Huomentahaukotus :)

mitäs mammojen perjantaihin kuuluu? :)

4.5.2012
riu
riu

voe että mikä kauppa reissu :D ihan ei ollu meidän päivä tänään kaupassa. mentiin varmaan liian aikaisin niin ei oltu keritty hyllyjä täyttämään. mulla ei ollu kolikkoa kärryihin niin piti jonottaa  neuvontapisteestä kärrypoletti. ensinnäkään ei ollu liberon 4koon teippivaippoja niin piti ostaa muumeja, sitten ei ollu sitä kaurapuuroa mitä meillä käytetään niin otin sitten toista, toivottavasti kelpaa esikolle hän on niin tarkka noissa puuroissa :) mutta jotain hyvääkin sain ostettua vauvalle sen lelun jota hypistelin jo raskausaikana sen lamazen lohikäärmeen :D musiikkimadosta hän on tykänny toosi paljon.

koirat taas loukkaantu mulle, pyysin syömään ne lattialle tippuneet esikon ruuat, noh esikko sotki samaan aikaan maitoa pöydälle ja komensin sitä niin koirat loukkaantu ja lopetti lattian siivomisen sitten siihen. eivätkä suostuneet enää putsaamaan niin piti rätin kanssa kyykkiä ne ruuan tähteet :)

ja unohin apteekista ne tärkeimmät eli ehäisyrenkaat, d-tipat kyllä muistin ja närästyslääkkeet..

EPISTÄ mun käly ja sen mies menee tänään paikan päälle kattomaan suomipeliä!!! ne sai vielä ilmaiseksi liputkin kun niien tutun reissu peruuntui niin !antoivat! liput heille ilmatteeks. kuvitelkaa ne liput oli jotain 150e kappale!!

4.5.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenia! Meillä on päinvastainen ongelma kun ninnupilla ja felizellä. Meillä nukahdetaan milloin vaan jos ollaan rattailla, bussilla tai autolla liikenteessä talvella oli sama homma pulkassa. Eli mihinkään et voi lähtee ilman että päivärytmi menee sekaisin. Muuten saisi nukkua vaikka kuinka mutta jos päiväs aikaan nukkuu liiikaa valvoo luonnollisesti yöt. Imuroida pitäisi tänään mutta kun ei jaksais. Mä en ymmärrä miksi mä oon nykyään niin veto pois ja väsynyt koko ajan. Poika valvoo edelleen yöllä mutta niinhän se on tehy aina ja ei mua esim. talvella näin väsyttäny.

4.5.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Huomenta

Kuopuksen kanssa ollaan aamupalalla ja 5-vuotias nukkuu..sillä on univelkaa kun ollut kipeänä ja

sairaalassakin reissu käyty..

Kerho ois tänään,mutta jätetään väliin kun pitäs kävellä sinne iso mäki ja tuo poika ei oo vielä kävelykunnossa.jos pakkais lapset pyörään ja hakis jonkun kukan parvekkeelle=)

Iltasella menen kaverin kanssa kahville ja jos itselle kattelis samalla pienenmät bikinit,entiset tippuu päältä kun on laihtunut=)

Tivoli ois ainakin viikonlopun ohjelmassa,riippuu sataako vai ei..esikko on menossa omien kavereitten kanssa ja pojat miehen kanssa..niille on luvattu rannekkeet jos ovat kilttejä..ja on ne ollu kilttejä,ainakin joskus=D

4.5.2012
huiskutin
huiskutin

huhmenta. esikoinen pomppas sit ylös kun mies kolisteli ennenkuin lähti töihin joskus viiden aikaan, eikä sit nukahtanu jeee. on vähän tuore olo täällä mut ei haittaa kun kohta lähetään cittariin ostoksille. maksoin ison kasan laskujakin vaihteeksi ja mulle jäi yllättävän paljon silti rahaa eli voin ostaa tytöille jotkut lelut :) täällä paistaa aurinko.

ja eikun kahvia juomaan...

4.5.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta!

Savossa aurinko paistaa. Pitää tuo pikkuveli heittää kaupunkiin, kun lähtee leirille. Sit tulee pari kaveria sinne niin shoppaillaan ja käydään syömässä. Illasta vielä tädin luokse käymään :)

Mä kans pohdin, että missäköhän välissä tuo meidän poika nukkuis..  Varmaan nukkuu kun ajellaan kaupunkiin ja toivottavasti jossain vaiheessa sippais rattaisiin nukkumaan. Poika kun on huono nukkumaan rattaissa. Tänään on semmonen monien pikkutirsojen päivä..

4.5.2012
Felize
Felize

ninnup verkkokaupassa on poikkeuksetta aina se 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus, sannoo kuluttajasuojalaki. Että pätee sitte muihinkii liikkeisiin :D Joo ja tuo lapselle kengän osto on aika haastavaa... Että ne ensinnäkin ois kestävät, pohja taipusa, tukee jalkaa, helppo käyttönen ja vielä lompakollekin sopiva... Huhhuh :D

Wanhakurppa tosiaan, se on jo jääkiekon aika! Mie en tajjuu miks mie en oo tänä vuonna ollu vielä yhtään mukana tässä hommassa... :D

4.5.2012
riu
riu

Ai että mie rakastan tätä kevättä... Nytkii unta on takana ruhtinaalliset neljä tuntia, koska enempää en saanu nukuttuu kun nenä meni tukkoon. Ennää kuukausi tätä riemua... jee. Onneks, luojan kiitos, en oo allerginen ku koivulle :)

Täällä on kertakaikkisen kommee aamu, mahtava auringonpaiste heti aamusta :) Mie meen aamulla tunniks kouluun, sitte ois tarkotus siivota ja poikaa saan kuskata tännää psykologille ja puheterapiaan. Foniatrin käynti on kuun lopussa, saahaan tehä sitte vammaistukeen jatkohakemus :) Joo, mutta siinä ne tän päivän ohjelmat on, mies lähtee kertusharjotuksiin ja mie jään nauttimaan lasteni seurasta yksin :D

Mitkäs on mammojen perjantaisuunnitelmat?

4.5.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...