullu.. täytyyki käydä hakemassa vielä tänään ku on pojan kesävaatteita siellä.. sit mun täytyy nörtteillä sen verran että laskeskelen rahat ja menot tässä vielä ennen 25. päivää :D no eipä paljon naurata mutta kuitenki naurattaa.. pojan säästötililtä täytyy itelleni siirtää noista kengistä jokunen ropo, en koko summaa ota kyllä mutta tuommosiin ostoksiinhan niitä on sinne työnnetty ni otan ees vähän takasi ni pärjätään seuraaviin rahoihin..

4.5.2012
ninnup
ninnup

Ehtoota

Me käytiin kaupungilla ja amarillossa syömässä:) Oli tosi kivaa nähdä "vanhoja" kavereita ja turista.. Meilläpä poika ei nukkunu päiväunia rattaissa, nukku ajelessa kaupunkiin ja nyt vetelee autossa hirsiä kun tultiin pois.. jos antais viel vartin nukkua niin ei narisis koko iltaa :D

4.5.2012
Felize
Felize

positiivisinta tässä päivässä oli kuitenki se että poika NUKKU puolen tunnin tirsat rattaissa \o/ oli se kyllä ihan megaväsy kotiin ku tultiin ettei meinannu antaa ees takamustaan pestä ku hirmu raivarin vetäs ku unille halus mutta oishan tuo voinu mennä huonomminki jos ei ois nukkunu sitä puoltakaan tuntia :D

4.5.2012
ninnup
ninnup

ei kai! voi kökkerö ku just aattelin et ois saanu ton pihan siivottua ja sadetta tulossa, voi köhnäke!

täällä on ihan tosi hiljasta :D ei sen puoleen ei se facebookin etusivukaan oo juuri tässä parin tunnin aikana vaihtunu. mulla porisee tuo kanaviilokki tuolla.. saas nähdä mitä tulee, tuoksu on ainaki herkullinen.. pitäs vissiin ostaa currya kotiin ni vois vaihteen vuoks taas käyttää sitäki, en oo vuosiin käyttäny, jonin ja mikin blogissa tais olla sen currykastikkeenki ohje ni saattas kokeilla :D

ei herran tähden tuo kaupungilla käynti ottaa voimille, puuh! persuuksia pakottaa ihan hurjana tuo kävely.. eikä nuo mun ikivanhat lenkkarit kyllä auta asiaa ollenkaan

4.5.2012
ninnup
ninnup

eikö ketään oo lörpöttelemässä :(

4.5.2012
ninnup
ninnup

noni, nyt on penskalla sandaalit.. ei ollu kavatia tuolla meidän kylillä ni tepsut oli otettava, ne oliki ihan nappi mutta hinnakkaat joo, vaan on niitä kalliimpiakin.. täytyyhän se kestää.
ja sen verra pyörähdin ecco-shopissa että jos nuo tilatut kengät ei oo hyvät ni sieltä käyn sit ostamassa ne kävelykengät/lenkkarit.. poika nukku sillon ku siinä käytiin ni en viittiny retuuttaa hereille, kokeilin sitä pohjallista noihin tepsuihin ja sisäpohjat oli molemmissa millilleen samankokoset ni ainaki se leveys riittää.. käydä sitten testaamassa se pituus jos ei nuo käy mitkä on tuloillaan.
kysy ekana se myyjä että minkä kokosta ni sanoin että jaa-a, se riippuu kuule mallista.. mulla itellähän kengän koko heittelee kahdella numerolla ihan mallista riippuen.. rassu luuli ettei meillä oo käytetty kenkiä ennen.. on on mutta räpyläjalalle ku ei voi jämptiä kokoo että sitähän minä tänne tulin selvittämään..

täytyy sanoo et nyt koskee kyllä selkään ihan viimesen päälle, reisiki on aivan jäykkä.. tulee mukava yö kerrassaan ♥

4.5.2012
ninnup
ninnup

etusivulle

4.5.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...